Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hehe dimi valla kritik nokta bu cidden
işte onu ayarlamak gerekkk özellikle akşam yemeklerine dikkat edersen bnce almazsn

sen zaten istanbulda oturmuyo muydun kuzu bn hep öyla hatırlıyorum
venedik miiiiiii
evlendikten sonra ilk işim bi venedik turuna katılmak olcak cok istiyorum oraya gitmeyi bana bol bol foto at

ya baska birsey çıkardı ahahah
artık bahtına ne cıkarsa

Ben ve İstanbul
Havaalanına nasıl gideceğim diye panikler attım ortalıkta hahahah
İzmirden gideceğiz ya direkt uçuş yoktu, aktarmada da gece varıp sabaha kadar bekleyecektim İstanbulda o zaman otobüsle git daha iyi dedim yaani
Orada kalmayacağım çok ya trenle oradan kuzeye ama gezdim daha öncesi atayım özelden sana birkaç tane foto
Aa cidden balayına düşünmez misiniz artık ucuzlattılar baya çünkü Türk turist çok var İtalya tercih eden

kız daha ne olsun en güzellerini yemişsin
ayy gitmeye çok az kalmış heyecan var mı ?
çok güzellerdi sana da çok yakışır güle güle kullan canım ...
68 oldum ama cırcır oldum regli oldum umarım yarına 68i de korurum

Kizlar dünki bir kilo vermeme yardimci menümü yazayim
Sabah meyveli yogurt
Öglen bir muz
Aksam Yogurtlu Biber kavurmasi ve iki Kücük parca tavuk gögüsü az yagda kizartim

bol bol su ictim bide

kiz seni özlicem yaaaa

he izmirdi dimi büyüksehir oldugunu biliyodum bak
balayını ayarladık kuzu geçti artık turla gidince vize isteniyo mu orayaa ? hadi bana foto göndert

Kizlar dünki bir kilo vermeme yardimci menümü yazayim
Sabah meyveli yogurt
Öglen bir muz
Aksam Yogurtlu Biber kavurmasi ve iki Kücük parca tavuk gögüsü az yagda kizartim

bol bol su ictim bide
sabah öğle cok azzzzzz

Ya bir iskender yiyeydik bir kfc de yiyeydik
Heyecan bugün başladı daha ya
Vizeniz çıktı dediklerinde başladı
Bavulum falan hazır ayy
Çok sağol canım
Valla aynen desem şaşar mısın bilmiyorum bende de öyle gitti ama bir fırsat hem de bu ya o arada kalori verip orada kalabilirsin bak

kiz seni özlicem yaaaa

Ben sizi özlüyorum bile ya aklıma geliyor burası bazen koşturmacada

he izmirdi dimi büyüksehir oldugunu biliyodum bak
balayını ayarladık kuzu geçti artık turla gidince vize isteniyo mu orayaa ? hadi bana foto göndert

Aynen yaklaşmışsın o da kabul
Nereyi ayarlamıştınız siz unuttum ben
İsterler canım ama turla olanlarda kolaylık yapıyorlar diye duymuştum toplu olduğu için yardımcı falan oluyormuş turu düzenleyenler işlemler hakkında
Gönderdim bak

@ParteMoralll SekerPancarii
Kizlar ben bu cumadan sonra ekim 1 e Kadar tatildeyim yani iznim var is yerinden, biraz esimle gezmeyi planliyoruz... o yüzden Burda devamli olamicam büyük ihtimalle de Cuma 65 kilo cikamayabilirim yani anca aldiklarimi veriyorum
En iyisi izne ayrilmam olur dimi? yada istisna olarak cumadan cumaya kilo bildirimi? bilemedim bana bi yol gösterin canlar

umarim cok cok cok güzel gecer italyadaki zamanin, nekadardi tam?

2 sene canım
Doktorayı düşüneceğiz bakalım o zaman fırsat önüme ne çıkar ona göre değerlendireceğim ama başka bir ülke olsun istiyorum artık o İtalyada kaldım yeter
Çok sağ ol kuzum güzel dileklerin için sen de tatile gidiyormuşsun eşinle nereyi planlıyorsunuz

Tamam canim cuma izne ayiririz ozaman.

anladim tatlim belki yaparsin ay negüzel ya baska ülkelerde yapiosun harika....
aynen canim üc hafta iznim var ekim basina Kadar kulanmam gerekiyo, vallah suan icin tam bi plan yok ama biraz avrupa ülkelerini gezelim dedik... Prag, Paris ve Portekiz var simdilik planda ama daha net birsey yok esim biseyler arastirio ama söylemedi tam... birseyler düsünüyorum sen bana birak dedi:) bende zaten cok severim baskasi ayarladimi o yüzden oluruna biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…