- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.901
Yooo hic biseycik olmaz artik daha bilincli ben inaniyorm ben yaptiysam herkes yapabilir.ama istersepeki ya istemezse
pinciiiirimPinciko
Tum gun hıçbışey yemıyosunkı 3 kg bıle gider o ne oyle yaw bozmayasın mıdenı
üCuma tekrar kontrole.gidecem iğnelere devam...
Cuma kontrol var bende merak ediyorum nasıl olacak diye sürekli wc geliyor muayne olcam.diye aşılama günü nasıl olacak bilmiyorum
Çok aç kalınır bununla yeşil çay içerim daha iyi. Tadı nasıl
Günaydın şeker
Belirtiler ne durumda peki ay çok heyecanlı
Kiz bayilirsin baska detoksmu bulamadin
aynennnnnnn
Bide cok kg verdigimde eksiden usumezken gecen kis cok usumustum. Hemen soguktan etkileniyodumyaglar gidince bosluga dusmustum zaar aman dikkat
Iyi bakalim nediyimmmmpinciiiirim
bilmiyorum bakalım ne kadar gidecek biraz fazla gidebilir cünkü dün wcye cıkmamıstm gecede geç yedim o yüzden sabah baya fazla cıktım
ü
koklamadan icersen iciliyooo
acıkmadımkiii
9 kg mu aldın sadece nkdr az ztn bebiş dogunca 7sı gtmiştrYooo hic biseycik olmaz artik daha bilincli ben inaniyorm ben yaptiysam herkes yapabilir.
bilincli ama şimdi bile baksana durduk yere 1.5 kilo almışYooo hic biseycik olmaz artik daha bilincli ben inaniyorm ben yaptiysam herkes yapabilir.
bakıyım yarina kaç kilo gidicekIyi bakalim nediyimmmm
9.5 almistim. Yok kiz ilk eve geldim hic gitmemis sezeryan ya 4 gun sonra baktim 5 kg si gitmisti. Eger dikkat etseydim giderdi daha fazlasi ama ben yemeyi terxih ettim tek hatam oydu9 kg mu aldın sadece nkdr az ztn bebiş dogunca 7sı gtmiştr
Kizzzz bilmiyomusn kupkuruuuuu bizim giizzz alsa nolcak odemdir obilincli ama şimdi bile baksana durduk yere 1.5 kilo almış
Hadi bakalim baby belki yapan olurbakıyım yarina kaç kilo gidicektabi bozmazsam
bnce bu kadar lafın üstüne almaz zatenKizzzz bilmiyomusn kupkuruuuuu bizim giizzz alsa nolcak odemdir o
Bu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyorHatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelenNe zaman belli oluyo peki
Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacanGunaydin canim bende heycanliyim ama bu ay cok degisik oldum ben adetime 2 hafta kala kasık batmalarim oldu hep cok yorgunum gecen gün kanepeden biraz ani kalktim kasigima bi agri sanci gibi bisey girdi geri oturdum resmennormalde adetime 1 hafta 5 gün kala goguslerim acır ama bu sefer oyle olmadi 2 gün kala büyüdü ve hassas degisik ve göğüs damarlarim cok belirgin Bi tek kasık batmalarim beni şüphelendirdi adetim 2 gün gecerse test yapicam himin belki de kendimi dinledigimden oluyo
Almayım ben midem şimdiden kalktıpinciiiirim
bilmiyorum bakalım ne kadar gidecek biraz fazla gidebilir cünkü dün wcye cıkmamıstm gecede geç yedim o yüzden sabah baya fazla cıktım
ü
koklamadan icersen iciliyooo
acıkmadımkiii
Hadi bakalim baby belki yapan olur
Bu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyor
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelen
Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacan
Almayım ben midem şimdiden kalktı
Ay hadi bakalim.hayirlisi canimmBu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyor
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelen
Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacan
Almayım ben midem şimdiden kalktı
Burdan hariç instegramdan diyet yapanları takip ediyorum bi ben degilim diyorum bu yolda dahada azim geliyo insana ve motive oluyorum gerçekten eskisinden dahada mutluyum tartıda eksileri görünce ve kilo vermişsin dedikleri zamanYaa takmadan olmuyo ki hep o pazartesiyle baslayan diyetler 2 gun sonra son bulmasiyla zayiflayamadik ama inanirsan basariyosun.
seneye yazi dusun bence 70 bile olursunkilon cok bunu avantaja cevirmek senin elinde
Olucak insallah hep fotonu cek arka on yanyana getir before after yap bende cok ise yaramistiBurdan hariç instegramdan diyet yapanları takip ediyorum bi ben degilim diyorum bu yolda dahada azim geliyo insana ve motive oluyorum gerçekten eskisinden dahada mutluyum tartıda eksileri görünce ve kilo vermişsin dedikleri zaman
oooo nişanlı kızzzzGunaydin kizlar naptınızben hala kendime gelmeye çalışıyorum
yapan kız 1,5 kilo vermisss
kız o kadar kötü değil ya
aşk sarhoşumu oldun kuzumGunaydin kizlar naptınızben hala kendime gelmeye çalışıyorum
çok heyecan vardı bugüne kadar şimdi sıfır heyecanAy hadi bakalim.hayirlisi canimm
ben verdiysem herkes verirBurdan hariç instegramdan diyet yapanları takip ediyorum bi ben degilim diyorum bu yolda dahada azim geliyo insana ve motive oluyorum gerçekten eskisinden dahada mutluyum tartıda eksileri görünce ve kilo vermişsin dedikleri zaman
Öncesi sonrası yapıyorum tartıdaki kiloları mı bile yaptım eşim diyo kimseye atmıyor demi bu resimleriOlucak insallah hep fotonu cek arka on yanyana getir before after yap bende cok ise yaramisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?