Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah kahvaltım
1kase sütlü mısır gevregi 1kaşık yulaf ezmesi kattım

Ara ögün
Yok

Öglen yemegi
1tabak fırında köfte patates
Yarım dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
Yok

Akşam yemegi
Bol yeşil salata nar ekşisi limon sıktım
10çelit yemege bedeldi valla nefis olmuştu

45dk spor ve bacak hareketi
1sürahi dukan birası 1.5lt su
Dünki lahmacunu kapatmak için bugün hafif tuttum menümü kızlar

Başım döndü okurken
Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm
Ptesı daha ıyı olur

Kolay gelsin kuzussss yapması xor yemesi tatlı şeyler
Ayy saol kuzum belim koptu bugün kırmızı köz biber beni cok yordu közle soy cekirdeklerinden ayir dogra bi posetledim ki 5 poset oldu anca halbukim belim ikiye ayrılmıştı bir cok biber vardi kozlenip dograninca accik galdi kimseye yedirtmem onlari bide patlican kozledim bugun o kadar

Aynen öyle oluyo bende geçen sene yaptım kuzum bide ellerimde egzama var ellerim mahvoldu kavanoza koymuştum ve kavanozlarım hep attı çöpe gitti o kadar emekte boşa gitti bu sene dondurucuya koycam 1kasa kapya biber den 3yarım kilo kavanoz çıkmıştı

Cok yoruyo demi canim ben hic konserve denemedim derin dondurucuyu da yeni alinca icini dolduruyum dedim ama kirmizi biber beni şoka uğrattı Biraz daha aldiricam eşime bi 5 poset daha koysam yeter

Cok yoruyo demi canim ben hic konserve denemedim derin dondurucuyu da yeni alinca icini dolduruyum dedim ama kirmizi biber beni şoka uğrattı Biraz daha aldiricam eşime bi 5 poset daha koysam yeter
Kolay gelsın fırındamı kozluyorsun.bende çok sevıyorum bıber patlıcan domates koymam lazımda çocukla hiç uğraşasım gelmıyor

Grip mi bulaştı bebise de

Kolay gelsın fırındamı kozluyorsun.bende çok sevıyorum bıber patlıcan domates koymam lazımda çocukla hiç uğraşasım gelmıyor
Saol canım bende köz tepsisi var onun ustune dizip ocakta közledim canim közlemesi kolay oldu ama cok ugrastirdi biber esim de yardim etti bana yoksa daha cok yoruldum taze fasulye koydum yaridan cogunu esim ayıkladı kirdi domatesin cogunu o dogradi ben soyarken o halde cok yoruldum kışın agiz tadiyla yeriz inşallah yarin da bamya kavurup koycam

Menum
Sabah
Salçalı peynirli tost
Kavurma
Domates salatalık
Oğle
Bır tabak kuru fasulye
Ikı bardak ayran
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Akşam
Bır tabak etlı turlu
Bır dılım ekmek
2 saat yürüyüş

Oh maşallah ne eş benımkı yedığı tabagı kaldırmaz sağolsun :)) afıyet olsun kışın çok ıyı oluyor gerçekten

Aagol cnm
Sen nasil oldun
hastayım daha düğün düğün gezmekten dinlemedm ki
sen nasıl oldn kuzu işe de başladın eyvah

Kızlar sadece diyetle kilo verile bilirmi yada spor yapmak şartmı
hareketli sporlar bi süre sonra öneriliyo canım parte anlatmış sana zaten

hepsi bnm he öyle oluyo yaa bizde bi cuval alıyoz kuş kadar kalıyo ama biz çiğden içini fln tmizleyip tepsiyle fırına atıyoz sonra cıkartıp temizliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…