- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.201
Cnm ikinci cocuk hemen oluyor yaBen kizimda adetimi 6 gün gecince yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi inanamistim bide 7 ay sonra olmustu cok sevinmistikkkk
Ayy ama bekleyemiyom hiyecanlaniyomyarin aldiricam esime ertesi gün sabah yapicam o zaman 3 gün gecmis olacak reglim
Eşinde mi okuyor çocuklardan çok yorar oHerkezin okulu sınavı başladı şükür Allahım kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın bu pazartesi çocukların sonraki hafta eşimin okulu başlıyor biri geliyo biri gidiyo ben sürekli arkalarını topla
Evet onlarEve girip tüpü açanlarmı
Ya ben herkese cvb vermiyorum tüp bebek bölümüne de yazıyorum ordan gelen msj dışında cvb vermiyorum konu belli zaten soracak olan direk soruyor bu kadın konusabilirmiyiz demişti....senin olayda fena korkan kişi konu açar bence erkek olma ihtimali yüksekErkek olabilir mi
Biri bana dogumla ilgili seyler sordu dogum yapacakmis korkuyormus falan
Ben cvp veridm
Sonra israrla doktorumu sordu
Erkek dr cekinmiomusun falan dedi
Sorduklari garipti
Hemen engeledim
Manyak dolu ya
Erkekti uye idi kesin
Baktimki forum yzismasi yok
Kan versen kuzum daha sağlam sonuç alırsınBitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadim
Testi yarin alcak eşim regl olmadim bugun
@denetim duydun muiçmesekte olurmuş
Evet olabilir canmmmSeviyolarsa kendileri taksinaynen canim ustune ekleyip guzel bi bilezikmi alsamki
Bu nasil menuMenum kizlar
Sabah hindi fumeli sandwich
Öğle tavuk doner ekmeksiz
3 kasik pilav
Aksam 2 kasik manti
Üzüm
3 litre su
Günaydınnnngünaydın kızlaaaarrrrr
Keskem hepberaber hamile kalsak
Bugun aldircam bakalimCnm ikinci cocuk hemen oluyor ya
Ben bi gunde hamle kaldim
Heyecanla test sonucunu bekliyrz :)
naber tatlıımmmGünaydınnnn
Hastanede bek uzak git gel yapmak zor oluyo kiz esimde bugun hastaneye gidecek ama onun isleri var kizimla zor olar sanki ayy heycanlandim test gelsin yarin sabah yapcam az daha beklimmmKan versen kuzum daha sağlam sonuç alırsın
Günaydın kızlar
Günaydınnnn
Günaydın tatlişlarrgünaydın kızlaaaarrrrr
yaaaaHastanede bek uzak git gel yapmak zor oluyo kiz esimde bugun hastaneye gidecek ama onun isleri var kizimla zor olar sanki ayy heycanlandim test gelsin yarin sabah yapcam az daha beklimmm
Ne guzel olardiOldu canim
Evettt hala regl yokkkyaaaademek bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?