- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.941
Kork diye diyorum zaten
Sonra başa bela çok pis ağrısı var
şaşırırlar tabi az mı kilo verdnAynen okul da geldiacaba şaşıracaklar mı biraz cidden kimse olmayınca sıkıcı oluyor
ce eeBakalim cuma gunu neler olacak
kuzum nasılsın kaç kilodasın ne zaman gidiyorsunKork diye diyorum zaten
Sonra başa bela çok pis ağrısı var
Bugun aksam canım:) nezaman istanbuldasin?
Oooo cok guzelben eksideyim ama su kaybım oldu 68,20ü gördüm düzelirsem 68,80 70 gibi kalırım cumaya sanırım
bence de çok güzel adette oldum cumaya şişlikte kalmaz ilacıda bıraktım kullanmıyorum etkileşim zincirlemeOooo cok guzel
Oooo blackkk hanimcimm tabii pek korkunc olacakPartemmm Bence cok korkunc şeyler olucak
Tebrikmi etmeliyim
şu kafamı kesip atsam derdim kalmıcak bütün hastalıklarım burdan cıkıyo
şaşırırlar tabi az mı kilo verdnhadi bi hafta da jillian yap sıkılaşırsın
ce eeben 54.5 kiloyum
Ooohhhhh benimde gelir yakindaabence de çok güzel adette oldum cumaya şişlikte kalmaz ilacıda bıraktım kullanmıyorum etkileşim zincirleme
sen nasılsın nasıl geçti tatil
Kavurmalar baklavalar havada ucustuOooo blackkk hanimcimm tabii pek korkunc olacak
Oraya buraya gtmekten oturup tabak tabak kavurma hayalimi yapamadmKavurmalar baklavalar havada ucustuama ben yemedim biliyorsun yani yiyemedim
ce eeben 54.5 kiloyum
Oraya buraya gtmekten oturup tabak tabak kavurma hayalimi yapamadm
elini cebine atar atmaz evetttt diye bagırBen sormadan evet dicem herhalde okadar heyecanliyimahahah
he bayramdan önce 55.1 dim ve bu sefer 54.7 değil 54.5 oldm standart dısına cıktımTebrikmi etmeliyim
sen yine 7km yürüyosun diye cok yeme de alma geri kilolarıDimi dimi ay inşallah hadi gerçi ben şimdi spor yapmasamda okul açılınca mecbur her türlü yürümek zorunda kalacağım 7 kilometre toplam her gün git gel derkenher türlü en geç kasıma mezunum bence
Hehe dimi valla kritik nokta bu ciddenelini cebine atar atmaz evetttt diye bagır
he bayramdan önce 55.1 dim ve bu sefer 54.7 değil 54.5 oldm standart dısına cıktım
sen yine 7km yürüyosun diye cok yeme de alma geri kiloları
ce eeben 54.5 kiloyum
kuzum nasılsın kaç kilodasın ne zaman gidiyorsun
ce eeben 54.5 kiloyum
kuzum nasılsın kaç kilodasın ne zaman gidiyorsun
Hahahahahaha bosver sen direk m... ya git ordan kendine bi fistikli ismarlaturkiyede bakiyim baklavalar nisiiler kaldiysa bi parmak aliyimmm
keşke gezmekten yorulmasak ayacıklarımız ağırmasa zamanda yavaş yavaş aksaOoohhhhh benimde gelir yakindaaguzelll yorucuuuuu kimil kimil
Aman yok bayramda degilde tatile ciktigimizda bu dedigin olsaydi keskeekeşke gezmekten yorulmasak ayacıklarımız ağırmasa zamanda yavaş yavaş aksa
ya baska birsey çıkardıelini cebine atar atmaz evetttt diye bagır
O dedigin yerden en son yedigimde bolca yemistim yiyemedigime sayiyorumHahahahahaha bosver sen direk m... ya git ordan kendine bi fistikli ismarlayaninda da vanilyali dondurma
Ama tabi ki sakaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?