- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.901
çünkülüm geçen bayramdan sonra benim nişanım vardı bu bayramdan sonrada senin düğünün varbu bayramda ben vermişim ödeştik
cok mantıklıçünkülüm geçen bayramdan sonra benim nişanım vardı bu bayramdan sonrada senin düğünün var
cok mantıklıkız yok dişimle yada damağıml alakalı ağrım vardı agzımın bi tarafını hiç kullanamadım millet karsımda kavurma yerken ben haslanmış yumurta yedim ekmek bile yiyemedim
geçmiyo doktora gitcem yarınanammm diş ağrısı çok felaket bişey benimki Allahtan ağrımadıbi yönden bakınca iyi olmus aslında simdi geçti mi nasıl oldun
300 gr da ben almışım bildirim yapayım bari : 58.8 tam bu sabahyemeden 300 gr alabildim Yok kardeş valla kokusu bile yarıyor bence bana
200gr cık almışım oda sitrestendir eminim çünküm aç gezdim diye bilirim ancak iş yaptım 7/24 uykusuz aç susuz yogun napim artık evine geldim diyetime düzenime geri dönerim bugünde misafirim var onlarıda yolcu edeyim yarın hadi bismillah derim artıkın
geçmiyo doktora gitcem yarın
he iyi oldu yoksa cok yerdm
cok mantıklıkız yok dişimle yada damağıml alakalı ağrım vardı agzımın bi tarafını hiç kullanamadım millet karsımda kavurma yerken ben haslanmış yumurta yedim ekmek bile yiyemedim
Vallahi ne çabuk geçti bu Bayramda bemerhaba sevgili kilo alanlar
öncelikle aldıgınız kiloları derhal verin cumaya 3 gün var bunu hatırlatırım
sonra da aman can sağlıgı olsn bea bayramdı sonucta
Demi sanki hergün mü bayram hergün mü börek çörek yiyoruz yok yemiyoz kilom durmuştu belki hızlanır şok diyet olurmerhaba sevgili kilo alanlar
öncelikle aldıgınız kiloları derhal verin cumaya 3 gün var bunu hatırlatırım
sonra da aman can sağlıgı olsn bea bayramdı sonucta
doluymş doktorlar hepbugün gitsene bekletme
4günde sadece bunlar mı ama cok azArefe gününden beri yediğim menümü yazayım
2tane bulgurlu biber dolması yogurt çorbası
4dilim baklava
4dilim kadayıf
4dilim börek
10tane yaprak sarma
Küçük bi kase kavurma
6günlük menüm bu
oy bebeğimNe oldu hele dişine bana de ben yarı dişçi sayılırım artık
doluymş doktorlar hep
4günde sadece bunlar mı ama cok az
oy bebeğim
kız arka yirmilik dişimde dahil 3 dişimin damagı şişti acıyo üst tarafa da vuruyo ağrısı
bn ilkte yirmilik dişim cıkıyo sandm meger damaktan mış acısı
yaşıcak mıyım tohtor
doluymş doktorlar hep
4günde sadece bunlar mı ama cok az
oy bebeğim
kız arka yirmilik dişimde dahil 3 dişimin damagı şişti acıyo üst tarafa da vuruyo ağrısı
bn ilkte yirmilik dişim cıkıyo sandm meger damaktan mış acısı
yaşıcak mıyım tohtor
bencede artık bi 57 lere düşVallahi ne çabuk geçti bu Bayramda bebir düz 58 görsem artık 58.0 mis
aa niye gezmedin kuzuuuu akrabaların uzakta mı kiDemi sanki hergün mü bayram hergün mü börek çörek yiyoruz yok yemiyoz kilom durmuştu belki hızlanır şok diyet olur
Bizden önce migdeye bayramdı bana bayram degildi valla hiç bi yere gidemedim sadece iş yaptım anama
oraya gelene kadar burdakileri beklerim bizim tohtorumuzda varburda vardır buraya gel
yaa ltihap sökücü içiyorum aslında 3 gündür ama hiç etki etmedi o daYaşayacaksın tabiisi daha uzun işin var bizlerle
Enfeksiyon kapmıştır o kıyamam ya çok fena vuruyor biliyorum ben aralıksız ağlamıştım saatlerce öyle şiştiğinde
Ama bekletme git derim yani nöbetçi bul bir şey yap yine git çünkü ilerledikçe aman aman
Yok kiz yapmasin zaten evlenicez yani ben takilmam oyle seylere. Ben süprizleri sevmiyorum ondan boyle oldumFazla hayal kurma hayallerin suya düşmesin kuzumoluruna bırak kafanda düşünce olmasın senin düşündüğün olmazsa modun düşer gün boyu buruk gezersin
Ayy bende çatlıcam bukisbizede söylersin artik vallah bende merake ttim
demek evlenme teklifi geliyoYok kiz yapmasin zaten evlenicez yani ben takilmam oyle seylere. Ben süprizleri sevmiyorum ondan boyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?