Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

camlarda hep inşaat pislikleri var kapılarda banyoda falan balkonun mermerlerinede yapışmış
permatik al camları onunla temizlersin kolay yöntem hemen cıkıyo çok bastırma ama diğer yerlerer de normal bulaşık teli kullanabilrsin ama tabi öncesinde cok ıslak bezle sil yumuşasın bi süre sende bekle aha böle

bi forumdada şey gördüm hani soğan çuvalları varya patates soğan kırmızı ıslatmadan onla çıkarın diyo

bence 1 ve 4 güzel ben çok renkli sevmiyorum soft duruyo onlar
bide böyle ot gibi şeyleride sevmiyorum geçen bi arkdaş nişanlandı çiçeğinde semizotu gibi otlar var
4 dimi o bnm salondaki koltuklarımın rengine de uycak ay cok alakasız ama salonda durcak çiçek o yüzden oda da cırtlamasn istiyorm

şimdi tatilde de bi güzel gezer enerji toplarsın insan yenilendiğini hissediyo güzel tatil yaptıgında
evet canim ya insallah güzel bi tatil geciririz ve birseyler girmez araya... aileler cagirip durursa tatiller suya düsebilir simdi benim izne ayrildigimi duyunca helede benimkiler hergün beklemeye baslicaklar keisn

aa onu hiç duymadıydım benn ama o cuvallarla şahane stor perde yıkanıyo
ay ciddimi hiç duymamıstım ilk kez duydum bende deniyim bari onu yıkıyosa pislikleri de temizler tel gibin

4 dimi o bnm salondaki koltuklarımın rengine de uycak ay cok alakasız ama salonda durcak çiçek o yüzden oda da cırtlamasn istiyorm

kaç para peki bu

evet canim ya insallah güzel bi tatil geciririz ve birseyler girmez araya... aileler cagirip durursa tatiller suya düsebilir simdi benim izne ayrildigimi duyunca helede benimkiler hergün beklemeye baslicaklar keisn
ama biraz anlayışlı olurlar herhaldeee ilk bi kaç gün gidersiniz onlara gidincede anlatırsınız böyle böyle planımız var diye beklemezler de hem o zaman yine cok zekiyim

ay ciddimi hiç duymamıstım ilk kez duydum bende deniyim bari onu yıkıyosa pislikleri de temizler tel gibin

kaç para peki bu
belki temizler denemekten zarar gelmez
parası yazmıyo bn kendim yapcam tabi cicekleri bulabilrsem

o işe hiç girme astarı yüzünden pahalıya geliyo ben yaptım denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…