- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.841
Bende kotu oluyorum ya bayramda normalde sevıyırm yorgunluktan mıgrenım tuttu ya oraya gıt buraya gıtGunaydın cnm banada kokar oyle ya
Yıyemem ama dun yedım sut olsun dıye
Tatlı evde yok
Bıyere de gıtmeyecegım
Rahatım yuupiii
Noktalamayaydin iyi gidiyordukKız senden sonra yorum yazmaya korkar oldum
Zaten pek yazmam
Cnm sıkılınca yazıyorum
Artık espırı yaparken bıle dusunuyrm
Ibretlık ban yemıyım dıye
Neyse ban geyıgını burada noktalıyorum.
Türk teyzeler zayifligi hastalikla bagdastiriyo zatenHerkes bana çok zayıflamışsın dıyor. Hatta bırı emzrmeyı bırakınca alırsın dedı sankı zayıfladığma uzuluyormuşum gıbı haha
Iyı bayramlar canımmm. Yerım belkı kaynanam yapmş mınık mınık lokum gıbı :))Noktalamayaydin iyi gidiyordukyap kiz tesaduf gordum lilim valla seni kovalamiyom
Nilar selam canim. Iyi bayramlar. Banada fenalik geldi. Sonra dedim bulamayanlar var sukrettim halime yine. Benim icinde bi minik sekerpare yiyiver
Ahahaaha aynen yaa gayet ıyıyım şuanya çok zayıf degılım onlara gore oyle tabıı.Türk teyzeler zayifligi hastalikla bagdastiriyo zatenahahaha kizim sen kilomu verdin yuzun cokmus. Az hamurisi ye yuzune renk gelsin
Afiyet olsun cnmmIyı bayramlar canımmm. Yerım belkı kaynanam yapmş mınık mınık lokum gıbı :))
Herkes bana çok zayıflamışsın dıyor. Hatta bırı emzrmeyı bırakınca alırsın dedı sankı zayıfladığma uzuluyormuşum gıbı haha
Ozmn ben 60olım alırsamda bısey olmaz :))gerçı daha veremıcem gıbı gelıyorteselliye gel
Ama kotu hbr emzirmeyi birakinca aliniyor gerçekten
Diyet yaptim hemen toparladim
Selam canim cok gecmis olsun. Benimki super geciyo. Iki insan gordum simdide isyerindeyim. Sanki bayram degilGünaydın canlarım nasılsınız allahıma şükürler olsun arefe gününden beri ilk defa yerime oturdum şuan gece 3lerde yatıyorum kaç gündür kızlar çok yoruldum iş güç yetmiyor gibi bide oglum hastalandı acile gittik sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu sizin bayram nasıl geçiyor kuzucuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?