Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dizisi mi başlıyacak onun ? yabancı dizi izlerim ben genelde içinde saçma sapan aşk ilişkileri yok en azından
Evet canim yanilmiyorsam oyle biliyorum.
Bide film cekiyolar simdi engin gunaydin var cok merak ediyorum giderim kesin :) gulseyi cok begeniyorum eminim kaliteli olacaktir.

Ben kullandim lilim cok kuru gibi yapiyor cildi yada ben yanlis kullandim estee lauderin double wear kullan cok iyi
Ay cnm hic sevmedim ben onu
Cok ovuyorlardi nette
Aldim bende hiic begenmedim
Surdugun yerde kalıyor
Hamileydim kokusuda midemi bulandırıyordu
Nefret ettim :)
Ya supracolor alman uretimi sanirim ve sizin oralarda ucuz herhalde
Ben emzirdigim icin iyi icerikli urun ariyrm
Hemde uygun olsun diyrm
Su an elimdeki lancome teint idol bitmek uzere
200 lira vermek istemiyorum
Yarim maas alcam yarim gun caliscagim icin
Supracolor bereketli bir urun
8 ml si 75 lira trendyol da
Kuaforum bugun uyguladi yuzume begendim
Ama senin yaptığın yorumu yapanlar var nette
Bilemedim bak simdi

sabah
1 kek
ara
yok
öğlen
çiğ köfte dürüm yarısını yedim 1 bardak ayran
ara
yok
akşam
1 köz patlıcan
1 köz kırmızı biber
2 yk istiridye mantar
bol semiz ve marul salata
ara
1 dilim karpuz
1 bağ inciri
1 dikenli incir
yarım armut
20,30 dan sonra birşey yemedim bunları da zorla yedim ağzım damağım yara dolu öğlende hastaneden geldiğim için dışrdan yemek zorunda kaldık

Ben dün yazmadım çünkü düzgün birşey yemedim ağzım yara dolu biliyorsun birde kötü olmuştum sabah
Benımde agzım cok kotu yara oldu ya kızıma gectı sanırım benden çok uzgunum salgınmı var acaba bırçok kışıden duyuyorum agız yarası..

Sabahla oglen kotu olmus yaa

Ya agzin yarayms ya vitaminli seyler yesene

Benımde agzım cok kotu yara oldu ya kızıma gectı sanırım benden çok uzgunum salgınmı var acaba bırçok kışıden duyuyorum agız yarası..
evet salgın malesef bende sürekli oluyor ama bu sefer damakta da var berbat bişi bol bol gargara yapmk grekli tuzlu su ile

evet salgın malesef bende sürekli oluyor ama bu sefer damakta da var berbat bişi bol bol gargara yapmk grekli tuzlu su ile
Evet yapayım bende annemden gargara losyon aldım ama henuz kullanmadım benımde damaktada var ne yesem acıyor dıyorum etten mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…