- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.521
Kilo vermek çok zor valla verince de çok dikkat etmeliyiz bir daha çekilecek çile değilNeguzel sabredıp vermişsın. Ben çok sabırsızlık yapıyorum.dıyetı bırakınca kesın alırım kıloya.
yudum yudum iç ya da limon sık içine günde 3 lt içiyorsan 1 lt sini limonlu iç alışırsınKızlar ben su içerken migdem bulanıyor resmen ben bu su içme alışkanlığını kendime nasıl edincem ya uff
yudum yudum iç ya da limon sık içine günde 3 lt içiyorsan 1 lt sini limonlu iç alışırsın
Yok kuzum 1litre bile zor içiyorumyudum yudum iç ya da limon sık içine günde 3 lt içiyorsan 1 lt sini limonlu iç alışırsın
Aybende geyik yapmaya bile cekiniyrmbende öyle yavaş yavaş verdim 1,61 boy benim
valla tersime giden çok konu oluyor saydırasım geliyor sonra aklıma burası geliyor susuyorumD:
hadi ya ama olmaz ki öyle 3 lt tamamlamak gerekliYok kuzum 1litre bile zor içiyorum
Oo keptinn süpersin eriyorsun vallakızlar ben geldiiimmmm
liste için aceleynen geldim ama kaptanımız halletmiş bile
bende bildirim yapayımmmm
pazartesi:54.5
cuma:54
Sen kilo almazsin sende babannemin dedigi gibi gurt varYok kuzum gezmedim yedim ictim oturdumkilo pek almadim ama hareketliydim 54.7 yim bu civardim sanirim bayram oncesi de
Ben eski bancilardanim burdaki kizlar iyi bilir ahahahaahhhhaçılışını ben yaptım ama kim kalmış ban yemeyenlerden
Ben eski bancilardanim burdaki kizlar iyi bilir ahahahabu siralar ban yemege vaktim yok
Sen kilo almazsin sende babannemin dedigi gibi gurt var
HOŞ GELDİN KUZUMkızlar ben geldiiimmmm
liste için aceleynen geldim ama kaptanımız halletmiş bile
bende bildirim yapayımmmm
pazartesi:54.5
cuma:54
Nasıldı ılk iş gununAybende geyik yapmaya bile cekiniyrm
valla bu gidişle düğüne 52 olcam galiba kuzuOo keptinn süpersin eriyorsun valla53 leri göreceksin yine bu hafta demek
hoşbuldk bebegiimmm ben 2 kilo hedefledm ama bakalm 1 aya verebilirim benceHOŞ GELDİN KUZUM
erimiş 500 gram düğüne kadar koşturmaktan 1 kilo daha verirsin
Çok ıyı olur ılk zamanlar duşunmeden yersın kafan rahat olur bıkaç kılo alsandavalla bu gidişle düğüne 52 olcam galiba kuzu
hoşbuldk bebegiimmm ben 2 kilo hedefledm ama bakalm 1 aya verebilirim bence
bence bu koşturmaya verirsinvalla bu gidişle düğüne 52 olcam galiba kuzu
hoşbuldk bebegiimmm ben 2 kilo hedefledm ama bakalm 1 aya verebilirim bence
Çok ıyı olur ılk zamanlar duşunmeden yersın kafan rahat olur bıkaç kılo alsanda
siz bana bakmayın kuzular diyete devam edin bn ne bulursam yiyorum ama veriyorum sebepsizcebence bu koşturmaya verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?