- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.881
Kiz bayilirsin baska detoksmu bulamadinevet bu saate kadar 2 bardak sütlü çay ictim sadicibide su iciyorum bide bi bardak şekersiz çay ictim ama aç değilim inanailiyomusun akşam geç saatte meyve yedim ondan mıdır ki dicem ama yok diil onu ictikten sonra yemek yemis gibi oldum yoğun zaten
aynennnnnnnvalla bnmde öyle olur ve patlaması fena olur biliyorum gözüm döner bnm
günaydın beybi
dedikodu bnm işim cünkü
Ne zaman belli oluyo pekiCuma tekrar kontrole.gidecem iğnelere devam...
Cuma kontrol var bende merak ediyorum nasıl olacak diye sürekli wc geliyor muayne olcam.diye aşılama günü nasıl olacak bilmiyorum
Çok aç kalınır bununla yeşil çay içerim daha iyi. Tadı nasıl
Günaydın şeker
Belirtiler ne durumda peki ay çok heyecanlı
ssüphelenmek en sevdiğimHep günümde olurum normalde hic sasmaz hep 13 de oluyom eger yarin olmazsamm şüphelenebilirik
Evt cnm kotu düşündükçe ustune cekıyorsun kotuluklerı gerçekten ıyı duşunmek lazımArada olur oylee herkes yasiyodur. Bolbol dua et. Kotu dusuncelerden arin guzel dusun
ahahahaKiz bayilirsin baska detoksmu bulamadin
aynennnnnnn
Bide cok kg verdigimde eksiden usumezken gecen kis cok usumustum. Hemen soguktan etkileniyodumyaglar gidince bosluga dusmustum zaar aman dikkat
Sen yine yeme içme bizden Vaz geçme boşver gelen gideni aratır derlerHepsini atip yenilerini alalim
Hadı hayırlısı olsun bebiş sevelım :))Hep günümde olurum normalde hic sasmaz hep 13 de oluyom eger yarin olmazsamm şüphelenebilirik
Sen yine yeme içme bizden Vaz geçme boşver gelen gideni aratır derler
Gunaydin canim bende heycanliyim ama bu ay cok degisik oldum ben adetime 2 hafta kala kasık batmalarim oldu hep cok yorgunum gecen gün kanepeden biraz ani kalktim kasigima bi agri sanci gibi bisey girdi geri oturdum resmenCuma tekrar kontrole.gidecem iğnelere devam...
Cuma kontrol var bende merak ediyorum nasıl olacak diye sürekli wc geliyor muayne olcam.diye aşılama günü nasıl olacak bilmiyorum
Çok aç kalınır bununla yeşil çay içerim daha iyi. Tadı nasıl
Günaydın şeker
Belirtiler ne durumda peki ay çok heyecanlı
Gercekten oyleee onceki kis thsrt fln takiliyodumahahahayağ önemli yağlar tutuyo bizi ayakta
Hee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbende hastaymdı ondan yiyemedimdi zaten dişimde agrıyodu bunlar bana eksi oalrak döndü
başlayın diyete bakam hadi bnm gocam olcak adam 3 kilo vermiş bn gr gr veriyom onlar cabuk veriyo
Daha nerenee zayiflican acabaaaa guru kizzHee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbu bizim gaderimiz zayiflamam lazm
ben sıcak seven bi insan olarak üşümek istemem şahsenGercekten oyleee onceki kis thsrt fln takiliyodumgectigimz kis donuyodumm amaan pis yaglarr gitsinde usumeye raziyim
he sen bide hamile kalırsan o zaman gör 55.5 le hamile kalan 9 ayda 70 olurHee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbu bizim gaderimiz zayiflamam lazm
Benimdessüphelenmek en sevdiğim
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahh bebeğiimmmmm
Korkutma kzii isterse 9 kgyla tamamlarben sıcak seven bi insan olarak üşümek istemem şahsenacaba yağ oranımız kaç
he sen bide hamile kalırsan o zaman gör 55.5 le hamile kalan 9 ayda 70 olur
Kovsanda gitmemolsun arada yeni kanlara ihtiyc var sizden de gecmemmm ozellikle sennn erimeden gitmek yooh
Zaten ıncecıksın neye zayıflıyon:)))Hee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbu bizim gaderimiz zayiflamam lazm
Yaa takmadan olmuyo ki hep o pazartesiyle baslayan diyetler 2 gun sonra son bulmasiyla zayiflayamadik ama inanirsan basariyosun.Kovsanda gitmem
Heç bu kadar kafama takmamıştım millet diyo bu ne azim maşallah 1buçuk ayda 7kilo oda kilom durduğu halde gitti şimdi yine birden vermeye başladım hedefimi 75çektim hatta daha aşalarada ine bilirim yaşam tarzım degişti dünyaya yemek için gelmişim gibi hissediyodum şimdi yaşamak için yiyorum sayenizde oldu kuzum
ama isterseKorkutma kzii isterse 9 kgyla tamamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?