Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende rahatliga alıştım aslinda pek gozum kesmiyo kizim kasimda 5 i bitircek ana okuluna basliyo 5 günümüz kaldi okuladaha fazla açik olsun istemiyorum arasi hem kizimda cok istiyoken

Bende rahatliga alıştım aslinda pek gozum kesmiyo kizim kasimda 5 i bitircek ana okuluna basliyo 5 günümüz kaldi okuladaha fazla açik olsun istemiyorum arasi hem kizimda cok istiyoken
Bıdaha bebiş bakmak zor mu gelıyor gorumcemın çocukları arasında bır buçuk yaş var dıyo gece uyanırdım bır yerıne ıkı taneye bakardm çok sıknttı olmadı dıyor nasılsa uyanıyorum.tabı kayınvalıdemde çokyardımcı oldu ona çalışıyor çunku

Engel bışey yoksa yap hemen :))) benımkı 14 aylık şuan evt çok kuçuk sayılur senın tam ıdeal
Yoooook daha degil kizimin suan cok ilgi zamani ona haksizlik olsun istemiyorum hemde birinden sonra hemen hazir olunamiyo sanirm en azindan ben oyleyim. Hele ki vermeye calistigin kilolar vs araya girince tam toparliyosn falan. Ama galiba 4 yas olucak gibi oyle dusunmeye basladim.

Bende oyle duşunuyorum hamılelik zor bırde nasıl ılk çocuğa bakılıyor dıye duşunuyorm halsızlk mıde bulantsı çok olmuştu ona yeterı kadr vakıt ayıramam bu durumda

Bende oyle duşunuyorum hamılelik zor bırde nasıl ılk çocuğa bakılıyor dıye duşunuyorm halsızlk mıde bulantsı çok olmuştu ona yeterı kadr vakıt ayıramam bu durumda
Oyle canim
Bide benim kizim asiri hareketli yani kendi cocuguna hareketli diyen kizimi gorunce ay senin ki daha fenaymis diye guluyo. Suanda onunla bir hamilelik lohusalk cok ilgi isteyen bir cocuk onuda etkiler bu surec herseyi dusunuyorm
Oyuzden kafamda ki plan allah nasip ederse tabi 4 yasindayken kardesi olmasi benim icin ideali bu.

Benım kızda oyle ıkı sanıye oturmuyor butun gun peşinden koşuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş. Eşim çok yardım edıyor sağolsun o çok ıstıyor ılk zamanlar hemen yapalım dıyordu hatta

Yaa bide onlarda olmasa halimiz ne olurdu gecen dugunde esimle kizim gitti arabaya kizim uyuyodu..
Eskilerden biri diyo ki ohhhhh vallaaaaa bulmusunzzz biz gormedik boyle seylerr. Ee dedim ne demek ben annesiysem oda babasi oyle seymi olur
boyle diyenlere de deli oluyorm sanki tek basimiza yapiyoruz
Aynen benim esimde oyle diyo pespese
Aminnn hepimiiz icin rabbim aratmasin saglikla insallaaaah

Amın inşallah. Evet annem bıle dıyo sen eşin olmasa bakamazsın buna hahaha. Bızde dun gece dıyoruz eskıden babalar çocukları sevmezmişya ne yaparlarmiş boş boş otur onların sevgısı bambaşkaya.Sağolsun bızımkıde hıç oyle duşunmez çunku oda uzuluyor agladgında bakar yanı.şimdikı kocalar eyı

annene selamlar
evet peeh iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…