- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.061
Ben kullandim lilim cok kuru gibi yapiyor cildi yada ben yanlis kullandimBebitolar icinizde krylon supracolor kullanmis olaniniz var mi?
Dizisi mi başlıyacak onun ? yabancı dizi izlerim ben genelde içinde saçma sapan aşk ilişkileri yok en azındanHahaha buldum ilhanimu bakmadan edemedimyoksa dizi izlemem ama
Gulse Birseli bekliyormmm baslasada izlesemmmm
Evet canim yanilmiyorsam oyle biliyorum.Dizisi mi başlıyacak onun ? yabancı dizi izlerim ben genelde içinde saçma sapan aşk ilişkileri yok en azından
Ay cnm hic sevmedim ben onuBen kullandim lilim cok kuru gibi yapiyor cildi yada ben yanlis kullandimestee lauderin double wear kullan cok iyi
1kızlar sizce hangisiiiii
heyyy naptın :)))))))Ben kullandim lilim cok kuru gibi yapiyor cildi yada ben yanlis kullandimestee lauderin double wear kullan cok iyi
Ben dün yazmadım çünkü düzgün birşey yemedim ağzım yara dolu biliyorsun birde kötü olmuştum sabahTatil bitti ama nerde bu menuler ? Nerde paylasimlar?
Bir mazeretiniz var ama benim mi haberim yok anlamadim
SchonerDuft suskunprenses ?
Nilar ?
yildizlariyakalamak ?
@Blacksee55 ?
lilipit ?
Buki_89
Gulumse24 ?
(Etiket geneldir)
Olsun sen paylas ki gorelim.Ben dün yazmadım çünkü düzgün birşey yemedim ağzım yara dolu biliyorsun birde kötü olmuştum sabah
yazdım kuzum tokatları bekliyorumOlsun sen paylas ki gorelim.
Benımde agzım cok kotu yara oldu ya kızıma gectı sanırım benden çok uzgunum salgınmı var acaba bırçok kışıden duyuyorum agız yarası..Ben dün yazmadım çünkü düzgün birşey yemedim ağzım yara dolu biliyorsun birde kötü olmuştum sabah
Sabahla oglen kotu olmus yaasabah
1 kek
ara
yok
öğlen
çiğ köfte dürüm yarısını yedim 1 bardak ayran
ara
yok
akşam
1 köz patlıcan
1 köz kırmızı biber
2 yk istiridye mantar
bol semiz ve marul salata
ara
1 dilim karpuz
1 bağ inciri
1 dikenli incir
yarım armut
20,30 dan sonra birşey yemedim bunları da zorla yedim ağzım damağım yara dolu öğlende hastaneden geldiğim için dışrdan yemek zorunda kaldık
evet salgın malesef bende sürekli oluyor ama bu sefer damakta da var berbat bişi bol bol gargara yapmk grekli tuzlu su ileBenımde agzım cok kotu yara oldu ya kızıma gectı sanırım benden çok uzgunum salgınmı var acaba bırçok kışıden duyuyorum agız yarası..
yiyemiyorum ki çok acıyor dün onları bile çok zor yedimSabahla oglen kotu olmus yaa
Ya agzin yarayms ya vitaminli seyler yesene
Evet yapayım bende annemden gargara losyon aldım ama henuz kullanmadım benımde damaktada var ne yesem acıyor dıyorum etten mı olduevet salgın malesef bende sürekli oluyor ama bu sefer damakta da var berbat bişi bol bol gargara yapmk grekli tuzlu su ile
Kendi adıma özür dilerim menü görmediğim için bende yazmadım cuma günü bildirim yapılacak biliyordum ondan sonraki gün menüler paylaşılmaya başlıycak zannettimTatil bitti ama nerde bu menuler ? Nerde paylasimlar?
Bir mazeretiniz var ama benim mi haberim yok anlamadim
SchonerDuft suskunprenses ?
Nilar ?
yildizlariyakalamak ?
@Blacksee55 ?
lilipit ?
Buki_89
Gulumse24 ?
(Etiket geneldir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?