- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.001
aynen canim Dogru dedin:)almazsın almazsınnnn gezmektn yemeğe fırsatın olmaz zatenhazır fırsatında varken cok hareket et kuzum bütün sene oturuyoruz zaten bari izinde birz hareketlenelim
aynen kuzucugummmhe telafi ediyorum diyosun
aynen canim Dogru dedin:)
aynen kuzucugummm
yağ sökücü ve süngerin sert tarafıyla temizledim ben boya lekelerini ama öle beton fln yoktu tabi
her hafta sonu 1 cam bitirsen yeter işte
algıya göre yani bencede sadece geçmiş dediğimiz zaman gerçekten geçiyor mu ? biraz kafam rahat etsin araştırcam bunlarıYok canm bilmiyorm. Ama gunun uzunlugu guzel ya da kotu birgun olmasina gore degisiyo bence.
permatik al camları onunla temizlersin kolay yöntem hemen cıkıyocamlarda hep inşaat pislikleri var kapılarda banyoda falanbalkonun mermerlerinede yapışmış
permatik al camları onunla temizlersin kolay yöntem hemen cıkıyoçok bastırma ama diğer yerlerer de normal bulaşık teli kullanabilrsin ama tabi öncesinde cok ıslak bezle sil yumuşasın bi süre sende bekle aha böle
kızlar sizce hangisiiiii
aa onu hiç duymadıydım benn ama o cuvallarla şahane stor perde yıkanıyobi forumdada şey gördüm hani soğan çuvalları varya patates soğan kırmızı ıslatmadan onla çıkarın diyo
4 dimi o bnm salondaki koltuklarımın rengine de uycakbence 1 ve 4 güzel ben çok renkli sevmiyorum soft duruyo onlar
bide böyle ot gibi şeyleride sevmiyorum geçen bi arkdaş nişanlandı çiçeğinde semizotu gibi otlar var
evet canim ya insallah güzel bi tatil geciririz ve birseyler girmez araya... aileler cagirip durursa tatiller suya düsebilir simdi benim izne ayrildigimi duyunca helede benimkiler hergün beklemeye baslicaklar keisnşimdi tatilde de bi güzel gezer enerji toplarsıninsan yenilendiğini hissediyo güzel tatil yaptıgında
ay ciddimi hiç duymamıstım ilk kez duydum bende deniyim bari onu yıkıyosa pislikleri de temizler tel gibinaa onu hiç duymadıydım benn ama o cuvallarla şahane stor perde yıkanıyo
4 dimi o bnm salondaki koltuklarımın rengine de uycakay cok alakasız ama salonda durcak çiçek o yüzden oda da cırtlamasn istiyorm
ama biraz anlayışlı olurlar herhaldeee ilk bi kaç gün gidersiniz onlara gidincede anlatırsınız böyle böyle planımız var diye beklemezler de hem o zamanevet canim ya insallah güzel bi tatil geciririz ve birseyler girmez araya... aileler cagirip durursa tatiller suya düsebilir simdi benim izne ayrildigimi duyunca helede benimkiler hergün beklemeye baslicaklar keisn
belki temizler denemekten zarar gelmezay ciddimi hiç duymamıstım ilk kez duydum bende deniyim bari onu yıkıyosa pislikleri de temizler tel gibin
kaç para peki bu
gelinlik modelini görmem gerek öncekızlar sizce hangisiiiii
ama biraz anlayışlı olurlar herhaldeee ilk bi kaç gün gidersiniz onlara gidincede anlatırsınız böyle böyle planımız var diye beklemezler de hem o zamanyine cok zekiyim
belki temizler denemekten zarar gelmez
parası yazmıyo bn kendim yapcam tabi cicekleri bulabilrsem
kızlar temizlik şirketleri oluyor ya ekonomik ise şirket ile anlaşın heryr pırıl pırıl olur 1 günde ev boş ise tbi
hadi yaaa hevesimi kırdın su ano işe hiç girme astarı yüzünden pahalıya geliyo ben yaptım denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?