- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.141
Ben konuyu hiic anlamadimCvb yazmadımkonuşmak istiyor muş
Bdv ye bir topige yorum attım sahibi bana özelden msj atmış konusabikir miyiz diyeBen konuyu hiic anlamadim
Herkezin okulu sınavı başladı şükür Allahım kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu pazartesi çocukların sonraki hafta eşimin okulu başlıyor biri geliyo biri gidiyo ben sürekli arkalarını toplaNapyonuz kızlar benim sınavım var pek takilmamaya gayret ediyorum işlerde yoğun zaten
Eve girip tüpü açanlarmıBdv ye bir topige yorum attım sahibi bana özelden msj atmış konusabikir miyiz diye
Erkek olabilir miBdv ye bir topige yorum attım sahibi bana özelden msj atmış konusabikir miyiz diye
Çok guzel afıyet olsun. Salata mıktarını artır acıkıyorsan. İşyerındede sağıyor musunİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:15 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek
Ara ogun 10:30
1 ihlamur cayi
1 rezene cayi
10 tane badem
1 tane kuru incir
Oglen 13:45
1 tabak bulgur pilavi ve taze fasulye
Dereotlu salata
Ara öğün 16:00
1 seftali
Aksam 18:10
2 tane kıymalı bıber dolması
5 tane sarma
1 dılım ekmek
Çoban salata
Ara ogun 21:00
Humana still tea, 1 ceviz ve 1 kase uzum planliyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Cuma kilo:77.5
Güncel kilo: 77
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Bu hafta kilo kaybi: 500
Toplam kayip: 8100
Ana hedefe kalan:4100
Bitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadimSagol cnm sen naptin
Kis hazirliklarin bitti mi :) test yaptin mi
Hadı bakalm merakla beklıyoruz hıç şaşmıyorsa gunun vardır bışeylerBitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadim
Testi yarin alcak eşim regl olmadim bugun
Ayy niye o derece agrin oluyo ki kizzEvtt suan aglama derecesindeyimilac cok kotu olmadikca almiyorum reglken ama suan icicem sanirm kizimda bi yandan bayilazammm
Yok kuzum günüm hiç şaşmaz aksamı bile bulmaz 13.de ya sabah ya oglene olurumHadı bakalm merakla beklıyoruz hıç şaşmıyorsa gunun vardır bışeyler
Masallah kuzum iniceksin 70 eRegl 3gün var güncel kilom 92.9 bunada şükür - 200 yinedün akşam parkta biriyle tanıştım birlikte spor yaptım diyo ki kilonu göstermiyorsun baya sıkısın sarkık degilsin 80kiloya insen süper olursun  dedim gel şunu 70 çekelim diyo maşallah o zaman seni tuta bilene aşk olsun
Afiyet olsun canim gayet iyi aksam yedin demi bisilerSabah kahvaltım
1tabak yeşil salata
2kaşık lor
4tane zeytin
1dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
Altın süt yaptım
1bardak süte
Tarçın
Zencefil
Zerdaçal
Karanfil
Bal kattım içtim
Öglen
1kase mercimek çorbası
1kase semizotu yemegi
Ara ögün
Şekerli sütlü dibek kahvesi
Akşam yemegi canım istemiyo
Meyve yiycem acıkmadım
Oo ozmn teste ne gerek var hamılesın ışte hayırlısı ınşYok kuzum günüm hiç şaşmaz aksamı bile bulmaz 13.de ya sabah ya oglene olurumhayirlisi olsun inşallah
Afiyet olsun canım gayet güzel belki aksamki ekmegi yemeyebilirdinİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:15 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek
Ara ogun 10:30
1 ihlamur cayi
1 rezene cayi
10 tane badem
1 tane kuru incir
Oglen 13:45
1 tabak bulgur pilavi ve taze fasulye
Dereotlu salata
Ara öğün 16:00
1 seftali
Aksam 18:10
2 tane kıymalı bıber dolması
5 tane sarma
1 dılım ekmek
Çoban salata
Ara ogun 21:00
Humana still tea, 1 ceviz ve 1 kase uzum planliyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Cuma kilo:77.5
Güncel kilo: 77
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Bu hafta kilo kaybi: 500
Toplam kayip: 8100
Ana hedefe kalan:4100
Yarin da olmazsam iyce şüphelenicemOo ozmn teste ne gerek var hamılesın ışte hayırlısı ınş
Afiyet olsun canim gazli icecegi kinada mi ictin10.30
Menemen
Ikı dılım peynır
Reçel
Bır dılım tb ekmği
Ara
Uzum ve ıncır
Kucuk bır dondrma
16.30
Bır kase şehrıyelı tavuk çorbası
Yeşillıklı yoğurtlu tavuk salatası
Ara
Meyvelı yogurt
Bır tuzlu bıskuvı
Gazlı içecek
Evet su yoktu onumde oyle susadımkı birden daldım hadıya okdr az yedım bugun onun yüzünden gıttımı gunumAfiyet olsun canim gazli icecegi kinada mi ictinsu iceydin onlar yag yapiyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?