Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin vurduğun yerde guller biter
Ama sen yinede vurma bana yarin merakla kilomu bekliyorum. Kiraz sapi cayi aldim her aksam ondan icicem. Siskinlik var hala o gitsin kilo verdigim belli olsun
Her gun icme canim bagirsaklari alistirma yesilcay harici caylara fazla baglanma 1 2 icip birak bence regl zamanlari icebilrsn

Her gun icme canim bagirsaklari alistirma yesilcay harici caylara fazla baglanma 1 2 icip birak bence regl zamanlari icebilrsn
Bana diolar sen birsey yemiyorsun sis duruyorsun komplekslere girdim. Kendi evimdeykem karnim icine giriyordu bende anlamadim. Hava değişimindenmidir nedir. Yesilcay sevmiom zaten 2 3 gunde bir iceyim ozaman canim iyi oldu soylemen

Bana diolar sen birsey yemiyorsun sis duruyorsun komplekslere girdim. Kendi evimdeykem karnim icine giriyordu bende anlamadim. Hava değişimindenmidir nedir. Yesilcay sevmiom zaten 2 3 gunde bir iceyim ozaman canim iyi oldu soylemen
Olabilir canm belki odem olmusundur takilma ona sen bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…