Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bn anneme yapıyorum onu cnm bişey cekiyo yapsana diyorum yapıyo yedikten sonra senin yüzünden cok yedim diyorum çıldırıyo
kesinlikle herkes kendinden sorumlu yani gidip kimsenin agzını bantlayamayız yemesin diye biz burdakiler dürüstlüğüne inanıyoruz zaten cuma günleride belli ediyo kendini yiyenle yemeyen

14. TAKİM 535. ETAP***

denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5///%1)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 /93.0/1.5/%1.59)
Nilar(65.1 /64.8/ 0.3/ %0.46)

İnsallah cok almicam canim ilk 3 ay beslenmemden bisey degistirmicem zaten bi tek arada abur cubur yiyodum onlari da kesicem saglikli ve dengeli beslenmeye devam ama tabiki alacam kilo ossundu veririk yine

14. TAKİM 535. ETAP***

denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5///%1)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 /93.0/1.5/%1.59)
Nilar(65.1 /64.8/ 0.3/ %0.46)
yanlış liste beybiiii son listeyi bulda düzenleyiver
az vermişsin niciiinnnn

İnsallah cok almicam canim ilk 3 ay beslenmemden bisey degistirmicem zaten bi tek arada abur cubur yiyodum onlari da kesicem saglikli ve dengeli beslenmeye devam ama tabiki alacam kilo ossundu veririk yine
Sen ne kadar az kilo alırsan bebiş o kadar çok kilo alıyorum kendine degil bebiş kilo alsın vermek zor kuzum dikkat et emeğine yazık etme bence süt olsun diye yiyolarki bence su bile süt yapıyo çevremde çok kişi var böyle düşünen şimdi bana imreniyorum ne güzel zayıflıyorsun diye dogumda ki kiloya yakın kilo dalar sürekli yemek modundalar süt olsun diye

Ben doğum oncesı kılomdan bile duşugum zayıflıyormda yeşillik çok sut yapıyor makarnanın pılavın yaptığını hiç gormedım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…