- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.741
Aynen cnm bnmhihi evet aynen... bencede helede bazilari var evlenince saliyolar kendilerini heleki cocuk olunca tamamdir artik hem bakim yok hem kilolar gelio hic güzel degil öyle... bak hastalik olur anlarim ama keyfi sirf bogazi tutamiorum diyede kilo almak hic güzel degil... hani hafif balik etli olursun oda iyi ama benim kastegim böyle tam sisko olanlar
kiz buarada bizden baska kimsecik kalmadi vallahAynen cnm bnm
Fit guzel kızlar yihuu
Sormakiz buarada bizden baska kimsecik kalmadi vallah
Aa mantar iyi fikir istiridye koydum ama kültür mantarı olur mu kiAynenn ben mantarda koyuyorm. Boreklere koymak icin ama dograyp az kavurupyâş tarhana da orda sakliyorm. uzun sure dayaniyo.
Pogaca yapip buzluga atiyorm.cikinca yumusuyo azcik firina atiyorm missokula giderkende oyle yaparm diye dusunuyorm.
Kurabiye hic koymadm ama teyzem koyuyodu sanirim.
Limonata cekip koymustm ygerisi zaten fasulye barbnya bezelye gbi seyler.
boregide sarip koydummu ohh
sen gidiomusun bayramda biyerlere?Sorma
:)
Nobetçi olduk
Ben farkli mantar koyuyorm canm kulturu sadece firinda kasarli ya da sotede falan kullaniyorm.Aa mantar iyi fikir istiridye koydum ama kültür mantarı olur mu ki
Bunlari da aklima yazdim beybi saol
Ayyy ins kuzuummmmm ozledimm valla dombalak gibi oldummm sizsiz olmazzz bekleyin beniiii fit hatunlarrr yasam koclarimmAyyy dogurdaaa hayirlisylaaaaa geeeelilk defaaa emzireeeeen baaaaaaaaagyaan istiyorummmm kac kg olmususn en son sanki 73lerdemiydin ya unuttum
Hahahahaah 88 rekoruma yetiscen yaniAyyy ins kuzuummmmm ozledimm valla dombalak gibi oldummm sizsiz olmazzz bekleyin beniiii fit hatunlarrr yasam koclarimm
85 oldum bebeimmm
Doguma 85 ile girme hedefim vardi 90 i gecmezsem iyidir
Yok cnm evdeyımsen gidiomusun bayramda biyerlere?
Kimseler Yok
Evet iki ay önce izne çıktım tatilde kaynanama gelmiştim giremem buralara diyeMerhabaaaa sizi tanımıyorum eskilerdensiniz galiba
Evet iki ay önce izne çıktım tatilde kaynanama gelmiştim giremem buralara diye
az kaldı canim amaburaso bayagi etkili ben yedi kiloya yakın verdim sayılırAaa anladıım bitti mi izin şimdi ben de yeniyim
Bende 70 ile başlamıştımAaa anladıım bitti mi izin şimdi ben de yeniyim
Şu ara azmim gitti sanki yaBende 70 ile başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?