- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.961
işte onu ayarlamak gerekkkHehe dimi valla kritik nokta bu cidden
sen zaten istanbulda oturmuyo muydun kuzu bn hep öyla hatırlıyorumOnu bazen ben de düşünmüyor değilim şimdi yalan olmasın
65.1 canım bi süre de buraya sabitleyeceğim gibi duruyor
Öyle çok bir çılgın yemedim kız bir kere döner yedim bir de içli köfte işte
Yarın vizemi alıyorum çıkmış ayın 12sinde de İstanbula oradan ver elini Venedik
Sen nasılsın neler yapıyorsun 68ydeymişsin
Çizmeleri de aldım dayanamadım
artık bahtına ne cıkarsaya baska birsey çıkardıahahah
süper hayirli yolculuk canimBugun aksam canım
işte onu ayarlamak gerekkközellikle akşam yemeklerine dikkat edersen bnce almazsn
sen zaten istanbulda oturmuyo muydun kuzu bn hep öyla hatırlıyorum
venedik miiiiiii
evlendikten sonra ilk işim bi venedik turuna katılmak olcak cok istiyorum oraya gitmeyi bana bol bol foto at
artık bahtına ne cıkarsa
kız daha ne olsun en güzellerini yemişsinOnu bazen ben de düşünmüyor değilim şimdi yalan olmasın
65.1 canım bi süre de buraya sabitleyeceğim gibi duruyor
Öyle çok bir çılgın yemedim kız bir kere döner yedim bir de içli köfte işte
Yarın vizemi alıyorum çıkmış ayın 12sinde de İstanbula oradan ver elini Venedik
Sen nasılsın neler yapıyorsun 68ydeymişsin
Çizmeleri de aldım dayanamadım
kiz seni özlicem yaaaaBen ve İstanbul
Havaalanına nasıl gideceğim diye panikler attım ortalıkta hahahah
İzmirden gideceğiz ya direkt uçuş yoktu, aktarmada da gece varıp sabaha kadar bekleyecektim İstanbulda o zaman otobüsle git daha iyi dedim yaani
Orada kalmayacağım çok ya trenle oradan kuzeye ama gezdim daha öncesi atayım özelden sana birkaç tane foto
Aa cidden balayına düşünmez misiniz artık ucuzlattılar baya çünkü Türk turist çok var İtalya tercih eden
he izmirdi dimi büyüksehir oldugunu biliyodum bakBen ve İstanbul
Havaalanına nasıl gideceğim diye panikler attım ortalıkta hahahah
İzmirden gideceğiz ya direkt uçuş yoktu, aktarmada da gece varıp sabaha kadar bekleyecektim İstanbulda o zaman otobüsle git daha iyi dedim yaani
Orada kalmayacağım çok ya trenle oradan kuzeye ama gezdim daha öncesi atayım özelden sana birkaç tane foto
Aa cidden balayına düşünmez misiniz artık ucuzlattılar baya çünkü Türk turist çok var İtalya tercih eden
sabah öğle cok azzzzzzKizlar dünki bir kilo vermeme yardimci menümü yazayim
Sabah meyveli yogurt
Öglen bir muz
Aksam Yogurtlu Biber kavurmasi ve iki Kücük parca tavuk gögüsü az yagda kizartim
bol bol su ictim bide
kız daha ne olsun en güzellerini yemişsin
ayy gitmeye çok az kalmış heyecan var mı ?
çok güzellerdi sana da çok yakışır güle güle kullan canım ...
68 oldum ama cırcır oldum regli oldum umarım yarına 68i de korurum
kiz seni özlicem yaaaa
he izmirdi dimi büyüksehir oldugunu biliyodum bak
balayını ayarladık kuzu geçti artıkturla gidince vize isteniyo mu orayaa ? hadi bana foto göndert
vallah bayramda yediklerimden sonra cok bilesabah öğle cok azzzzzz
bitaneciktir ooraya gelene kadar burdakileri beklerim bizim tohtorumuzda var
yaa ltihap sökücü içiyorum aslında 3 gündür ama hiç etki etmedi o dababamda diyo bnm 2. içtiğimde geçiriyodu senin neymiş öyle
ilerliyo mu bide bu
umarim cok cok cok güzel gecer italyadaki zamanin, nekadardi tam?Ben sizi özlüyorum bile ya aklıma geliyor burası bazen koşturmacada
umarim cok cok cok güzel gecer italyadaki zamanin, nekadardi tam?
Tamam canim cuma izne ayiririz ozaman.@ParteMoralllSekerPancarii
Kizlar ben bu cumadan sonra ekim 1 e Kadar tatildeyim yani iznim var is yerinden, biraz esimle gezmeyi planliyoruz... o yüzden Burda devamli olamicam büyük ihtimalle de Cuma 65 kilo cikamayabilirim yani anca aldiklarimi veriyorum
En iyisi izne ayrilmam olur dimi? yada istisna olarak cumadan cumaya kilo bildirimi? bilemedim bana bi yol gösterin canlar
tamam tatlim ozaman öyle yapalim, umarim tatilde kilo almamTamam canim cuma izne ayiririz ozaman.
bir ara zaman kavramı için zaman akıp gidiyor diyoruz ya onun göreceli olduğunu savunuyorlardı denk geldin mi böyle bir konuyaAman yok bayramda degilde tatile ciktigimizda bu dedigin olsaydi keskeezaman ossun ben yorulmam gezmekten
anladim tatlim belki yaparsin ay negüzel ya baska ülkelerde yapiosun harika....2 sene canım
Doktorayı düşüneceğiz bakalım o zaman fırsat önüme ne çıkar ona göre değerlendireceğim ama başka bir ülke olsun istiyorum artık o İtalyada kaldım yeter
Çok sağ ol kuzum güzel dileklerin için sen de tatile gidiyormuşsun eşinle nereyi planlıyorsunuz
gece uyandığımda bile bakcam merak ediyorum ne olcakYani bilmezlikten gelicem boyle yeni gelin triplerine giricem ahahahakimler olucak acaba. Gece çok gulucez kesin bekleyin beni
Ben sormadan evet dicem herhalde okadar heyecanliyimahahah
tamam tatlim ozaman öyle yapalim, umarim tatilde kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?