Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oy yerım onu zorlu dısler cıkıyor sanırım
Miss kuzu
Evet malesef hıçbışey yedıremıyorm dunden berı kaşığı ittiriyor ağlıyor bışey yedırcegım zmn meyve puresı zorla yedı işte. Hala alışamadım ağlamasına butun eenerjim bıtıyor

Bu fatsecret kalorı programında ne tıpler varya 50lı kılolardalar ıncecıkler hala 40lara duşmeye çalışıyorlar

Amin canım ....
Çok eğilmemek gerekiyor tedavi son günlerinde o da .... Çok korkuyorum stres tavan yapmış durumda ...

Ben seni anliyor.
Düğüne geldim masa pasta kurabiye çerez dolu ama hiccnm istemiyo su içiyorum
Kardesimin kizi anneme grip bulastirdi, o buyuk ogluma buyuk oglum bana
Bebise gecmez insallahh
Tamda ise basladigim zaman olmadi bu hic
Oow geçmiş olsun canım hiç cekilmiyo bu hava da valla
Canim bu aralar cok giremiyorum listelerle de ilgilenemiyorum kusura bakmayin kışlık hazırlık yapiyorum haftaya daha rahat girerim telafi edicem
Kolay gelsin kuzussss yapması xor yemesi tatlı şeyler
Valla sorma bebegiiim perişan oldum hiç bişey yapamıyorum bide düğün e getirdiler zorla

Aagol cnm
Sen nasil oldun

Bugün kendime detoks matarası aldım su içme özürlü oldugum için içine karanfil attım limon sıktım içiyorum bi sürahi de dukan birası yaptım bugün ara ögünleri kaldırdım sabah kahvaltısı ve ana ögün şeklinde yapıcam dünü kapatmak için ayy nem deki gibi spor yapmak istiyorum eliptik bisiklet istiyorum koşu bandı sıkıyor beni hiç zevk almıyorum

Ben daha once diyetle verdim ama spor ile saglikli ve kalici guzel vucut sekli olusturularak kilo verilir
Bence yap
Kuzum zatin akşama kadar evde oturmaya vaktim olmuyo afedersin popom yer görse şükrediyom oturduğuma üşeniyorum spor yapmaya zatin anam aglıyo sürekli ortalığı topla düzenle çocukların peşinde koştur

Senin kilo oranin fazla oldugu icin benim tavsiyem diyet ve yuruyus. 7lerde ski spora baslayabilrsn.

Leslie mi yapim koşu bandında yürüyüş mü daha iyi benim için @ParteMoralll
Leslie yapabilirsin bence ya onda zorlu bisey yok hareketli spor sadece haftada 3 onu yapsan gerisini yuruyus yapsam faydasini gorursun. Ama agir sporlar sana olmaz bence bende beklemistm oyuzden mesela bende kisin yapmayi dusunuyrm artk ulasmak istedigin kiloya yaklasinca skilasmak daha iyi oluyo diye dusunuyorm. Tabi benim fikrim bu sekilde

Aynen şuan zatin agır spor yapamam canım nefesim kesiliyor ve sporu bırakıyorum ama leslie 1mil 2mil 3mil hepsini zevkle yapıyorum yürüyüşte koşu bandında 5.0 hızda gayet güzel yapıyorum

Aynen şuan zatin agır spor yapamam canım nefesim kesiliyor ve sporu bırakıyorum ama leslie 1mil 2mil 3mil hepsini zevkle yapıyorum yürüyüşte koşu bandında 5.0 hızda gayet güzel yapıyorum
Anliyorum seni 88 ken spor salonuna ftnss a gidiyodum hemde sadece yuruyus bisiklet eliptik bide karin hareketi hepsi hafifti kiloluym dye resmen beynim zonkluyodu zorlaniyodum. Bu surede senin icin hafif sporlar iyi olacaktir

Dünkü menü
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Tereyağlı yumurta
40 45 gr kadar süzme peynir
Salatalık
Biber
1 su bardağı çay
6 tane kadar incir küçüktü kendi agacimizdan
Tereyağı ve ev yapımı şeftali reçeli
1 dilim turunç reçeli
Ara öğün yok
Öğlen yok
Akşam
1 haşlama patates
2 kaşık soğan salata
2 kaşık çoban salata
Bolca biber
Açık ekmek
1 yk kadar et sote
1 bardak fanta
Konserve yaptığımız için böyle oldu kötü oldu gerçi
3 lt su

Bugün ki menu
Sabah
Kaşarlı tost
1 dilim tereyağlı şeftalili ekmek
1 bardak devam sütü ballı
Ara
1 armut 1 muz
Öğlen
1 bardak devam sütü içine bisküvi
Ara
1 avuç çekirdek kabak ile karışık
Akşam
Patatesli havuçlu kuş konmaz yicim tadını beğenirsem
3 lt su tamamlanacak
Çok fazla yeme isteğim var hem stres hem iğnelerden yediklerimi yazmazsam önünü kesemicem 68.50 olmuşum sabah tartıldım

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:30 kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, Domates ve yesil biber sote

Ara ogun 11:00

2 tane kuru incir

Oglen 12:15

1 tabak kabak yemegı
1 dilim ekmek

Ara öğün 15:00

Yarım şeftali

Aksam 17:00

1 tabak erişte
4 yk patlıcan kıymalı

- bu öğün eşimin ısrarıyla oldu, dr ile alerjı ile ilgili konustuk. Ben yememem gerek dıyrm, o ye o kadarda degıl, dr hepten kesme dedı oydu buydu suydu. Deneme amaclı yedım. (Kaka kontrolu yapıcaz)

18:00
Kabak yemegı

Ara ogun 21:00

Üzüm

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Oğlum hasta zor bi gündü

Cuma kilo:77.5
Güncel kilo: 77.5
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: 0

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 7400
Ana hedefe kalan:4500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…