- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.821
Bu arada ben nuffiun nick değiştirdimSchonerDuft ya tatlım 64.600 galan oldum maesef hani aslında olaylar yemek begenmiyora kadar gitti ya burda ki kurala göre se kilo verip gelmem lazım ama ben başaramadım
62.kusurdu bende dedim heralde hatırlayamadımBu arada ben nuffiun nick değiştirdimbiliyormuydun anımsayamadım
Kaç gr ile ayrılmıştın verirsin ya sıkıntı etme kendine
Gerimi donmek istiyosun. Eger oyleyse simddi bisey diyemicem bayram gecsin konusuruz listeye bakmak lazmKaptan kaptan yardımcısı :) vs tatlım kilo veremedim malefes çok fena geçti yeme işleri millet ile kavga etmekten biktimvbu iki buçuk ay içinde ve yedim maeswf yemek begenmiyorsunlara kadar geldi de durum
evet ocağa kadar kalmak istiyorum aslında ama kilo veremedim kuralları bildiğimden kalabilirim mi bile diyemiyorum malesef hakkınız yanı istemeZsenizGerimi donmek istiyosun. Eger oyleyse simddi bisey diyemicem bayram gecsin konusuruz listeye bakmak lazm
Liste durumuna gore canim senlik durum yok. Bakariz ama girmek icin once izine ciktigin kiloya donmen lazim.evet ocağa kadar kalmak istiyorum aslında ama kilo veremedim kuralları bildiğimden kalabilirim mi bile diyemiyorum malesef hakkınız yanı istemeZseniz
Tesekkur ederizzzz iyi bayramlar
Gunaydin kızlar
@Blacksee55 sana şarkı gönderiyorum, az daha dalga geçim dur
Tiridine tiridine tiridine ban'dım, bedavamı sandın para verdım aldım
Bıleksii yorum yapmıs bdv ye, amaan amaan dırıdırımm
Klavyesıni editler kapmış, banına da yandımamanını amanını amanını yandım
n
Sagol lilim yazaten az dalga gecmistiniz devam edin ahaaha
Hep bdv de yakala benı hepGunaydin kizlar
Sen varya lilimmm cok fena bi kaynana olacaksin aha buraya yaziyorum ahahha yorumunu okudumCok tatlısınn napiyim :)
n
Hakkını verecegım kv lıgın :) bdv de kendımı gelıstıryrmSen varya lilimmm cok fena bi kaynana olacaksin aha buraya yaziyorum ahahha yorumunu okudumama senin bebisle koala buyuyene kadar alisirsin gelin muhabbetine ayni yatakta yatmalara ozaman benim zamanim gelicek ben dalga gecicem ahahaha alinmiyorum lilimmm istedigin kadar eglenebilirsin benimle ben ban yemeden guzel vakit gecirelim ahahahaha
Yapma kiiiz yazikHakkını verecegım kv lıgın :) bdv de kendımı gelıstıryrm
Kendını gelıstıren ınsanları cok severım
Kız senden sonra yorum yazmaya korkar oldumYapma kiiiz yaziksen kiyamazsinkiii zaten. Bak tabi ibretlik hikayeler ibretlik sohbetler ibretlik banlar var
Gunaydın cnm banada kokar oyle yaMerhaba kızlar ay et kokusundan fenalık geldı başımda çok agrıyor ya adette olmadım fln fılançok kaçırmadım ztn hıç yıyesım gelmıyor kokudan şekrrpare yedım mınık mınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?