- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.161
Yap yap :)) kızın ıstıyormu kardeş nasıl bakıyor durumaYarin da olmazsam iyce şüphelenicemtest yapiyim da rahatliyim
Yok be canm benim bazen duzensizlesio o bile normal ruh halimden sikinti yok cok sukur. Ilk gunum zor geciyo neyse ki atlatttk 1 gunuAyy niye o derece agrin oluyo ki kizzbi doktora mı gitsen benimki bekarken oyleydi aglardim nerdeyse ama dogum yapinca kalmadi cok hafif bi agri oluyo sadece o bile rahatsiz ediyo insani
Ayyyy şekerim pancarım gelmiş hoş geldin kuzum meyve yedim bi lokmalık 2tanede biber dolması yedim suyu bol içtim bugünde kaçamak sız bitti şükürAfiyet olsun canim gayet iyi aksam yedin demi bisiler
Onda cikmaz belki ben 4 gun once testi yapmistim yoook. Sonra hemen normal yaptim yoook agridan geberiyodum ayni regl sancim gibiydi hatta nikah vardi gidemedim bigun sonra doktora gttm hamileydimBitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadim
Testi yarin alcak eşim regl olmadim bugun
Cok heycanliYarin da olmazsam iyce şüphelenicemtest yapiyim da rahatliyim
Mevsimsel ola bilir kuzum ama istiyorsan inşallah hamilesidir hakkında hayırlısı olsun hepiniz dogurun kiloları geri alın bi ben incecik olucam hıhYarin da olmazsam iyce şüphelenicemtest yapiyim da rahatliyim
Yok kuzum cok etkilemez sanmıyorum zaten ayda yilda bi iciyohEvet su yoktu onumde oyle susadımkı birden daldım hadıya okdr az yedım bugun onun yüzünden gıttımı gunum
Zaten kizim cok istedigi icin bizde düşünme karari aldik canim cok istiyo kizim kardesi olmasiniYap yap :)) kızın ıstıyormu kardeş nasıl bakıyor duruma
Regl agrisi cok kötü oluyii amaaYok be canm benim bazen duzensizlesio o bile normal ruh halimden sikinti yok cok sukur. Ilk gunum zor geciyo neyse ki atlatttk 1 gunu
Hosbuldum canimAyyyy şekerim pancarım gelmiş hoş geldin kuzum meyve yedim bi lokmalık 2tanede biber dolması yedim suyu bol içtim bugünde kaçamak sız bitti şükür
Kan ver en güvenlisi hcg bence idrar çubuklarına pek güvenme ben hamileyken bile bende negatif çıkmıştıBitti sayılır kuzum esim gunduzleri evde bu ara bisey yapamadim dolapta bamya var onu kavurup koycam daha koyamadim
Testi yarin alcak eşim regl olmadim bugun
Ben kizimda adetimi 6 gün gecince yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi inanamistim bide 7 ay sonra olmustu cok sevinmistikkkkOnda cikmaz belki ben 4 gun once testi yapmistim yoook. Sonra hemen normal yaptim yoook agridan geberiyodum ayni regl sancim gibiydi hatta nikah vardi gidemedim bigun sonra doktora gttm hamileydim
Ayy saglik ocagi da hastanede cok uzak yaa bizim eveKan ver en güvenlisi hcg bence idrar çubuklarına pek güvenme ben hamileyken bile bende negatif çıkmıştı
Kucuk olunca testlerde cikmiyomus yani benimki oyuzdendi :) ay hadi bakalmmmmmm bekliyormmmmBen kizimda adetimi 6 gün gecince yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi inanamistim bide 7 ay sonra olmustu cok sevinmistikkkk
Ayy ama bekleyemiyom hiyecanlaniyomyarin aldiricam esime ertesi gün sabah yapicam o zaman 3 gün gecmis olacak reglim
Ne güzel beraber buyurler benım kızımda çok sevıyor çocuklarla oynamayı kuçukten berı çocuk gorse hiç sesi çıkmıyor:) ama ben çok stres yapıyorm aglayınca ya arası çok olmasını da ıstemıyorm bklm alışırım belkı çocuk buyutmeye :))Zaten kizim cok istedigi icin bizde düşünme karari aldik canim cok istiyo kizim kardesi olmasini
Cumaya hazırım tabikiside kilom tekrar gitmeye başladı durmam bitti şükür hemde daha bilinçliyim ne yemem gerektiğini ne yememem gerektiğini çok iyi biliyorum kuzum adetime 2gün kaldı ona ragmen güncel kilom 92.9 cuma günü 94.5 Di cumaya 900gitse bu hafta 2buöuk gitmiş olcakHosbuldum canimcok iyi canim cumaya hazir miyiz
Olabilir belki adet gunlerim sabittir ama 7 8 ayda bi günüm degisebiliyo belki de mevsim gecisindendirMevsimsel ola bilir kuzum ama istiyorsan inşallah hamilesidir hakkında hayırlısı olsun hepiniz dogurun kiloları geri alın bi ben incecik olucam hıh
Hee aslinda daha cokkk erken test icin biraz beklesem en azindan 1 hafta gecikse ama 2 gün gecikse kesin derim benKucuk olunca testlerde cikmiyomus yani benimki oyuzdendi :) ay hadi bakalmmmmmm bekliyormmmm
Sen kax yasinda dusunuyosunNe güzel beraber buyurler benım kızımda çok sevıyor çocuklarla oynamayı kuçukten berı çocuk gorse hiç sesi çıkmıyor:) ama ben çok stres yapıyorm aglayınca ya arası çok olmasını da ıstemıyorm bklm alışırım belkı çocuk buyutmeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?