- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.621
Cnm tabi yalan soyleme ki amacina ulassinEvet kuzum ne desen haklısın yarında hafif geçiştiririm dengelerim inş açlık hissetmiyorum menü yazmasam yemek yemiycem evde size yalanda söyleye bilirdim ama yapmadın yedim yani
Aa senin nisanin oldu degil miiSelam kizlar cok şükür sıkıntısız atlattik nişanı. Foto aticam size. Öptüm hepinizi
Geçmiş olsun cnm ınş bulaşmazKardesimin kizi anneme grip bulastirdi, o buyuk ogluma buyuk oglum bana
Bebise gecmez insallahh
Tamda ise basladigim zaman olmadi bu hic
Sagol cnm insallahGeçmiş olsun cnm ınş bulaşmaz
Bende bakıyorm bakıyorm kımse bışey yazmıyor sonra gıdıyorum herkes gelmışSagol cnm insallah
Gunaydin bu arada
Bayram havasi devam ediyor gibi
Durgun buralar
Kaptanim neden gelmiyor
Babam nasilbu kadar guzel pasta yapabiliyor
Yumurtasız menemen yap patateslı bıseyler yap kalorılı olur ama tost yada oda olmaz dımıBen yumurtasiz sut urunsuz ne yicem kahvalti ya
Cnm oyle yaptım yumusrtasız ıste domates kırmızı bıber yesıl bıber soteledımYumurtasız menemen yap patateslı bıseyler yap kalorılı olur ama tost yada oda olmaz dımı
Valla burada en cok senın menulerını begenıyrmDunku menum
Sabah
Peynirli ıkı yumurta
Domates salatalık kapya
Reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Oğle
Yoğurt çorbası
Ikı kaşık kavurma
Domates
Bır dılım ekmk
Akşam
Bır tabak etlı kurufasulye
Yeşil salata
Bır dılım ekmek
Canim bu aralar cok giremiyorum listelerle de ilgilenemiyorum kusura bakmayin kışlık hazırlık yapiyorum haftaya daha rahat girerim telafi edicem
Tamam cnm haftaya kadar bekleyelımCanim bu aralar cok giremiyorum listelerle de ilgilenemiyorum kusura bakmayin kışlık hazırlık yapiyorum haftaya daha rahat girerim telafi edicem
Kuzum diğer tedavilerim de her şey ayağıma geldi de ne oldu olacaksa her şekilde olur transfer sonrası naza çekerim kendimi ama affetmemCnm Allah gonlune gore versin insallah
Niye yoruyorsun vucudunu
Yapma oyle is ya
Geçmiş olsun canım ya dikkat et düğün arifesi olmadı bu hiçKızlar nabersinizzzz ben çok hastayım yatak döşek yatıyorumziyan oldu hafta sonu yarına düğün ler var nasıl gitcem bilmem
Kuzummm allah tamamına erdirsin resim bekliyorum görünce ne giymişti onu merak ediyorumSelam kizlar cok şükür sıkıntısız atlattik nişanı. Foto aticam size. Öptüm hepinizi
Ayy yaz gribi zor bebeğe bulaşması kötü nasıl olcak sen mandalina falan ye bol bol pazarda gördüm portakal da varKardesimin kizi anneme grip bulastirdi, o buyuk ogluma buyuk oglum bana
Bebise gecmez insallahh
Tamda ise basladigim zaman olmadi bu hic
Gunaydin bebegmGünaydın kizlar mutlu pazarlar
Gunaydin canim sanadaGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?