- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.681
Başım döndü okurkenDünkü menü
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Tereyağlı yumurta
40 45 gr kadar süzme peynir
Salatalık
Biber
1 su bardağı çay
6 tane kadar incir küçüktü kendi agacimizdan
Tereyağı ve ev yapımı şeftali reçeli
1 dilim turunç reçeli
Ara öğün yok
Öğlen yok
Akşam
1 haşlama patates
2 kaşık soğan salata
2 kaşık çoban salata
Bolca biber
Açık ekmek
1 yk kadar et sote
1 bardak fanta
Konserve yaptığımız için böyle oldu kötü oldu gerçi
3 lt su
Afiyet olsun cnmSabah kahvaltım
1kase sütlü mısır gevregi 1kaşık yulaf ezmesi kattım
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1tabak fırında köfte patates
Yarım dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi
Bol yeşil salata nar ekşisi limon sıktım
10çelit yemege bedeldi valla nefis olmuştu
45dk spor ve bacak hareketi
1sürahi dukan birası 1.5lt su
Dünki lahmacunu kapatmak için bugün hafif tuttum menümü kızlar
Ayy saol kuzum belim koptu bugün kırmızı köz biber beni cok yordu közle soy cekirdeklerinden ayir dogra bi posetledim ki 5 poset oldu ancaKolay gelsin kuzussss yapması xor yemesi tatlı şeyler
Aynen öyle oluyo bende geçen sene yaptım kuzum bide ellerimde egzama var ellerim mahvoldu kavanoza koymuştum ve kavanozlarım hep attı çöpe gitti o kadar emekte boşa gitti bu sene dondurucuya koycam 1kasa kapya biber den 3yarım kilo kavanoz çıkmıştıAyy saol kuzum belim koptu bugün kırmızı köz biber beni cok yordu közle soy cekirdeklerinden ayir dogra bi posetledim ki 5 poset oldu ancahalbukim belim ikiye ayrılmıştı bir cok biber vardi kozlenip dograninca accik galdi kimseye yedirtmem onlari bide patlican kozledim bugun o kadar
Cok yoruyo demi canim ben hic konserve denemedim derin dondurucuyu da yeni alinca icini dolduruyum dedim ama kirmizi biber beni şoka uğrattıAynen öyle oluyo bende geçen sene yaptım kuzum bide ellerimde egzama var ellerim mahvoldu kavanoza koymuştum ve kavanozlarım hep attı çöpe gitti o kadar emekte boşa gitti bu sene dondurucuya koycam 1kasa kapya biber den 3yarım kilo kavanoz çıkmıştı
Kolay gelsın fırındamı kozluyorsun.bende çok sevıyorum bıber patlıcan domates koymam lazımda çocukla hiç uğraşasım gelmıyorCok yoruyo demi canim ben hic konserve denemedim derin dondurucuyu da yeni alinca icini dolduruyum dedim ama kirmizi biber beni şoka uğrattıBiraz daha aldiricam eşime bi 5 poset daha koysam yeter
Grip mi bulaştı bebise deİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, Domates ve yesil biber sote
Ara ogun 11:00
2 tane kuru incir
Oglen 12:15
1 tabak kabak yemegı
1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00
Yarım şeftali
Aksam 17:00
1 tabak erişte
4 yk patlıcan kıymalı
- bu öğün eşimin ısrarıyla oldu, dr ile alerjı ile ilgili konustuk. Ben yememem gerek dıyrm, o ye o kadarda degıl, dr hepten kesme dedı oydu buydu suydu. Deneme amaclı yedım. (Kaka kontrolu yapıcaz)
18:00
Kabak yemegı
Ara ogun 21:00
Üzüm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Oğlum hasta zor bi gündü
Cuma kilo:77.5
Güncel kilo: 77.5
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: 0
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 7400
Ana hedefe kalan:4500
Saol canımKolay gelsın fırındamı kozluyorsun.bende çok sevıyorum bıber patlıcan domates koymam lazımda çocukla hiç uğraşasım gelmıyor
Oh maşallah ne eş benımkı yedığı tabagı kaldırmaz sağolsun :)) afıyet olsun kışın çok ıyı oluyor gerçektenSaol canımbende köz tepsisi var onun ustune dizip ocakta közledim canim közlemesi kolay oldu ama cok ugrastirdi biber esim de yardim etti bana yoksa daha cok yoruldum taze fasulye koydum yaridan cogunu esim ayıkladı kirdi domatesin cogunu o dogradi ben soyarken o halde cok yoruldum kışın agiz tadiyla yeriz inşallah yarin da bamya kavurup koycam
Yok cnm henuz degılGrip mi bulaştı bebise de
Gunaydın fıstıkGunaydin kizlar
Cok ıyıııMenum
Sabah
Salçalı peynirli tost
Kavurma
Domates salatalık
Oğle
Bır tabak kuru fasulye
Ikı bardak ayran
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Akşam
Bır tabak etlı turlu
Bır dılım ekmek
2 saat yürüyüş
Gunaydin kuzuHerkese günaydın
hastayım dahaAagol cnm
Sen nasil oldun
hareketli sporlar bi süre sonra öneriliyo canım parte anlatmış sana zatenKızlar sadece diyetle kilo verile bilirmi yada spor yapmak şartmı
hepsi bnmAyy saol kuzum belim koptu bugün kırmızı köz biber beni cok yordu közle soy cekirdeklerinden ayir dogra bi posetledim ki 5 poset oldu ancahalbukim belim ikiye ayrılmıştı bir cok biber vardi kozlenip dograninca accik galdi kimseye yedirtmem onlari bide patlican kozledim bugun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?