Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

9.5 almistim. Yok kiz ilk eve geldim hic gitmemis sezeryan ya 4 gun sonra baktim 5 kg si gitmisti. Eger dikkat etseydim giderdi daha fazlasi ama ben yemeyi terxih ettim tek hatam oydu bidaha oyle yapmicam allah izin verirse
Çok ıyı ya az almışsın benım 7sı gıtmıştı sezeryan benımkıde.bende 6 ay ıyı yedım ama almadım vermedımde

Balık burcu olduğumdan benım herşeye gozum dolar

ben verdiysem herkes verir düşe kalka 68i gördüm memnunmuyum değilim ama nerde 79 nerde 68 dimi burya takıldığın süre boyunca bırakamazsın zaten diyeti vicdan yaparsın
Kuzum aslında beyinde bitiyor vicdanda degil ben yerim burda gelir yemedim derim yalan söylerim ama sizden önce kendime yalan söylemiş olurum o zamanda burda olmamın hiç bi önemi kalmaz neden başkasının hakkına gireyimki benim yerime başkası belki burda olmak ister ben onun hakkını yemiş olurum ben sizlerden önce kendime bi söz verdim sonra buraya geldim sizlerde bana kucak açtınız samimi içten olmasanız çoktan sıkılıp gitmiştim kafama göre takılıyodum ama İyiki de gelmişim İyiki de sizleri tanıdım sanalda olsa bi ortamımız var

ben verdiysem herkes verir düşe kalka 68i gördüm memnunmuyum değilim ama nerde 79 nerde 68 dimi burya takıldığın süre boyunca bırakamazsın zaten diyeti vicdan yaparsın
Kuzum aslında beyinde bitiyor vicdanda degil ben yerim burda gelir yemedim derim yalan söylerim ama sizden önce kendime yalan söylemiş olurum o zamanda burda olmamın hiç bi önemi kalmaz neden başkasının hakkına gireyimki benim yerime başkası belki burda olmak ister ben onun hakkını yemiş olurum ben sizlerden önce kendime bi söz verdim sonra buraya geldim sizlerde bana kucak açtınız samimi içten olmasanız çoktan sıkılıp gitmiştim kafama göre takılıyodum ama İyiki de gelmişim İyiki de sizleri tanıdım sanalda olsa bi ortamımız var

he ben icebiliyorum ya ne biliyim aslına bende oyle herseyı yıyıp ıcmem ama

Balık burcu olduğumdan benım herşeye gozum dolar
bende boğayım yükselen ikizler değişken bir insanım kararsız yani ama çok ağlak yapım var elimde olmadan dökülür yaşlar

sanal ortamlarda bazı ilişkiler daha şefaf oluyor .. iyi ki gelmişsin kuzum

Daha nerenee zayiflican acabaaaa guru kizz
Eski kiloma dönüyüm yeter 53coh gözel siyah yuksel bel pantul alacaktim ya pinkis bende giymediğim daha yeni var bi tane alma bunu giy dedi temem dedim ama biraz dar bu sıkıyo didi ossun gelir didim giydimve sıktı baya bi zor girdim içine 53 de tam iyi oluyom

ben sıcak seven bi insan olarak üşümek istemem şahsen acaba yağ oranımız kaç

he sen bide hamile kalırsan o zaman gör 55.5 le hamile kalan 9 ayda 70 olur
70 olursa iyi ayy cok korkuyom kendimi yemeklerin kucagina atarim diye 3 senelik bi açlık söz konusu

Hahaha sana bahane olmus iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…