- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.801
Swnin de bayramın mübarek olsun canim
Ney gorevlisi anlamadm kizGibi gibi annemin yanındayım kendi evime daha geçmedim iste öyle tatlım zaten görevli görürsem çıkmak istediğimi söyleyeceğim tatlım kilo veremedim Zaten
Allah kolaylik versin canim benimmm,Bizde ozledik kuzum nerelerdesinyoruldum valla kurbanla ugrastim esim işte ablam bana geldi oturuyoruz bebegim sen nasilsin
Oyle olacak galiba cnmmmHahahahaah 88 rekoruma yetiscen yaniolsun bacim verirsinnnnn senin yerin listede herzaman belli
Sanada iyi bayramlar canim
Ben hala anlamadim
Aynen ya ama biz komik birseye yorum yapmistik gergin ortamlardan uzak durmaya calisiyorum artikbdv yüzünden heralde bu bdv çıldırtıyo insanı
Beni unutmuşsunAlmanyada hep böyle zatenşu kuzeni banyoda izlemisya kızı o konuda canim.
@senad canım bende şaşırdım normalde 1 gün 2 gün oluyordu
@SekerPancarii kuşum hayırlı bayramlar napiosun özledim hepiniziiiikaptinn @Vanillav yildizlariyakalamak @Gulumse25 @ParteMoralll @suskunprenses @lilipit unuttugum varmi
Hoş geldin canımGibi gibi annemin yanındayım kendi evime daha geçmedim iste öyle tatlım zaten görevli görürsem çıkmak istediğimi söyleyeceğim tatlım kilo veremedim Zaten
Napin tatlım bir an önce evime gitmek istiyorum valla ama gruba geri dönemeyeceğini kilo veremedim kaelsef aksine biraz kilo da aldım yaAa zuzu hoşgeldin canim napiyosun
Hosbuldum çok teşekkür ederim canisiHoş geldin canım
Nasılsın nasıl geçti kv ileHosbuldum çok teşekkür ederim canisi
Canimmm seni unuturmuyum hayirli bayramlarBeni unutmuşsun
Hoş geldin canım iyi bayramlar
Ben bildirmeyi düşünmüyorumCanimmm seni unuturmuyum hayirli bayramlar
Kizlar simdi bayramda yediklerimizi ictiklerimizi yinede bildiriyormuyuz
İyi gibi tartışmadan geldim benim icin iyi birşey ama sanırım gutuna girecemicem ya kilo veremedim maalesefNasılsın nasıl geçti kv ile
Kaptan kaptan yardımcısı :) vs tatlım kilo veremedim malefes çok fena geçti yeme işleri millet ile kavga etmekten biktimvbu iki buçuk ay içinde ve yedim maeswf yemek begenmiyorsunlara kadar geldi de durumNey gorevlisi anlamadm kiz
Ben yiyemiyorumya catlarim yazamazsamBen bildirmeyi düşünmüyorumkötü örnek olmamak lazım
Ister istemez kilo alınıyor anneye kv ye gittin mi kış geliyor verirsin kaç kilo oldun şimdiİyi gibi tartışmadan geldim benim icin iyi birşey ama sanırım gutuna girecemicem ya kilo veremedim maalesef
Ben yiyemiyorumya catlarim yazamazsamsonra yemekten fazla ban yedim diye dalga gecersiniz
Su 3 gun patates diyeti yapiyimde sok diyet uyguliyim. Nasil olsa kizacak kimsem yokpancarim ve partem haric ahahah
Yani ne gerek varsa sanki kuzu ceviriyom hergunIster istemez kilo alınıyor anneye kv ye gittin mi kış geliyor verirsin kaç kilo oldun şimdi
Şok diyet yapma bence belli bir miktarı geri alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?