- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.501
bu ara nedense yapamıyorum birde nasıl hesap yapmam gerektiğini açıklayan notlara bakıyorum yine yanlışkiz sen hep dogru yapiyodun ya
ttile ne zaman çıkıyorsun bukiaynen canim cok az kaldi insallah almam bakalim cok dikkat etcem ama tabi esim gider gider bizi habire yemege götürürse nekadar dayanirim bilmiorumzaten kilo alirsam listeye girmemde cok gecir oda belki biraz motive eder hihihi
Ayyy yerimmm seni
zuzu ban yemişbu topiğin kaderi herkes ban yiyor
bu ar sıradan geçiyor topikahhhhaçılışını ben yaptım ama kim kalmış ban yemeyenlerden
58 çok güzel bir sayı benden 10 kilo düşüksünBende kendi çapımda bildirimimi yapayım
58.6 olmuşum bayram öncesine 100 gram kalmış izine çıktığım kiloya da 300 gram kalmış bayramın son günü batırmasaydım herhalde izin kilomun altına düşerdimbu da burada kalsın
Sende olursun kuzum bayağı uzun sürdü benim vermem aslına bakılırsa geçen sene 4 Ağustos'ta diyetisyene gitmişim listedeki kilom tam 75.9 müş bir yıldan uzun sürmüş resmen ayda 1.5 kilo falan ortalamam58 çok güzel bir sayı benden 10 kilo düşüksün
Neguzel sabredıp vermişsın. Ben çok sabırsızlık yapıyorum.dıyetı bırakınca kesın alırım kıloya.Sende olursun kuzum bayağı uzun sürdü benim vermem aslına bakılırsa geçen sene 4 Ağustos'ta diyetisyene gitmişim listedeki kilom tam 75.9 müş bir yıldan uzun sürmüş resmen ayda 1.5 kilo falan ortalamamayda bir kilo deyip geçmemek lazım aslında senin boyun kaçtı karıştırıyorum hepinizinkini ben
Tesekkur ederim cnm
Korkuyrm bizide bulacak lanetzuzu ban yemişbu topiğin kaderi herkes ban yiyor
bende öyle yavaş yavaş verdim 1,61 boy benimSende olursun kuzum bayağı uzun sürdü benim vermem aslına bakılırsa geçen sene 4 Ağustos'ta diyetisyene gitmişim listedeki kilom tam 75.9 müş bir yıldan uzun sürmüş resmen ayda 1.5 kilo falan ortalamamayda bir kilo deyip geçmemek lazım aslında senin boyun kaçtı karıştırıyorum hepinizinkini ben
valla tersime giden çok konu oluyor saydırasım geliyor sonra aklıma burası geliyor susuyorumKorkuyrm bizide bulacak lanet
Dönüşü muhteşem olmuş desene erken tatile girdizuzu ban yemişbu topiğin kaderi herkes ban yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?