Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok guzel

Cok guzel

Limonlu su
Ozzy diyette
40kilonasilgider
Yedimdiyetee
Sayfalarini oneririm
Ece atmaca nın yerinde olmak isterdim lilim az degil 40 küsür kilo ya ne demek diken kolay kadın deli gibi spor yapıyo ama ben spor yaparken terlemiyorum bi sorunmu var bende acaba ya

Cnm sen hergun cesit cesit yemek nasil yapiyorsun
Yani bitiyor mu bi gunde
Cok guzel yemekler
Ikı gunde bıtıyor bazıları çok yapmıyorm makarna pılavda yapıyorum aslında onalrı yemıyorm. Akşamlrı anneme uğrayıp yıyorm bazen ondan farklı gelıyordur.bugun bıttı mesela yarın başka yemek yapcaz

BAnAda dun dr yumurta sut urunleri et yeme dedi
Kakamizda sikinti var
Napcam ne yicem bilmiyrm

Kızım sağolsun sureklı emmek ıstıyor gece yanımda yatıyor sersem gibiyim beşiğe koyuyorm hemen aglıyor nasıl gıdıcek bu alışkanlığı bılmem

Kızım sağolsun sureklı emmek ıstıyor gece yanımda yatıyor sersem gibiyim beşiğe koyuyorm hemen aglıyor nasıl gıdıcek bu alışkanlığı bılmem
Bnm oglum oyleydi
Gece rahat birakmazdi
Hic duzelmedi ki
Sutten kestim su istiyorfu durmadan
Simdi yine iki uc gune bir sabah beste su istiyor

Bnm oglum oyleydi
Gece rahat birakmazdi
Hic duzelmedi ki
Sutten kestim su istiyorfu durmadan
Simdi yine iki uc gune bir sabah beste su istiyor
Desene anne olunca kesıntısız uyku yok :)) ya ama abarttı ıyıce sureklı emmek ıstıyor yalancı meme gorevı goruyorm bazn çok yorucu gece bıde

Desene anne olunca kesıntısız uyku yok :)) ya ama abarttı ıyıce sureklı emmek ıstıyor yalancı meme gorevı goruyorm bazn çok yorucu gece bıde
Evet cnm, ben calistigim icin beni ozlemesine yoruyordum oyle yapmasini
Akillari erdikce anneye duskunlukleri artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…