Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz bayilirsin baska detoksmu bulamadin
valla bnmde öyle olur ve patlaması fena olur biliyorum gözüm döner bnm

günaydın beybi

dedikodu bnm işim cünkü
aynennnnnnn
Bide cok kg verdigimde eksiden usumezken gecen kis cok usumustum. Hemen soguktan etkileniyodum yaglar gidince bosluga dusmustum zaar aman dikkat

Ne zaman belli oluyo peki

Gunaydin canim bende heycanliyim ama bu ay cok degisik oldum ben adetime 2 hafta kala kasık batmalarim oldu hep cok yorgunum gecen gün kanepeden biraz ani kalktim kasigima bi agri sanci gibi bisey girdi geri oturdum resmen normalde adetime 1 hafta 5 gün kala goguslerim acır ama bu sefer oyle olmadi 2 gün kala büyüdü ve hassas degisik ve göğüs damarlarim cok belirgin Bi tek kasık batmalarim beni şüphelendirdi adetim 2 gün gecerse test yapicam himin belki de kendimi dinledigimden oluyo

bende hastaymdı ondan yiyemedimdi zaten dişimde agrıyodu bunlar bana eksi oalrak döndü
başlayın diyete bakam hadi bnm gocam olcak adam 3 kilo vermiş bn gr gr veriyom onlar cabuk veriyo
Hee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbu bizim gaderimiz zayiflamam lazm

Gercekten oyleee onceki kis thsrt fln takiliyodum gectigimz kis donuyodumm amaan pis yaglarr gitsinde usumeye raziyim
ben sıcak seven bi insan olarak üşümek istemem şahsen acaba yağ oranımız kaç

Hee bak görürsün hemen verir o ben gr gr giderimbu bizim gaderimiz zayiflamam lazm
he sen bide hamile kalırsan o zaman gör 55.5 le hamile kalan 9 ayda 70 olur

olsun arada yeni kanlara ihtiyc var sizden de gecmemmm ozellikle sennn erimeden gitmek yooh
Kovsanda gitmem
Heç bu kadar kafama takmamıştım millet diyo bu ne azim maşallah 1buçuk ayda 7kilo oda kilom durduğu halde gitti şimdi yine birden vermeye başladım hedefimi 75çektim hatta daha aşalarada ine bilirim yaşam tarzım degişti dünyaya yemek için gelmişim gibi hissediyodum şimdi yaşamak için yiyorum sayenizde oldu kuzum

Yaa takmadan olmuyo ki hep o pazartesiyle baslayan diyetler 2 gun sonra son bulmasiyla zayiflayamadik ama inanirsan basariyosun.
seneye yazi dusun bence 70 bile olursunkilon cok bunu avantaja cevirmek senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…