- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.461
İyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun doktora gittin mihoş geldin kuzummmm günaydın nasılsın
iyiyim bende kuzum ...İyiyim canim sen nasilsin neler yapiyosun doktora gittin mi
Karışıklık zatin burda özelde anlatmak istedigimde buydu canım bi gün önce 96.3çıkan kilom ertesi gün 94.7çıktı o günde cumaydı ama cumartesi tartıda tekrar 96.1gördüm anladımki tartı cuma günü yalnış tartmış ve o günki cuma bildirimi yalnış olmuş
Gozun aydin kuzum insallah bebis haberini de alicaz beraberiyiyim bende kuzum ...
evet gittim dün gittim iğnelere başladım çok heyecanlıyım pancar
Cuma o sekilde yazdigimiz icin duzeltme yapamiyoruz arti olarak gir listeye kilonu canimKarışıklık zatin burda özelde anlatmak istedigimde buydu canım bi gün önce 96.3çıkan kilom ertesi gün 94.7çıktı o günde cumaydı ama cumartesi tartıda tekrar 96.1gördüm anladımki tartı cuma günü yalnış tartmış ve o günki cuma bildirimi yalnış olmuş
Gozun aydin kuzum insallah bebis haberini de alicaz beraber
Amiiin kuzum mübarek gunde
rabbim senin ağzından da duysun inşallah bebişim
Isteyim tam bakamadim ama denetimin yuzdesi yanlis sanki***14. TAKİM 533. ETAP***(YÜZDELER İKİYE BÖLÜNDÜ)
Buki_89(66.6 / / /%)İzne ayrilmak istiyor
denetim(69.1/68,90/ 0,20/ %0,50)
lilipit (79.2/ 77.5/1.7 /%1.07)
Blacksee55 (71.7/ / /%)
Gulumse25(94.7/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)takimdan ayrildi
Nilar(65.4 / / / %)
14.Takim Ortalamasi :
sanırım evet çünkü aynı şekilde senin yüzdeni hesapladım bulmadım aynı sonucu birde adım adım yaptımIsteyim tam bakamadim ama denetimin yuzdesi yanlis sanki
allah razı olsun kuzum ..Amiiin kuzum mübarek gundeduamdasin hep
Basladim mi işe canim bebise kim bakiyoIsteyim tam bakamadim ama denetimin yuzdesi yanlis sanki
allah razı olsun kuzum ..
şey ben bu hafta yine hesaplayamadım yüzdeyi
geçen hafta 69,10
bu hafta 68,90
fark 0,20 / 69,10 = 0,01 x 100 = 1,00 2 ye böldüm 0,50
iki haftadır hesaplayamıyorum beyin pert
Ayyy yerimmm seniAyy gitt cumartesi pazar yok ol ama pazartesii burdasin yine :)
Arti olmadan keyfini cikar canimm
Pancarim görüşemedik napiyonnnGunaydin kizlar hayırlı cumalar
Eve yeni gectim kvdemlerdeydim kuzum iyiyim sen nasilsinPancarim görüşemedik napiyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?