Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eger burda olsaydim aslaaaa diye ortaligi yikardim ben yemek olmadiginda kendime yesil mercimek haşlayıp yogurtla yiyorum hem tok tutuyo hemde diyete uygun ve saglikli uzun sure de tok tutuyor

Afiyet olsun canım oglenin cesitli olmus guzel olmus ama ekmegi yemeseydin mercimek çorbası ve patates zaten karbonhidrat

Menuler bozulmus tokatlicam herkesi haberiniz olsun iki aran da olmamis canim borek ve dondurma

Kızlar makarna yemek istiyorum sağlıklı Nasıl yapabilirim normal salçalı yapsam olur mu
Canim makarna biraz riskli insanin cok yiyesi geliyo ben kilo korumadayim ben yedigim zaman sadece 3 kaşık tambugday makarna yiyorum ya sade yada labneli

Aynen canim onun icin cok istiyodum yesil fasulye bamya bezelze barbunya falan kiş hazirligi yapcam baska seyler koyuyo msnz buzluga diyin hele
patlıcan biber közleyip atabilirsin , patlıcan kızrtıp imam bayıldı için yapabilirsin nohut buğday haşlayıp atabilirsin .. muz kiraz çilek evde fazla kalan meyveler olduğundan doğrayıp difrize atarım meyve suyu yapmak için bu sene fındık fıstık ta denicim

menün güzel canim ama börek yerine daha degisik birseylermi tüketsen acaba hem kalori acisindanda yüksek baya

Evett köz kirmizi biber ve patlican da atarim super olur nohut bugday hep atiyorum cok pratik oluyo cevizi kvdem koyuyo iyi oluyodu

Sabah kahvaltım
1kase sütlü yulaflı mısır gevregi

Ara ögün yok

Öglen
2tabak makarna yogurt

Ara ögün yok

Akşam yemegi
1avuç leblebi

Spor evi temizledim
Sabah 11 akşam 20ye kadar off çok yoruldum
iki Tabak makarna cok fazla olmus, cok fazla karbonhitrat, normalde 6 kasik Kadar önerilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…