- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.401
pizzanın arasına hamburger benceGüzel fikir
Kilo verim ilk işim bu olacak birde ekmegin arasına hamburger yada pizza
Aklımda daha deli tarifler
Hamburgerin arasına pizza daha muazzam dururpizzanın arasına hamburger bence
yok pizzayi dürüm gibi sarcan hamburgerin üstüne o daha güzel olurHamburgerin arasına pizza daha muazzam durur
Kız hamile var canı çeker sonra ister yer kilo alır bizim üstümüze atar susyok pizzayi dürüm gibi sarcan hamburgerin üstüne o daha güzel olur
hahahahahahahaahhahahaahahahAcıktım benhamileyim ya gidip bir ekmegin arasina biseyler koyup yiyem cok kilo almam dimi
düşünsene yiyip yyip siz özendirdiniz diye bize atıyomşKız hamile var canı çeker sonra ister yer kilo alır bizim üstümüze atar sus
Yalnış listeye yazmışım
bence cok iyi kilo vermişsinBugün yarın Regl günüm olsa da şişlik gitse rahatlasam şimdiye yarım kiloda öyle gitmiştii
Öyle olcak tabi siz canımı çektirdin iz ben yemiycektim ayyyy şekerpancarı sen şimdi o kiloları gerimi alacaksın kuzumdüşünsene yiyip yyip siz özendirdiniz diye bize atıyomş
Geçen parkta spor yapıyodum biriyle tanıştım burda oldugumu söyledim burayla birlikte diyet yaptığımı söyledim ne dedi bilmiyomusun benim tanıdıklarımda var diyet gruplarında ama yiyolarki içiyorlar yemedik diye yalan söylüyorlar dedi nasıl güveniyorlar dedi herkeze bende dedim onlar kendilerine yalan söylüyor kimsenin derdi onları zayıflatmak degilki herkez kendi için zayıflıyorbence cok iyi kilo vermişsinbide regl den sonra ödem de gider
1 saat cok değil miacıkırsın 15 dk d bir olsn
hayırlı cumalar canııım
Burdayim kuzumŞekerim pancarım ordamısın
Yerimpizzanın arasına hamburger bence
30muDogru diyon cocuh acıkır surekli yicem 30 kilo alsam iyi
30muDogru diyon cocuh acıkır surekli yicem 30 kilo alsam iyi
Oo supersin canimm***14. TAKİM 535. ETAP***
denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5///%1)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 /93.0/1.5/%1.59)
Nilar(65.1 // / %)
Sizin suçunuz bananaaaaaKız hamile var canı çeker sonra ister yer kilo alır bizim üstümüze atar sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?