- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.661
Cok sagol cnm
Evet malesef hıçbışey yedıremıyorm dunden berı kaşığı ittiriyor ağlıyor bışey yedırcegım zmn meyve puresı zorla yedı işte. Hala alışamadım ağlamasına butun eenerjim bıtıyorOy yerım onu zorlu dısler cıkıyor sanırım
Miss kuzu
Amin canım ....Cnm ne bıleyım ya
Vucudun yorgun olması etkıler mı bılmıyrm ama bı an oyle dusundum
Insallah gonlune gore olur bu sefer cok ıcten dua edıyrm senın ıcın cnm
Guzel haberlerını duyup sahıt oluruz guzel anlarınaaa ınsallah
Düğüne geldim masa pasta kurabiye çerez dolu ama hiccnm istemiyo su içiyorumBen seni anliyor.
Oow geçmiş olsun canım hiç cekilmiyo bu hava da vallaKardesimin kizi anneme grip bulastirdi, o buyuk ogluma buyuk oglum bana
Bebise gecmez insallahh
Tamda ise basladigim zaman olmadi bu hic
Kolay gelsin kuzussss yapması xor yemesi tatlı şeylerCanim bu aralar cok giremiyorum listelerle de ilgilenemiyorum kusura bakmayin kışlık hazırlık yapiyorum haftaya daha rahat girerim telafi edicem
Valla sorma bebegiiim perişan oldum hiç bişey yapamıyorum bide düğün e getirdiler zorlaKuzum diğer tedavilerim de her şey ayağıma geldi de ne oldu olacaksa her şekilde olur transfer sonrası naza çekerim kendimi ama affetmem
Geçmiş olsun canım ya dikkat et düğün arifesi olmadı bu hiç
Kuzummm allah tamamına erdirsin resim bekliyorum görünce ne giymişti onu merak ediyorum
Ayy yaz gribi zor bebeğe bulaşması kötü nasıl olcak sen mandalina falan ye bol bol pazarda gördüm portakal da var
Aagol cnmDüğüne geldim masa pasta kurabiye çerez dolu ama hiccnm istemiyo su içiyorum
Oow geçmiş olsun canım hiç cekilmiyo bu hava da valla
Kolay gelsin kuzussss yapması xor yemesi tatlı şeyler
Valla sorma bebegiiim perişan oldum hiç bişey yapamıyorum bide düğün e getirdiler zorla
Allah yardimcin olsun cnmAmin canım ....
Çok eğilmemek gerekiyor tedavi son günlerinde o da .... Çok korkuyorum stres tavan yapmış durumda ...
Ben daha once diyetle verdim ama spor ile saglikli ve kalici guzel vucut sekli olusturularak kilo verilirKızlar sadece diyetle kilo verile bilirmi yada spor yapmak şartmı
Kuzum zatin akşama kadar evde oturmaya vaktim olmuyo afedersin popom yer görse şükrediyom oturduğuma üşeniyorum spor yapmaya zatin anam aglıyo sürekli ortalığı topla düzenle çocukların peşinde koşturBen daha once diyetle verdim ama spor ile saglikli ve kalici guzel vucut sekli olusturularak kilo verilir
Bence yap
Senin kilo oranin fazla oldugu icin benim tavsiyem diyet ve yuruyus. 7lerde ski spora baslayabilrsn.Bugün kendime detoks matarası aldım su içme özürlü oldugum için içine karanfil attım limon sıktım içiyorum bi sürahi de dukan birası yaptım bugün ara ögünleri kaldırdım sabah kahvaltısı ve ana ögün şeklinde yapıcam dünü kapatmak için ayy nem deki gibi spor yapmak istiyorum eliptik bisiklet istiyorum koşu bandı sıkıyor beni hiç zevk almıyorum
Leslie mi yapim koşu bandında yürüyüş mü daha iyi benim için @ParteMoralllSenin kilo oranin fazla oldugu icin benim tavsiyem diyet ve yuruyus. 7lerde ski spora baslayabilrsn.
Leslie yapabilirsin bence ya onda zorlu bisey yok hareketli spor sadece haftada 3 onu yapsan gerisini yuruyus yapsam faydasini gorursun. Ama agir sporlar sana olmaz bence bende beklemistm oyuzden mesela bende kisin yapmayi dusunuyrm artk ulasmak istedigin kiloya yaklasinca skilasmak daha iyi oluyo diye dusunuyorm. Tabi benim fikrim bu sekildeLeslie mi yapim koşu bandında yürüyüş mü daha iyi benim için @ParteMoralll
Aynen şuan zatin agır spor yapamam canım nefesim kesiliyor ve sporu bırakıyorum ama leslie 1mil 2mil 3mil hepsini zevkle yapıyorum yürüyüşte koşu bandında 5.0 hızda gayet güzel yapıyorumLeslie yapabilirsin bence ya onda zorlu bisey yok hareketli spor sadece haftada 3 onu yapsan gerisini yuruyus yapsam faydasini gorursun. Ama agir sporlar sana olmaz bence bende beklemistm oyuzden mesela bende kisin yapmayi dusunuyrm artk ulasmak istedigin kiloya yaklasinca skilasmak daha iyi oluyo diye dusunuyorm. Tabi benim fikrim bu sekilde
Anliyorum seni 88 ken spor salonuna ftnss a gidiyodum hemde sadece yuruyus bisiklet eliptik bide karin hareketi hepsi hafifti kiloluym dye resmen beynim zonkluyodu zorlaniyodum. Bu surede senin icin hafif sporlar iyi olacaktirAynen şuan zatin agır spor yapamam canım nefesim kesiliyor ve sporu bırakıyorum ama leslie 1mil 2mil 3mil hepsini zevkle yapıyorum yürüyüşte koşu bandında 5.0 hızda gayet güzel yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?