- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.481
Bende iyiyim canimmm goremeyince merak ettimdiiEve yeni gectim kvdemlerdeydim kuzum iyiyim sen nasilsin
Eline saglık kuzum matematikten hep çakmışımdır zatin Herkesin yuzdesi yanlış nerdeyseben duzelttim ama
Nerdeyse hedef kilondasin bukis***14. TAKİM 533. ETAP***
Buki_89(66.6 /66 /0,6 /0,9%)İzne ayrilmak istiyor
denetim(69.1// / %)
lilipit (79.2/ 77.5/1.7 /%1.07)
Blacksee55 (71.7/ / /%)
Gulumse25(94.7/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)takimdan ayrildi
Nilar(65.4 / / / %)
14.Takim Ortalamasi :
Denetimin hesabına kandım oda yalnış yapmış kırk yılın başı bi kopya çekim dedim oda 200eksik bendeHerkesin yuzdesi yanlış nerdeyseben duzelttim ama
Yok kuzum gezmedim yedim ictim oturdumBende iyiyim canimmm goremeyince merak ettimdii
Nasil geçti gezdinmi doya doya
ben oturup matematik çalışacamHerkesin yuzdesi yanlış nerdeyseben duzelttim ama
Eline saglık kuzum matematikten hep çakmışımdır zatin bayramda alınan kilolar gitmiş ona seviniyom
Artidasin sandimdi ben eksidesin 200 gr 200 grdirDenetimin hesabına kandım oda yalnış yapmış kırk yılın başı bi kopya çekim dedim oda 200eksik bende
İyiki sınavda degiliz kız yakacaktın beni
ben oturup matematik çalışacambaşka türlü kurtarmayacak
Ona bizim yapabilecegimz bisey yok malesfKarışıklık zatin burda özelde anlatmak istedigimde buydu canım bi gün önce 96.3çıkan kilom ertesi gün 94.7çıktı o günde cumaydı ama cumartesi tartıda tekrar 96.1gördüm anladımki tartı cuma günü yalnış tartmış ve o günki cuma bildirimi yalnış olmuş
BebegimOna bizim yapabilecegimz bisey yok malesf
poncikimgünaydın kızlaaaarr
aynen canim cok az kaldi insallah almam bakalim cok dikkat etcem ama tabi esim gider gider bizi habire yemege götürürse nekadar dayanirim bilmiorumNerdeyse hedef kilondasin bukisizinde alma sakin
Bol bol gezer eritirsin canim ekmek pilav tatlidan uzak durmaya caliş yeteraynen canim cok az kaldi insallah almam bakalim cok dikkat etcem ama tabi esim gider gider bizi habire yemege götürürse nekadar dayanirim bilmiorumzaten kilo alirsam listeye girmemde cok gecir oda belki biraz motive eder hihihi
Artıdaydım ama eksiye döndüm bu hafta çok şükür kuzum 2kilo kadar artı çıkıyordumArtidasin sandimdi ben eksidesin 200 gr 200 grdirikiye bolununce kafa karışıyo heralde herkes yanlis yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?