Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız senden sonra yorum yazmaya korkar oldum
Zaten pek yazmam
Cnm sıkılınca yazıyorum
Artık espırı yaparken bıle dusunuyrm

Ibretlık ban yemıyım dıye

Neyse ban geyıgını burada noktalıyorum .
Noktalamayaydin iyi gidiyorduk yap kiz tesaduf gordum lilim valla seni kovalamiyom

Nilar selam canim. Iyi bayramlar. Banada fenalik geldi. Sonra dedim bulamayanlar var sukrettim halime yine. Benim icinde bi minik sekerpare yiyiver

Herkes bana çok zayıflamışsın dıyor. Hatta bırı emzrmeyı bırakınca alırsın dedı sankı zayıfladığma uzuluyormuşum gıbı haha
Türk teyzeler zayifligi hastalikla bagdastiriyo zaten ahahaha kizim sen kilomu verdin yuzun cokmus. Az hamurisi ye yuzune renk gelsin

Noktalamayaydin iyi gidiyorduk yap kiz tesaduf gordum lilim valla seni kovalamiyom

Nilar selam canim. Iyi bayramlar. Banada fenalik geldi. Sonra dedim bulamayanlar var sukrettim halime yine. Benim icinde bi minik sekerpare yiyiver
Iyı bayramlar canımmm. Yerım belkı kaynanam yapmş mınık mınık lokum gıbı :))

Günaydın canlarım nasılsınız allahıma şükürler olsun arefe gününden beri ilk defa yerime oturdum şuan gece 3lerde yatıyorum kaç gündür kızlar çok yoruldum iş güç yetmiyor gibi bide oglum hastalandı acile gittik sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu sizin bayram nasıl geçiyor kuzucuklarım

Selam canim cok gecmis olsun. Benimki super geciyo. Iki insan gordum simdide isyerindeyim. Sanki bayram degil seneye ayarlicam yinr turkiyede olurum inş seninki baya dolu dolu geciyo ne guzel ♡

Gunaydin
Kilo durumlari nasil kizlar :)

Nette guzel bayram sonrasi detokslari var. Cok kaciran icin bakmalarini oneririm
Bende sorun yok
Gectigimiz hafta 1000 gr vererek 78.2 ye dusmustum. -400 ile devam ediyorum 77.8

Cuma ise baslayacagim, insallah kiyafetlerim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…