- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.921
Dukan birası içinde öyle demiştiniçememiştim
aşk sarhoşumu oldun kuzumyorgunluktan mı ?
çok heyecan vardı bugüne kadar şimdi sıfır heyecaninşallah emeklerim boşa gitmez
Çok ıyı ya az almışsın benım 7sı gıtmıştı sezeryan benımkıde.bende 6 ay ıyı yedım ama almadım vermedımde9.5 almistim. Yok kiz ilk eve geldim hic gitmemis sezeryan ya 4 gun sonra baktim 5 kg si gitmisti. Eger dikkat etseydim giderdi daha fazlasi ama ben yemeyi terxih ettim tek hatam oydubidaha oyle yapmicam allah izin verirse
Insallahh canimcim hayirlisi neyse oyle olsunDukan birası içinde öyle demiştiniçememiştim
aşk sarhoşumu oldun kuzumyorgunluktan mı ?
çok heyecan vardı bugüne kadar şimdi sıfır heyecaninşallah emeklerim boşa gitmez
Balık burcu olduğumdan benım herşeye gozum dolarBu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyor
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelen
Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacan
Almayım ben midem şimdiden kalktı
Öncesi sonrası yapıyorum tartıdaki kiloları mı bile yaptım eşim diyo kimseye atmıyor demi bu resimleri
Kuzum aslında beyinde bitiyor vicdanda degil ben yerim burda gelir yemedim derim yalan söylerim ama sizden önce kendime yalan söylemiş olurum o zamanda burda olmamın hiç bi önemi kalmaz neden başkasının hakkına gireyimki benim yerime başkası belki burda olmak ister ben onun hakkını yemiş olurum ben sizlerden önce kendime bi söz verdim sonra buraya geldim sizlerde bana kucak açtınız samimi içten olmasanız çoktan sıkılıp gitmiştim kafama göre takılıyodum ama İyiki de gelmişim İyiki de sizleri tanıdım sanalda olsa bi ortamımız varben verdiysem herkes verirdüşe kalka 68i gördüm memnunmuyum değilim ama nerde 79 nerde 68 dimi burya takıldığın süre boyunca bırakamazsın zaten diyeti vicdan yaparsın
Kuzum aslında beyinde bitiyor vicdanda degil ben yerim burda gelir yemedim derim yalan söylerim ama sizden önce kendime yalan söylemiş olurum o zamanda burda olmamın hiç bi önemi kalmaz neden başkasının hakkına gireyimki benim yerime başkası belki burda olmak ister ben onun hakkını yemiş olurum ben sizlerden önce kendime bi söz verdim sonra buraya geldim sizlerde bana kucak açtınız samimi içten olmasanız çoktan sıkılıp gitmiştim kafama göre takılıyodum ama İyiki de gelmişim İyiki de sizleri tanıdım sanalda olsa bi ortamımız varben verdiysem herkes verirdüşe kalka 68i gördüm memnunmuyum değilim ama nerde 79 nerde 68 dimi burya takıldığın süre boyunca bırakamazsın zaten diyeti vicdan yaparsın
Iste ben biraz abartinca sonradan 88 85 arasi gittim geldim en son 88 de basladimÇok ıyı ya az almışsın benım 7sı gıtmıştı sezeryan benımkıde.bende 6 ay ıyı yedım ama almadım vermedımde
Gorme gorme dıkkat edelım bızde gormeyelım.Iste ben biraz abartinca sonradan 88 85 arasi gittim geldim en son 88 de basladimay bidaha 8 gormek istemiyorm evlerden irak
he ben icebiliyorum ya ne biliyimaslına bende oyle herseyı yıyıp ıcmem ama
bende boğayım yükselen ikizler değişken bir insanım kararsız yani ama çok ağlak yapım var elimde olmadan dökülür yaşlarBalık burcu olduğumdan benım herşeye gozum dolar
sanal ortamlarda bazı ilişkiler daha şefaf oluyor .. iyi ki gelmişsin kuzumKuzum aslında beyinde bitiyor vicdanda degil ben yerim burda gelir yemedim derim yalan söylerim ama sizden önce kendime yalan söylemiş olurum o zamanda burda olmamın hiç bi önemi kalmaz neden başkasının hakkına gireyimki benim yerime başkası belki burda olmak ister ben onun hakkını yemiş olurum ben sizlerden önce kendime bi söz verdim sonra buraya geldim sizlerde bana kucak açtınız samimi içten olmasanız çoktan sıkılıp gitmiştim kafama göre takılıyodum ama İyiki de gelmişim İyiki de sizleri tanıdım sanalda olsa bi ortamımız var
Bızımde evlılık yıl donumumuz bende değişik birşey yapmak ıstyormkızlar 14 eylül de eşimin doğum günü var genelde süprizler yapan bir çift değiliz ama bu sene güzel birşey yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım
Eski kiloma dönüyüm yeterDaha nerenee zayiflican acabaaaa guru kizz
70 olursa iyiben sıcak seven bi insan olarak üşümek istemem şahsenacaba yağ oranımız kaç
he sen bide hamile kalırsan o zaman gör 55.5 le hamile kalan 9 ayda 70 olur
55 oldum kizZaten ıncecıksın neye zayıflıyon:)))
İstememekten korkuyorum açıkçasıama istersepeki ya istemezse
Hahaha sana bahane olmus isteEski kiloma dönüyüm yeter53 coh gözel siyah yuksel bel pantul alacaktim ya pinkis bende giymediğim daha yeni var bi tane alma bunu giy dedi temem dedim ama biraz dar bu sıkıyo didi ossun gelir didim giydim ve sıktı baya bi zor girdim içine 53 de tam iyi oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?