- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.381
rabbim sana da nasip etsin bebeğiiiimmmmGunaydin ayyy cok sevindim hayirli olsun bebesin ♡♥♡
rabbim sana da nasip etsin bebeğiiiimmmmnapıyosun nerelerdesiiin
yok daha varAminnn canim benim napiyim yogunum bahce işleriyle ugrasiyom sen nasilsin evlendinmi dugun bittimi evinin hatunu oldunmu soyle bakalim
Şımartma alışırımhe sen hamilesin yorulma diye şeettiim
Ayy selcanim gelmisssGunaydin ayyy cok sevindim hayirli olsun bebesin ♡♥♡
ooo yarım kilo demek[***14. TAKİM 535. ETAP***
denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5/77/0,50/%0,65)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 ///%)
Nilar(65.1 // / %)
14. Takim Ortalamasi:
alıştırmam arada sana da iş yaptırırmŞımartma alışırım
Hee varikosel var cocugun olmayabilir dediydi tohturooo yarım kilo demekhaftaya 76 olur o herhalde
alıştırmam arada sana da iş yaptırırmbak görüyo musun demek doktorlar her zaman bilerek konuşmuyomuş bide cocugun olmaz demiştiler eşine dimi yanlş hatırlamıyorum
ammmiinnn kuzum amiiinnnnnHee varikosel var cocugun olmayabilir dediydi tohturilk aydan oldi şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tamamdır bebeğim
tartıl cıbıkkk hemencik bildirim yappGunaydin kizlaaaar
Ayy acaba kac kiloyum evde tartim yok halamlara kacmaliyim bi kendime geliyimdeayy 6 oldumuki en önde catlicam patlicam
günaydın canısıııııGunaydınnn
ahahahahahaAcıktım benhamileyim ya gidip bir ekmegin arasina biseyler koyup yiyem cok kilo almam dimi
Hee benim iki kişilik yimem ilazim gelir gayrıahahahahahaekmeğin arasına makarna koy almazsın korkma
1 saat cok değil miHee benim iki kişilik yimem ilazim gelir gayrıher 2 saate bir yemek yicem
hayırlı cumalar canııımGünaydınnnnnnnnnnnnnnn gününüz HAYIRRRR Cumamız mübarek olsun kuzucuklarımmmmHepinizi çooook seviyorum ALLAH için
kaptinn özele bakkkkkk
Güzel fikirahahahahahaekmeğin arasına makarna koy almazsın korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?