Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde ozledik kuzum nerelerdesin yoruldum valla kurbanla ugrastim esim işte ablam bana geldi oturuyoruz bebegim sen nasilsin
Allah kolaylik versin canim benimmm,
turkiyeden kimi aradiysam oyle diorlar bende sıkıldım sissiz yaa evdeydim 3 gun giremedim catladim patladim yemin ederim

Ben bildirmeyi düşünmüyorum kötü örnek olmamak lazım
Ben yiyemiyorumya catlarim yazamazsam sonra yemekten fazla ban yedim diye dalga gecersiniz
Su 3 gun patates diyeti yapiyimde sok diyet uyguliyim. Nasil olsa kizacak kimsem yok pancarim ve partem haric ahahah

İyi gibi tartışmadan geldim benim icin iyi birşey ama sanırım gutuna girecemicem ya kilo veremedim maalesef
Ister istemez kilo alınıyor anneye kv ye gittin mi kış geliyor verirsin kaç kilo oldun şimdi

Ben yiyemiyorumya catlarim yazamazsam sonra yemekten fazla ban yedim diye dalga gecersiniz
Su 3 gun patates diyeti yapiyimde sok diyet uyguliyim. Nasil olsa kizacak kimsem yok pancarim ve partem haric ahahah

Şok diyet yapma bence belli bir miktarı geri alıyorsun

SchonerDuft ya tatlım 64.600 galan oldum maesef hani aslında olaylar yemek begenmiyora kadar gitti ya burda ki kurala göre se kilo verip gelmem lazım ama ben başaramadım

Ister istemez kilo alınıyor anneye kv ye gittin mi kış geliyor verirsin kaç kilo oldun şimdi

Şok diyet yapma bence belli bir miktarı geri alıyorsun
Yani ne gerek varsa sanki kuzu ceviriyom hergun istanbula gidince nasil yemeden icmeden durucam bilmiyorum. Benim kaynana hazirlamistir arnavut boreklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…