- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.781
Ben tekbasimayım kardesimle. Ailem turkiyedeİyi Bayram'lar kızlarkaçamakları az tutun emi güzellikler
Her şerde hayır vardır derler belki de Allah bu bayram diyetini bozmanı istememiştir diyelim nişana ne kadar kaldı kuzum bir de sorması niye ban yemişsin yine ya bir şey de yazmamışsın ki baktım da benBen tekbasimayım kardesimle. Ailem turkiyedekaldım sap gibi. Hiç bayram havam yok
Öyle seyler oluyor maalesef ama gitmesin sen yapanlardan çok da bi eksiğin Yok ki canisi Azmi'ni yitirme benceŞu ara azmim gitti sanki ya
Aynen canım Hayırlısı buymuş diyelim. Bi konu vardı bi kız teyzesinin oğlumu ne kız banyo yaparken izlemis. Birbirlerinden hoslaniyolarmis. Komik buldum yazdım. Sırf o msj yüzünden. Hani küfür yok hakaret yok ayrıca 4 gün şok oldum cok merak ediyorum herkesmi ban yedi. Ayrıca msjlarinizi gördüm çok güldümHer şerde hayır vardır derler belki de Allah bu bayram diyetini bozmanı istememiştir diyelim nişana ne kadar kaldı kuzum bir de sorması niye ban yemişsin yine ya bir şey de yazmamışsın ki baktım da ben
Swnin de bayramın mübarek olsun canimBayraminiz mubarek olsun fistiklarimmmmhepiciginiziiiiiiiiiiiii optummmmm
Buraya yazdigin yazi icin mi cnmKızlar bayramınız mübarek olsun
Ben geldim4 gün banlanabilirmi bi insan ya ne alaka küfür etmedim birsey yapmadım. Bu site beni sevmiyoooo
InsAllah öyle değildirBuraya yazdigin yazi icin mi cnm
Iyi bayramlar
Bence senin yildizin dusuk
Sagol cnm sanada bahtsiz kuzum:) 4 gun ya 4 gunInsAllah öyle değildirYok canım bi konuda yazmistim. Sanki adam öldürdük. 4 gün ban ne ya. Hayırlı bayramlar lilimm
Ban yesem yine ne alaka derdim ama 4 günü anlayamadımSagol cnm sanada bahtsiz kuzum:) 4 gun ya 4 gun
Az kalmış nişana kuzumAynen canım Hayırlısı buymuş diyelim. Bi konu vardı bi kız teyzesinin oğlumu ne kız banyo yaparken izlemis. Birbirlerinden hoslaniyolarmis. Komik buldum yazdım. Sırf o msj yüzünden. Hani küfür yok hakaret yok ayrıca 4 gün şok oldum cok merak ediyorum herkesmi ban yedi. Ayrıca msjlarinizi gördüm çok güldümiyi dalga geçmişsiniz benimle
Nisan 09.09. Canimm
dört günmü ay kiz hangi konuda ban yedinkiKızlar bayramınız mübarek olsun
Ben geldim4 gün banlanabilirmi bi insan ya ne alaka küfür etmedim birsey yapmadım. Bu site beni sevmiyoooo
sen napion nasilsin? döndünmü esinin memleketinden?Öyle seyler oluyor maalesef ama gitmesin sen yapanlardan çok da bi eksiğin Yok ki canisi Azmi'ni yitirme bence
suan bende isyerindeyim zaten kacda cikarim belli degil, bayram havasi bendede yok malesefBen tekbasimayım kardesimle. Ailem turkiyedekaldım sap gibi. Hiç bayram havam yok
Almanyada hep böyle zatensuan bende isyerindeyim zaten kacda cikarim belli degil, bayram havasi bendede yok malesef
Almanyada hep böyle zatenşu kuzeni banyoda izlemisya kızı o konuda canim.
senad canım bende şaşırdım normalde 1 gün 2 gün oluyordu
SekerPancarii kuşum hayırlı bayramlar napiosun özledim hepiniziiii kaptinn @Vanillav yildizlariyakalamak @Gulumse25 @ParteMoralll suskunprenses lilipit unuttugum varmi
Sanada iyi bayramlar canimHoşgeldiiiiin iyi Bayram'larniye 4 gün banlandın
Bizde ozledik kuzum nerelerdesinAlmanyada hep böyle zatenşu kuzeni banyoda izlemisya kızı o konuda canim.
senad canım bende şaşırdım normalde 1 gün 2 gün oluyordu
SekerPancarii kuşum hayırlı bayramlar napiosun özledim hepiniziiii kaptinn @Vanillav yildizlariyakalamak @Gulumse25 @ParteMoralll suskunprenses lilipit unuttugum varmi
Gibi gibi annemin yanındayım kendi evime daha geçmedim iste öyle tatlım zaten görevli görürsem çıkmak istediğimi söyleyeceğim tatlım kilo veremedim Zatensen napion nasilsin? döndünmü esinin memleketinden?
Aa zuzu hoşgeldin canim napiyosunGibi gibi annemin yanındayım kendi evime daha geçmedim iste öyle tatlım zaten görevli görürsem çıkmak istediğimi söyleyeceğim tatlım kilo veremedim Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?