- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.921
oraya gelene kadar burdakileri beklerim bizim tohtorumuzda var
yaa ltihap sökücü içiyorum aslında 3 gündür ama hiç etki etmedi o dababamda diyo bnm 2. içtiğimde geçiriyodu senin neymiş öyle
ilerliyo mu bide bu
Belli degilki. Korkuyom çok saçma sapan birsey olucak diye canimdemek evlenme teklifi geliyoetsin etsin güzel geliyo inan bana kndini bi anlıkta olsa daha özel hissediyosun
teşekkür ederim kuzum seninde iş başına az kaldıGunaydin cnm
Hayirli isler
oy kıyamam geçmiş olsn sana da kuzum3 tanesi birden şişti diyorsun bir de canım
Evet benim ameliyattan sonra ağzımda önce bir kan kokusuyla başladı, dedim sızıyordur herhalde
Sonra bir baktım şişmiş
Öyle bir acı yok, ağzım kıpırdadıkça ağlıyordum ya
Acile gittimdi ama pazartesiyi beklemem gerekti falan
Geçene kadar da çektim yani ben bir an önce gitmen taraftarıyım kuzuş
nasıl olcaksan soğukkanlı artıkAynen canim ne planladi acaba ya çatlıcamneyse caktirmiyim. Sogukkanli olmaliyim ahahahah
Biz de nerdeyse hiç gezmedik ya memlekete gitmeyince burda akraba azbencede artık bi 57 lere düş
cabuk mu geçtihayatımın en uzu bayramıydı sürekli gezdik akraba fln hiç tanımadıgım insanların elini öptüm durdum
aa niye gezmedin kuzuuuu akrabaların uzakta mı ki
bnm mideme yazık o zaman
yok olmaz olmzBelli degilki. Korkuyom çok saçma sapan birsey olucak diye canimbiran gece olsada ogrensek ahahah
okul açılcak son bi gayretle olcak olcakBiz de nerdeyse hiç gezmedik ya memlekete gitmeyince burda akraba azdüşeyim valla 57 ye sonra 55.6 ve mezun
kaç kilo aldınGünaydın kızlar
Bayramdan kilo alıp geldim bu bayram ramazan gibi olmadı malesefDaha listeden ayrıldığım kiloma bile dönememisken kilo aldım geldim
Oysa ki etleri ekmeksiz yemistim niye böyle oldu ki
Tatlıda yemedim gibi bişey
Artık menü yazmaya başlıcam ve tekrar listeye girmem lazım
kendi yazdıgım gayreti ''gofret'' diye okudumokul açılcak son bi gayretle olcak olcak
gezilcek akraba olmayınca insan sıkılıyoda olsa bi dert olmasa bi dertt
4degil kız 6gündoluymş doktorlar hep
4günde sadece bunlar mı ama cok az
oy bebeğim
kız arka yirmilik dişimde dahil 3 dişimin damagı şişti acıyo üst tarafa da vuruyo ağrısı
bn ilkte yirmilik dişim cıkıyo sandm meger damaktan mış acısı
yaşıcak mıyım tohtor
oy kıyamam geçmiş olsn sana da kuzum
fln hiç bişey yapmama gerek yok durdugu yerde kendi kendine sızlıyo ağzımı acıp konusmuyorm bile artık acır diye
bk bide düzeltiyo4degil kız 6gün
aslında azalıyo gibi amaYaa işte daha bekleme bence bu bir işaret valla dikkate al derim benim de böyleydi
bk bide düzeltiyohadi artık bayram bitti düzenli besleniyoruzzz
aslında azalıyo gibi amagidim ben madem korkuttun beni
Aynen okul da geldiokul açılcak son bi gayretle olcak olcak
gezilcek akraba olmayınca insan sıkılıyoda olsa bi dert olmasa bi dertt
Yani bilmezlikten gelicem boyle yeni gelin triplerine giricem ahahahanasıl olcaksan soğukkanlı artıkbugün götürcek dimi saatler kaldı
Ben sormadan evet dicem herhalde okadar heyecanliyimyok olmaz olmzbn ilk sordugunda o şokla cvp verememiştim sonra bi daha et anlamadım bn bundan bişey dedim öyle kabul etmiştim
Partemmm Bence cok korkunc şeyler olucakBakalim cuma gunu neler olacak
:) nezaman istanbuldasin?Ayy bende çatlıcam bukis
ben eksideyim ama su kaybım oldu 68,20ü gördüm düzelirsem 68,80 70 gibi kalırım cumaya sanırımBakalim cuma gunu neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?