- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.041
ay cok hoş olur ciddenhayır 14. takımdan sevgilerle yazarım
bnmde öyleydi survivor a kadar orda bitti bnm içinbende ilhan mansızı bilrim aşkımıo benimmm
izlemedim ben survivor u yaşlanmış zaten gözümden düştü genç kalması gerekiyorduay cok hoş olur ciddenmillet nasl bi tarikata üye bu kız der
bnmde öyleydi survivor a kadar orda bitti bnm için
evet nerde o doktorlardaki haliiii hey gidiiiiiiiizlemedim ben survivor u yaşlanmış zaten gözümden düştü genç kalması gerekiyordu
ay cok hoş olur ciddenmillet nasl bi tarikata üye bu kız der
özel kuvvetler e üyeyim ben merhaba bnm adım keptinn 0007keptinahahahhah aramızda para toplayıp gönderiyomuşuzsonra eşin
özel kuvvetler e üyeyim ben merhaba bnm adım keptinn 0007keptin
bırakır kacar herhalde
yarın akşam mobilyalarım geliyozararın neresinden dönersen aahahhaa
benim mobilyalarım gelse orda kalırdım ay ne güzelyarın akşam mobilyalarım geliyoay cok heyecan yaptım
Neeeee ben varkenmiiiibende ilhan mansızı bilrim aşkımıo benimmm
Hadi be ordanay cok hoş olur ciddenmillet nasl bi tarikata üye bu kız der
hahaha yok alman kendisi ama besiktasda oynamis biriilhan mansız mı yoksam
Yalnız burada bayağı ünlüydü cidden bütün Beşiktaşlılar hastasıydı adamınhahaha yok alman kendisi ama besiktasda oynamis biriMario Gomez
ay sende de mi varrr deli olcam günler sonra internet buldm onda da site sorunlu sabah beri kırk kere sayfa yeniledmmmYa sitede mi sorun varrrrrr donuyo yuklemiyo
Ahahaha bunu görmedim sitede sorun vardı açılmadıcok değil beee alt tarafı böyle
Ayy doktorları sende.mi izledin maliyetli olduğundan dolayı dizi iptal.etmişlerdi şimdiler de kalp atışı var izliyor musunevet nerde o doktorlardaki haliiii hey gidiiiiiii
Valla ben yarışma programı izlediğim için ilhan için bile izlemedim sevmim insanları tv karşısına kilitleyen yarışma ve dizileriNeeeee ben varkenmiiiisirf o var diye survivor izledimm esime de eziyet ettim o var diye yoksa ne ism olur
Gomez i duymuştum selam çakaydınhahaha yok alman kendisi ama besiktasda oynamis biriMario Gomez
Hahaha buldum ilhanimu bakmadan edemedimAhahaha bunu görmedim sitede sorun vardı açılmadıiçinde keptini arar dururuz sonra
Ayy doktorları sende.mi izledin maliyetli olduğundan dolayı dizi iptal.etmişlerdi şimdiler de kalp atışı var izliyor musun
Valla ben yarışma programı izlediğim için ilhan için bile izlemedim sevmim insanları tv karşısına kilitleyen yarışma ve dizileri
Gomez i duymuştum selam çakaydın
Evet bugun bir sorun var kac kere yazdim silindiay sende de mi varrr deli olcam günler sonra internet buldm onda da site sorunlu sabah beri kırk kere sayfa yeniledmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?