- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.601
Sukur tartiya kavusmussun:)Canlar nasılsınız dün tartıldım ama misafir vardı yatalı geldiler telaştan dönemedim size hiç
Kahvalti iyi olmusSabah kahvaltım
Yagsız tavada 1yumurta
2tane zeytin
Çok az peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
Ara ögün
YOK
Öglen
2tane lahmacun
Ara ögün
Yok
Akşam
Yok
Dengelemeye çalıştım kızlar komşularla pikniğe gittik
Heyecanla bekliyorummmSelam kizlar cok şükür sıkıntısız atlattik nişanı. Foto aticam size. Öptüm hepinizi
Buralar eskiden heeeeeeep dutluktuuuuHeyecanla bekliyorummm
Bekliyor ben seniSelam kizlar cok şükür sıkıntısız atlattik nişanı. Foto aticam size. Öptüm hepinizi
Simdilerde degerlendi mi diyosunBuralar eskiden heeeeeeep dutluktuuuu
Daraldimm
Simdilerde degerlendi mi diyosun
Valla bana da ateş basıyo durdugum yerde bunaldim
He bi sohbet bi muhabbet sayfalar oku oku bitmediheee cok degerlendirdi sormaaa okadarreee ki
Aynen
Masallah kizlarda pek aktif dimi
Tabi aktiflik onemli bilirsinHe bi sohbet bi muhabbet sayfalar oku oku bitmedi
Ne memuru alkol bey yazmayin bana cezaTabi aktiflik onemli bilirsinben tutanak tutup islem yapiyorm bi suredir yeni sistem
Komşularla pikniğe gittik herkez lahmacun ısmarladı sende bizden ayrılmıycaksın bi günden bişey olmaz akşama yemezsin dediler kanıma girdiler bende yedim herkez 3yedi ben 2 hatta onlar dönüş yolunda acıktılar2 lahmacunmuuuumasallah masallah ne buu istahh
Senin menulerin bazen cok duzensiz oglen sagliksiz yiyosun aksamlari yemiyosun falan bu sekilde iyi degil.
Evet kuzum ne desen haklısın yarında hafif geçiştiririm dengelerim inş açlık hissetmiyorum menü yazmasam yemek yemiycem evde size yalanda söyleye bilirdim ama yapmadın yedim yaniKahvalti iyi olmus
Ama Boyle olmaz ki
Senin kilon cok fazla
Daha disiplinli olmalisin
Asla kacamak yapmamalisin
Bana kizma
Senin iyiligin icin soyluyrm
Ben seni anliyor.Bütün gün evden cikamayinca benim kayış koptu yine
Evet ama diyet grubundasin 2 lahmacun cok fazla yarim tadabilirdin bence. Komsulara bakma sen yer yer siserlerKomşularla pikniğe gittik herkez lahmacun ısmarladı sende bizden ayrılmıycaksın bi günden bişey olmaz akşama yemezsin dediler kanıma girdiler bende yedim herkez 3yedi ben 2 hatta onlar dönüş yolunda acıktılar
O kismi bilemem.Uc gun et sut yumurta kuruyemis falan yiyemecegim ondan
Evde haslama var musakka var
Disaridaydim disarida da yiyemezdim
Boyle oldu mecbur
Notlar kisminda belirttim
Aciklama yaptim nedenini isteO kismi bilemem.
ben menuyu elestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?