- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.181
Senin gene belirli bemm gunlerde tutmuyoHee aslinda daha cokkk erken test icin biraz beklesem en azindan 1 hafta gecikse ama 2 gün gecikse kesin derim ben
Bende rahatliga alıştım aslinda pek gozum kesmiyoNe güzel beraber buyurler benım kızımda çok sevıyor çocuklarla oynamayı kuçukten berı çocuk gorse hiç sesi çıkmıyor:) ama ben çok stres yapıyorm aglayınca ya arası çok olmasını da ıstemıyorm bklm alışırım belkı çocuk buyutmeye :))
Şuan hiçbir fıkrım yok cnm şartlar gosterıcek çok ara olmasını ıstemem tabıkıSen kax yasinda dusunuyosun
Ayy benim reglim hic şaşmıyo ya ben simdi bile supheleniyomSenin gene belirli bemm gunlerde tutmuyo1 hafta bekliyememistm cok agrim var bahanesiyle gttim
Bende bu ara bunu dusunmeye basladimŞuan hiçbir fıkrım yok cnm şartlar gosterıcek çok ara olmasını ıstemem tabıkı
Bıdaha bebiş bakmak zor mu gelıyorBende rahatliga alıştım aslinda pek gozum kesmiyokizim kasimda 5 i bitircek ana okuluna basliyo 5 günümüz kaldi okula daha fazla açik olsun istemiyorum arasi hem kizimda cok istiyoken
Ayy benim reglim hic şaşmıyo ya ben simdi bile supheleniyom
Engel bışey yoksa yap hemen :))) benımkı 14 aylık şuan evt çok kuçuk sayılur senın tam ıdealBende bu ara bunu dusunmeye basladimsenin daha kucuk sanirim benim ki 28 aylik
Yoooook daha degil kizimin suan cok ilgi zamani ona haksizlik olsun istemiyorum hemde birinden sonra hemen hazir olunamiyo sanirm en azindan ben oyleyim. Hele ki vermeye calistigin kilolar vs araya girince tam toparliyosn falan. Ama galiba 4 yas olucak gibi oyle dusunmeye basladim.Engel bışey yoksa yap hemen :))) benımkı 14 aylık şuan evt çok kuçuk sayılur senın tam ıdeal
Bende oyle duşunuyorum hamılelik zor bırde nasıl ılk çocuğa bakılıyor dıye duşunuyorm halsızlk mıde bulantsı çok olmuştu ona yeterı kadr vakıt ayıramam bu durumdaYoooook daha degil kizimin suan cok ilgi zamani ona haksizlik olsun istemiyorum hemde birinden sonra hemen hazir olunamiyo sanirm en azindan ben oyleyim. Hele ki vermeye calistigin kilolar vs araya girince tam toparliyosn falan. Ama galiba 4 yas olucak gibi oyle dusunmeye basladim.
Oyle canimBende oyle duşunuyorum hamılelik zor bırde nasıl ılk çocuğa bakılıyor dıye duşunuyorm halsızlk mıde bulantsı çok olmuştu ona yeterı kadr vakıt ayıramam bu durumda
Benım kızda oyle ıkı sanıye oturmuyor butun gun peşinden koşuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş. Eşim çok yardım edıyor sağolsun o çok ıstıyor ılk zamanlar hemen yapalım dıyordu hattaOyle canim
Bide benim kizim asiri hareketli yani kendi cocuguna hareketli diyen kizimi gorunce ay senin ki daha fenaymis diye guluyo. Suanda onunla bir hamilelik lohusalkcok ilgi isteyen bir cocuk onuda etkiler bu surec herseyi dusunuyorm
Oyuzden kafamda ki plan allah nasip ederse tabi 4 yasindayken kardesi olmasi benim icin ideali bu.
Yaa bide onlarda olmasa halimiz ne olurduBenım kızda oyle ıkı sanıye oturmuyor butun gun peşinden koşuyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş. Eşim çok yardım edıyor sağolsun o çok ıstıyor ılk zamanlar hemen yapalım dıyordu hatta
Amın inşallah. Evet annem bıle dıyo sen eşin olmasa bakamazsın buna hahaha. Bızde dun gece dıyoruz eskıden babalar çocukları sevmezmişya ne yaparlarmiş boş boş otur onların sevgısı bambaşkaya.Sağolsun bızımkıde hıç oyle duşunmez çunku oda uzuluyor agladgında bakar yanı.şimdikı kocalar eyıYaa bide onlarda olmasa halimiz ne olurdugecen dugunde esimle kizim gitti arabaya kizim uyuyodu..
Eskilerden biri diyo ki ohhhhh vallaaaaa bulmusunzzz biz gormedik boyle seylerr. Ee dedim ne demek ben annesiysem oda babasi oyle seymi olurboyle diyenlere de deli oluyorm sanki tek basimiza yapiyoruz
Aynen benim esimde oyle diyo pespese
Aminnn hepimiiz icin rabbim aratmasin saglikla insallaaaah
Amın inşallah. Evet annem bıle dıyo sen eşin olmasa bakamazsın buna hahaha. Bızde dun gece dıyoruz eskıden babalar çocukları sevmezmişya ne yaparlarmiş boş boş otur onların sevgısı bambaşkaya.Sağolsun bızımkıde hıç oyle duşunmez çunku oda uzuluyor agladgında bakar yanı.şimdikı kocalar eyı
Seviyolarsa kendileri taksin@Blacksee55 kiz ceyrekten hatirami olurmus. Onlari bilezik yap dugunde takar annen :) arnavutlar bol bilezk sever
Yok kiz benim ictiklerim hagif ama cok az suda tutuyorum oyle 5 6 dk cekmesini beklemiyom canımBı ara bende tadına baktım bı yudum zor içtim çok acı geldı bana papatyada ağrılara ıyı gelıyor diş agrısına vs
Yok bende hic sevmem aile sordu benim ailemde kim ne yapabilirse ne kadar yapmak isterse dedi kapandi konu Allahtan lilimmmAy o muahhbetleir hic sevmem
Ne takicaklar pekikonusulmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?