- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.681
Eger burda olsaydim aslaaaa diye ortaligi yikardimValla bende temizlik yaptım yemek yok yarın gidiyorum diye yemekte yapmadım çocuklar makarna istiyo bende yiycem elim ayağım titriyor açlıktan sabah yulaf ezmesiyle mısır gevregi yedim sütle 1kase onla duruyorum kaptanım izin var demi acı bana nolur
Açım aççç
Afiyet olsun canım oglenin cesitli olmus guzel olmus ama ekmegi yemeseydin mercimek çorbası ve patates zaten karbonhidratSabah
Sebzelı yumurta
Peynır 3 dilim
Az reçel
Bır dılım tb ekmk
Ara
Şeftali uzum
Ogle
Bır kase mercımek
4 parca kanat
Ikı kaşık pırasa
Patates puresı
1dilim ekmk
Ara
Şeftalı
Akşam
Ikı kaşık patlıcan ymgı
Domates soğan
Menuler bozulmus tokatlicam herkesi haberiniz olsunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 07:30 kahvaltı
1haslanmis yumurta, cay, 4 adet siyah zeytin, yarım Salatalik, yesil biber,bir dilim ekmek, domates, kıbrıt kutusu peynır
Ara ogun 10:30
2 tane börek peynirli
Oglen 12:30
Domates soslu bıber
Ara öğün 13:00
Dondurma
Aksam 17:30
2 tabak yumurtalı fasulye
Cok severım daha da yıyesım vardı
1 dılım ekmek
Domates salatalik kapya biber
Ara ogun 21:00
1 Nektarin
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Öğlende yemek yapamadım
Cuma kilo:79.2
Güncel kilo: 78.8
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -600
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybi: 400
Toplam kayip: 6100
Ana hedefe kalan: 5800
Canim makarna biraz riskli insanin cok yiyesi geliyo ben kilo korumadayim ben yedigim zaman sadece 3 kaşık tambugday makarna yiyorum ya sade yada labneliKızlar makarna yemek istiyorum sağlıklı Nasıl yapabilirim normal salçalı yapsam olur mu
Yanina protein ekleyerek 3 kasik yemen yeterli canim diyetteEvet ben de çok seviyorum yaaa :) ne kadar yenmeli peki
kışa bol bol hazırlıkta yaparsın etini de depolarsın kuzum rahat rahat artıkTeşekkürler bebegimmmet bile zor sığıyodu buzluguma sonunda aldik
günayın kızlar
bugünde yarım gün çalışıyorum sonrasında bende pek uğramayabilirim baklavaydı kavurmaydı diyip çok kaçırmayın şimdiden herkese iyi bayramlar ara ara girmeye çalışacam
Aynen canim onun icin cok istiyodum yesil fasulye bamya bezelze barbunya falan kiş hazirligi yapcamkışa bol bol hazırlıkta yaparsın etini de depolarsın kuzum rahat rahat artık
Sabitsen cok iyi canim ben korumadayim oglen 2 tabak makarna yesem kesin artida olurdum bence karbonhidrati baya bi azaltmalisinBayramda protein beslenicem durdu benim kilom niye bilmiyorum degiştirmem lazım beslenme düzenimi
Nassın fistikGünaydın kızlar
Ni gizullll sende keyiflen iyceEsim evde ya ondan o geeeyf
bizimki zaaabaaan korunde top sektiriyo
patlıcan biber közleyip atabilirsin , patlıcan kızrtıp imam bayıldı için yapabilirsin nohut buğday haşlayıp atabilirsin .. muz kiraz çilek evde fazla kalan meyveler olduğundan doğrayıp difrize atarım meyve suyu yapmak için bu sene fındık fıstık ta denicimAynen canim onun icin cok istiyodum yesil fasulye bamya bezelze barbunya falan kiş hazirligi yapcambaska seyler koyuyo msnz buzluga diyin hele
menün güzel canim ama börek yerine daha degisik birseylermi tüketsen acaba hem kalori acisindanda yüksek bayaİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 07:30 kahvaltı
1haslanmis yumurta, cay, 4 adet siyah zeytin, yarım Salatalik, yesil biber,bir dilim ekmek, domates, kıbrıt kutusu peynır
Ara ogun 10:30
2 tane börek peynirli
Oglen 12:30
Domates soslu bıber
Ara öğün 13:00
Dondurma
Aksam 17:30
2 tabak yumurtalı fasulye
Cok severım daha da yıyesım vardı
1 dılım ekmek
Domates salatalik kapya biber
Ara ogun 21:00
1 Nektarin
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Öğlende yemek yapamadım
Cuma kilo:79.2
Güncel kilo: 78.8
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -600
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybi: 400
Toplam kayip: 6100
Ana hedefe kalan: 5800
Evett köz kirmizi biber ve patlican da atarim super olur nohut bugday hep atiyorum cok pratik oluyo cevizi kvdem koyuyo iyi oluyodupatlıcan biber közleyip atabilirsin , patlıcan kızrtıp imam bayıldı için yapabilirsin nohut buğday haşlayıp atabilirsin .. muz kiraz çilek evde fazla kalan meyveler olduğundan doğrayıp difrize atarım meyve suyu yapmak için bu sene fındık fıstık ta denicim
iki Tabak makarna cok fazla olmus, cok fazla karbonhitrat, normalde 6 kasik Kadar önerilioSabah kahvaltım
1kase sütlü yulaflı mısır gevregi
Ara ögün yok
Öglen
2tabak makarna yogurt
Ara ögün yok
Akşam yemegi
1avuç leblebi
Spor evi temizledim
Sabah 11 akşam 20ye kadar off çok yoruldum
Boreeek pogacaaaAynen canim onun icin cok istiyodum yesil fasulye bamya bezelze barbunya falan kiş hazirligi yapcambaska seyler koyuyo msnz buzluga diyin hele
Hahahaha kiz bizim sitede de ederler ama altim bos bi suredirNi gizullll sende keyiflen iyce
Bizim apartmanda şikayete gelirler hemen oyle olsa
Gunaydin tatlisGünaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?