Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pinciiiirim

Tum gun hıçbışey yemıyosunkı 3 kg bıle gider o ne oyle yaw bozmayasın mıdenı

bilmiyorum bakalım ne kadar gidecek biraz fazla gidebilir cünkü dün wcye cıkmamıstm gecede geç yedim o yüzden sabah baya fazla cıktım

ü

koklamadan icersen iciliyooo

Kiz bayilirsin baska detoksmu bulamadin
aynennnnnnn
Bide cok kg verdigimde eksiden usumezken gecen kis cok usumustum. Hemen soguktan etkileniyodum yaglar gidince bosluga dusmustum zaar aman dikkat

acıkmadımkiii

9 kg mu aldın sadece nkdr az ztn bebiş dogunca 7sı gtmiştr
9.5 almistim. Yok kiz ilk eve geldim hic gitmemis sezeryan ya 4 gun sonra baktim 5 kg si gitmisti. Eger dikkat etseydim giderdi daha fazlasi ama ben yemeyi terxih ettim tek hatam oydu bidaha oyle yapmicam allah izin verirse

Hatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor
Bu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyor

Ne zaman belli oluyo peki
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelen

Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacan

pinciiiirim

bilmiyorum bakalım ne kadar gidecek biraz fazla gidebilir cünkü dün wcye cıkmamıstm gecede geç yedim o yüzden sabah baya fazla cıktım

ü

koklamadan icersen iciliyooo

acıkmadımkiii
Almayım ben midem şimdiden kalktı

Hadi bakalim baby belki yapan olur

yapan kız 1,5 kilo vermisss

kız o kadar kötü değil ya

Ay hadi bakalim.hayirlisi canimm

Yaa takmadan olmuyo ki hep o pazartesiyle baslayan diyetler 2 gun sonra son bulmasiyla zayiflayamadik ama inanirsan basariyosun.
seneye yazi dusun bence 70 bile olursunkilon cok bunu avantaja cevirmek senin elinde
Burdan hariç instegramdan diyet yapanları takip ediyorum bi ben degilim diyorum bu yolda dahada azim geliyo insana ve motive oluyorum gerçekten eskisinden dahada mutluyum tartıda eksileri görünce ve kilo vermişsin dedikleri zaman

Olucak insallah hep fotonu cek arka on yanyana getir before after yap bende cok ise yaramisti

ben verdiysem herkes verir düşe kalka 68i gördüm memnunmuyum değilim ama nerde 79 nerde 68 dimi burya takıldığın süre boyunca bırakamazsın zaten diyeti vicdan yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…