Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napyonuz kızlar benim sınavım var pek takilmamaya gayret ediyorum işlerde yoğun zaten
Herkezin okulu sınavı başladı şükür Allahım kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu pazartesi çocukların sonraki hafta eşimin okulu başlıyor biri geliyo biri gidiyo ben sürekli arkalarını topla

Bdv ye bir topige yorum attım sahibi bana özelden msj atmış konusabikir miyiz diye
Erkek olabilir mi
Biri bana dogumla ilgili seyler sordu dogum yapacakmis korkuyormus falan
Ben cvp veridm
Sonra israrla doktorumu sordu
Erkek dr cekinmiomusun falan dedi
Sorduklari garipti
Hemen engeledim
Manyak dolu ya
Erkekti uye idi kesin
Baktimki forum yzismasi yok

Çok guzel afıyet olsun. Salata mıktarını artır acıkıyorsan. İşyerındede sağıyor musun

Arkadaşımın kına gecesı vardı çok guzel geçtı kızımda durdu ıyıkı yenı geldım en son 4te yemıstım ama bu saattede bışey yenmez belkı ıner kılom dayanım az:))

10.30
Menemen
Ikı dılım peynır
Reçel
Bır dılım tb ekmği
Ara
Uzum ve ıncır
Kucuk bır dondrma
16.30
Bır kase şehrıyelı tavuk çorbası
Yeşillıklı yoğurtlu tavuk salatası
Ara
Meyvelı yogurt
Bır tuzlu bıskuvı
Gazlı içecek

Sagol cnm sen naptin
Kis hazirliklarin bitti mi :) test yaptin mi
Bitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadim
Testi yarin alcak eşim regl olmadim bugun

Evtt suan aglama derecesindeyim ilac cok kotu olmadikca almiyorum reglken ama suan icicem sanirm kizimda bi yandan bayilazammm
Ayy niye o derece agrin oluyo ki kizz bi doktora mı gitsen benimki bekarken oyleydi aglardim nerdeyse ama dogum yapinca kalmadi cok hafif bi agri oluyo sadece o bile rahatsiz ediyo insani

Masallah kuzum iniceksin 70 e

Afiyet olsun canim gayet iyi aksam yedin demi bisiler

Afiyet olsun canım gayet güzel belki aksamki ekmegi yemeyebilirdin

Afiyet olsun canim gazli icecegi kinada mi ictin su iceydin onlar yag yapiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…