- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.421
bn anneme yapıyorum onuÖyle olcak tabi siz canımı çektirdin iz ben yemiycektim ayyyy şekerpancarı sen şimdi o kiloları gerimi alacaksın kuzum ben senin kilona indikçe sen benim kiloma çıkacaksın ne kısır döngü ya al ver al ver
kesinlikleGeçen parkta spor yapıyodum biriyle tanıştım burda oldugumu söyledim burayla birlikte diyet yaptığımı söyledim ne dedi bilmiyomusun benim tanıdıklarımda var diyet gruplarında ama yiyolarki içiyorlar yemedik diye yalan söylüyorlar dedi nasıl güveniyorlar dedi herkeze bende dedim onlar kendilerine yalan söylüyor kimsenin derdi onları zayıflatmak degilki herkez kendi için zayıflıyor
Ha
hahahahahahahaahhahahaahahah
10da anlaşalım hadiDogru diyon cocuh acıkır surekli yicem 30 kilo alsam iyi
biliirim
İnsallah cok almicam canim ilk 3 ay beslenmemden bisey degistirmicem zaten bi tek arada abur cubur yiyodum onlari da kesicem saglikli ve dengeli beslenmeye devamÖyle olcak tabi siz canımı çektirdin iz ben yemiycektim ayyyy şekerpancarı sen şimdi o kiloları gerimi alacaksın kuzum ben senin kilona indikçe sen benim kiloma çıkacaksın ne kısır döngü ya al ver al ver
yanlış liste beybiiii son listeyi bulda düzenleyiver14. TAKİM 535. ETAP***
denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5///%1)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 /93.0/1.5/%1.59)
Nilar(65.1 /64.8/ 0.3/ %0.46)
Sen ne kadar az kilo alırsan bebiş o kadar çok kilo alıyorum kendine degil bebiş kilo alsın vermek zor kuzum dikkat et emeğine yazık etme bence süt olsun diye yiyolarki bence su bile süt yapıyo çevremde çok kişi var böyle düşünen şimdi bana imreniyorum ne güzel zayıflıyorsun diye dogumda ki kiloya yakın kilo dalar sürekli yemek modundalar süt olsun diyeİnsallah cok almicam canim ilk 3 ay beslenmemden bisey degistirmicem zaten bi tek arada abur cubur yiyodum onlari da kesicem saglikli ve dengeli beslenmeye devamama tabiki alacam kilo ossundu veririk yine
Benim 2paylaşımım var ilkini bende yalnış yapmışım sondaki dogruGulumse24 senden alıntı yaptım lili yokmuş silinmiş
Ben doğum oncesı kılomdan bile duşugum zayıflıyormda yeşillik çok sut yapıyor makarnanın pılavın yaptığını hiç gormedım :))Sen ne kadar az kilo alırsan bebiş o kadar çok kilo alıyorum kendine degil bebiş kilo alsın vermek zor kuzum dikkat et emeğine yazık etme bence süt olsun diye yiyolarki bence su bile süt yapıyo çevremde çok kişi var böyle düşünen şimdi bana imreniyorum ne güzel zayıflıyorsun diye dogumda ki kiloya yakın kilo dalar sürekli yemek modundalar süt olsun diye
Sonradan gordum neyse olsunBenim 2paylaşımım var ilkini bende yalnış yapmışım sondaki dogru
Az az gıdıyor artık yaw ekmeği bile çok azalttım sabah yemedım yok dıye yıyemedım gerçiyanlış liste beybiiii son listeyi bulda düzenleyiver
az vermişsin niciiinnnn
hadi bakalım5 haftalıkken duyuluyo diye biliyorum canım 4+5 deyim suan haftaici duyulur sanirim
Ne yaptın kuzu yumoşlardan ne haberhadi bakalım
teşekkürler bebeğimmm***14. TAKİM 535. ETAP***
denetim(68.9 /68.7/0.2/0,29 %)
lilipit (77.5///%1)
Blacksee55 (70.5///%)
Gulumse25(94.5 ///%)
Nilar(65.1 // / %)
14. Takim Ortalamasi:
Acıktım benhamileyim ya gidip bir ekmegin arasina biseyler koyup yiyem cok kilo almam dimi
Ne yaptın kuzu yumoşlardan ne haberhadi bakalım
iki tarafta birer yumurta var pazartesi aşılama olck yarın çatlama iğnesi vurulcam büyük güne 15 gün var amaNe yaptın kuzu yumoşlardan ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?