- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.021
evet 2 de güzel aslında ama o sanki daha cok balık modellere gitcek gibi dimi1 ve 2 diyorum o zaman
hadi yaaa hevesimi kırdın su an
evet daha az hareketli gelinlikler için bencedeevet 2 de güzel aslında ama o sanki daha cok balık modellere gitcek gibi dimiya ben ççekle değil uçan balonlarla salona girmek istiyorm dans ederkende onları bırakmak istiyorum
Ne demek istedigini anliyorum zaman kavgami cok derin bir konu. Ama senin soyledigin sanki paralel evrene cikiyo..algıya göre yani bencede sadece geçmiş dediğimiz zaman gerçekten geçiyor mu ? biraz kafam rahat etsin araştırcam bunları
bakim sorayım bi ne fiyat vercekler olmadı bende yaptıraym bari korkuttunnnnben bitane yaptım çok komikti ya 70 lirada masraf ettim çöp
sonra 60a yaptırttırdım cok icime sindi
4cok siradan4 dimi o bnm salondaki koltuklarımın rengine de uycakay cok alakasız ama salonda durcak çiçek o yüzden oda da cırtlamasn istiyorm
su sokakta ünlülere nasıl denk geliyossunuz bnde istiyorum o şanstanbuarada Ünlü bi futbolcuyu gördüm azönce
deeğmiiii bn kabarık kocaman istiyorummmevet daha az hareketli gelinlikler için bencede
ilhan mansız mı yoksambuarada Ünlü bi futbolcuyu gördüm azönce
bakim sorayım bi ne fiyat vercekler olmadı bende yaptıraym bari korkuttunnnn
70tl ne tuttu o kadar onuda ayrıca merak ettim
ünlü futbolcu diyince bnm aklıma hep sergen gelir nedenseilhan mansız mı yoksam
sanırsın çelenk yapcak alt tarafı bi buket cicekdemet demet çiçek aldım kurdele aldım 2 tane 5er metre çiçekler çok fazlaydı
yazarım kuzumNe demek istedigini anliyorum zaman kavgami cok derin bir konu. Ama senin soyledigin sanki paralel evrene cikiyo..
Bunlari burdan degilde arastirinca banada yaz
evet koskocaman olmasın içinde aybolursun vallasu sokakta ünlülere nasıl denk geliyossunuz bnde istiyorum o şanstan
ama ben cool bir kişiliğim yanına gidip fotograf ceknmek fln istememD
deeğmiiii bn kabarık kocaman istiyorummm
ünlü futbolcu diyince bnm aklıma hep sergen gelir nedense
sanırsın çelenk yapcak alt tarafı bi buket cicek
cok değil beee alt tarafı böyleyazarım kuzum
evet koskocaman olmasın içinde aybolursun vallaama prenses model oluyr ya sna yakşır
iyi bilirdik yazarsn üstüneo çiçeklerle çelenk yapılır yapıp senin düğüne göndersem mi ahahhaa:
Bebitolar icinizde krylon supracolor kullanmis olaniniz var mi?
bende ilhan mansızı bilrim aşkımıo benimmmünlü futbolcu diyince bnm aklıma hep sergen gelir nedense
sanırsın çelenk yapcak alt tarafı bi buket cicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?