- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.361
Sana yaknda bir dayak geliyo gibiKizlar menüm
Sabah hindi fumeli sandwich
Kepekli ekmek ile
Öğlen mercimek corbasi
1 köfte, minik pacanga böreği
Domates salatasi
Akşam
6 tane pancar dolmasi
Üzüm
3 litre su
Oysaki daha dün tokat yedimdiiSana yaknda bir dayak geliyo gibi
Blmiyorumm tohat atasim var sanaOysaki daha dün tokat yedimdiitadi damagimda kaldi ahahaha noldu kiz ne guzel yemisim. Degisik degisik daha nolsun
Senin vurduğun yerde guller biterBlmiyorumm tohat atasim var sana
Her gun icme canim bagirsaklari alistirma yesilcay harici caylara fazla baglanma 1 2 icip birak bence regl zamanlari icebilrsnSenin vurduğun yerde guller biter
Ama sen yinede vurma banayarin merakla kilomu bekliyorum. Kiraz sapi cayi aldim her aksam ondan icicem. Siskinlik var hala o gitsin kilo verdigim belli olsun
Bana diolar sen birsey yemiyorsun sis duruyorsun komplekslere girdim. Kendi evimdeykem karnim icine giriyordu bende anlamadim. Hava değişimindenmidir nedir. Yesilcay sevmiom zatenHer gun icme canim bagirsaklari alistirma yesilcay harici caylara fazla baglanma 1 2 icip birak bence regl zamanlari icebilrsn
Olabilir canm belki odem olmusundur takilma ona sen bosverBana diolar sen birsey yemiyorsun sis duruyorsun komplekslere girdim. Kendi evimdeykem karnim icine giriyordu bende anlamadim. Hava değişimindenmidir nedir. Yesilcay sevmiom zaten2 3 gunde bir iceyim ozaman canim iyi oldu soylemen
Kardeşim yanımda canim fırsat bulup giremiyorum misafir bende yemek yap yedir içir gezdir bi de üstüne hasta oldum grip yanı hiç fırsatım olmadızuzuzuzu1234 ne alemdesin pek gelmiyosun neden?
Vallah tatlim hic anlamadim her sayfa aciliyp sorunsuz bi sekilde bi burasi acilmiyobalkonu denedin mibazı yerlerde ne mobil ne wifi cekmiyo dogru düzgn demke yurt dısıda aynı
Gunaydin balımgünaydın kızlaaarrrr
Hep zor burçlar hepBana vercen tabiboga burcu olcak yandin bendekinden
hahahahahahaha yerim onu fasilyeeeeeee
5 haftalıkken duyuluyo diye biliyorum canım 4+5 deyim suan haftaici duyulur sanirimKaç zaman sonra duyuluyor ki kuzum
he sen hamilesin yorulma diye şeettiimGunaydin balımayy bakmadiydim sen paylasmissin listeyi
Gunaydin ayyy cok sevindim hayirli olsun bebesin ♡♥♡5 haftalıkken duyuluyo diye biliyorum canım 4+5 deyim suan haftaici duyulur sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?