- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.641
Kekık at uzerıne bıraz oyle kokmaz pişirıp baharatla yada yanı ekmeğe fln surersın evt keçi sutude içiliyor snrmCnm oyle yaptım yumusrtasız ıste domates kırmızı bıber yesıl bıber soteledım
Oglum uyandı fecı hasta
Randevu aldım de getırecegım
Kwcı peynırı kokar mı
Dr kecı peynırı yıyebılırsın demıstı
Mesela ben koyun etı yıyemem kokusundan
Ama gercı zorlarım kendımı ya
Kekık at uzerıne bıraz oyle kokmaz pişirıp baharatla yada yanı ekmeğe fln surersın evt keçi sutude içiliyor snrmCnm oyle yaptım yumusrtasız ıste domates kırmızı bıber yesıl bıber soteledım
Oglum uyandı fecı hasta
Randevu aldım de getırecegım
Kwcı peynırı kokar mı
Dr kecı peynırı yıyebılırsın demıstı
Mesela ben koyun etı yıyemem kokusundan
Ama gercı zorlarım kendımı ya
Akşamlatı ekmek yememem lazm porsıyonlrm çok kuçuk değil bıde 78 kılodan duştum bu kıloya vucut bu ara yavaşladı dedğin gbı spor yapmam lazm. Aslında daha dıkkat edıp versem bıran once ıyı olacak yoksa kotu olck tamdan bırkacm :))Valla burada en cok senın menulerını begenıyrm
Afıyet olsun
Yalnız neden zayıflayamıyrsun onu anlayamıyrm
Ben sen hemen mezun olursun dıye dusunmustum
Spor mu yapsan
Kekık aroması bebegı rahatsiz eder mı cnm?Kekık at uzerıne bıraz oyle kokmaz pişirıp baharatla yada yanı ekmeğe fln surersın evt keçi sutude içiliyor snrm
Cok ıyı zayıflamıssın tebrık ederımAkşamlatı ekmek yememem lazm porsıyonlrm çok kuçuk değil bıde 78 kılodan duştum bu kıloya vucut bu ara yavaşladı dedğin gbı spor yapmam lazm. Aslında daha dıkkat edıp versem bıran once ıyı olacak yoksa kotu olck tamdan bırkacm :))
Sanmıyorum ya acı sute geçıyor ama o bışey yapmaz bence tbıKekık aroması bebegı rahatsiz eder mı cnm?
Beklemenize gerek yok canim ben yoksam @ParteMoralll var o da kaptan biliyosunuzTamam cnm haftaya kadar bekleyelım
Kolay gelsın sana
Bencede harıka olurya az daha sabretsem olcakta işte bu ara motıve olamıyorum çok.85 le doğuma gıttım 78le dondum ben 6 ay sonra vermeye başldm ama korktum sutum azalır dıye:)Cok ıyı zayıflamıssın tebrık ederım
Sutten kesmeden 60 kilo olursan super olur
Hadi bakalim
tabı cnmBeklemenize gerek yok canim ben yoksam @ParteMoralll var o da kaptan biliyosunuzO benden cok ilgileniyo saolsun herseyi halleder partis @ParteMoralll
Iyı yapmıssın cnmBencede harıka olurya az daha sabretsem olcakta işte bu ara motıve olamıyorum çok.85 le doğuma gıttım 78le dondum ben 6 ay sonra vermeye başldm ama korktum sutum azalır dıye:)
Şuan çalışmıyorum ıstla taşındık bırde başka şehırden bır yıl daha calışmıcam şimdılık planımzIyı yapmıssın cnm
Sen claısıyor musun ızınlı mısın
Oh ne guzel kızını buyutuyorsun kendınŞuan çalışmıyorum ıstla taşındık bırde başka şehırden bır yıl daha calışmıcam şimdılık planımz
Oh ne guzel kızını buyutuyorsun kendınŞuan çalışmıyorum ıstla taşındık bırde başka şehırden bır yıl daha calışmıcam şimdılık planımz
Tatlım onlarda sutun tadını bozan şeyler sorma :)Kuzum diğer tedavilerim de her şey ayağıma geldi de ne oldu olacaksa her şekilde olur transfer sonrası naza çekerim kendimi ama affetmem
Geçmiş olsun canım ya dikkat et düğün arifesi olmadı bu hiç
Kuzummm allah tamamına erdirsin resim bekliyorum görünce ne giymişti onu merak ediyorum
Ayy yaz gribi zor bebeğe bulaşması kötü nasıl olcak sen mandalina falan ye bol bol pazarda gördüm portakal da var
Cnm ne bıleyım yaKuzum diğer tedavilerim de her şey ayağıma geldi de ne oldu olacaksa her şekilde olur transfer sonrası naza çekerim kendimi ama affetmem
Geçmiş olsun canım ya dikkat et düğün arifesi olmadı bu hiç
Kuzummm allah tamamına erdirsin resim bekliyorum görünce ne giymişti onu merak ediyorum
Ayy yaz gribi zor bebeğe bulaşması kötü nasıl olcak sen mandalina falan ye bol bol pazarda gördüm portakal da var
Beklemenize gerek yok canim ben yoksam @ParteMoralll var o da kaptan biliyosunuzO benden cok ilgileniyo saolsun herseyi halleder partis @ParteMoralll
Evet çok şukur.. Şu ara diş çıkarıyor benı bunaltsada çok guzel onunla olmakOh ne guzel kızını buyutuyorsun kendın
Oy yerım onu zorlu dısler cıkıyor sanırımEvet çok şukur.. Şu ara diş çıkarıyor benı bunaltsada çok guzel onunla olmak
Cok sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?