Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft ya tatlım 64.600 galan oldum maesef hani aslında olaylar yemek begenmiyora kadar gitti ya burda ki kurala göre se kilo verip gelmem lazım ama ben başaramadım
Bu arada ben nuffiun nick değiştirdim biliyormuydun anımsayamadım
Kaç gr ile ayrılmıştın verirsin ya sıkıntı etme kendine

Kaptan kaptan yardımcısı :) vs tatlım kilo veremedim malefes çok fena geçti yeme işleri millet ile kavga etmekten biktimvbu iki buçuk ay içinde ve yedim maeswf yemek begenmiyorsunlara kadar geldi de durum
Gerimi donmek istiyosun. Eger oyleyse simddi bisey diyemicem bayram gecsin konusuruz listeye bakmak lazm

L
evet ocağa kadar kalmak istiyorum aslında ama kilo veremedim kuralları bildiğimden kalabilirim mi bile diyemiyorum malesef hakkınız yanı istemeZseniz
Liste durumuna gore canim senlik durum yok. Bakariz ama girmek icin once izine ciktigin kiloya donmen lazim.
Şu yogun gunler bi gecsinn hele..

Gunaydin kızlar

@Blacksee55 sana şarkı gönderiyorum, az daha dalga geçim dur

Tiridine tiridine tiridine ban'dım, bedavamı sandın para verdım aldım

Bıleksii yorum yapmıs bdv ye, amaan amaan dırıdırımm
Klavyesıni editler kapmış, banına da yandım amanını amanını amanını yandım

Sagol lilim ya zaten az dalga gecmistiniz devam edin ahaaha

Cok tatlısınn napiyim :)

n
Sen varya lilimmm cok fena bi kaynana olacaksin aha buraya yaziyorum ahahha yorumunu okudum ama senin bebisle koala buyuyene kadar alisirsin gelin muhabbetine ayni yatakta yatmalara ozaman benim zamanim gelicek ben dalga gecicem ahahaha alinmiyorum lilimmm istedigin kadar eglenebilirsin benimle ben ban yemeden guzel vakit gecirelim ahahahaha

Hakkını verecegım kv lıgın :) bdv de kendımı gelıstıryrm
Kendını gelıstıren ınsanları cok severım

Yapma kiiiz yazik sen kiyamazsinkiii zaten. Bak tabi ibretlik hikayeler ibretlik sohbetler ibretlik banlar var
Kız senden sonra yorum yazmaya korkar oldum
Zaten pek yazmam
Cnm sıkılınca yazıyorum
Artık espırı yaparken bıle dusunuyrm

Ibretlık ban yemıyım dıye

Neyse ban geyıgını burada noktalıyorum .

Merhaba kızlar ay et kokusundan fenalık geldı başımda çok agrıyor ya adette olmadım fln fılan çok kaçırmadım ztn hıç yıyesım gelmıyor kokudan şekrrpare yedım mınık mınık

Merhaba kızlar ay et kokusundan fenalık geldı başımda çok agrıyor ya adette olmadım fln fılan çok kaçırmadım ztn hıç yıyesım gelmıyor kokudan şekrrpare yedım mınık mınık
Gunaydın cnm banada kokar oyle ya
Yıyemem ama dun yedım sut olsun dıye
Tatlı evde yok
Bıyere de gıtmeyecegım
Rahatım yuupiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…