Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki tarafta birer yumurta var pazartesi aşılama olck yarın çatlama iğnesi vurulcam büyük güne 15 gün var ama 15 gün geçmek bilmeyecek
Büyüklükleri kaç mm yumoşların söyledi mi bende klomen kullanırken gidiyodum yumurta ölçümüne ama nasip olmadı İyiki de olmamış nasip degilmiş

Aynen canım ne kadar yedigin degil bence ne yedigin onemli saglikli seyler yiyerek geciricem inşallah

Büyüklükleri kaç mm yumoşların söyledi mi bende klomen kullanırken gidiyodum yumurta ölçümüne ama nasip olmadı İyiki de olmamış nasip degilmiş
sormadım büyülükleri hoşuna gitti sol yuurtalığımı göremedi D arkada çünkü onunla cebelleşti etkisinde de kalmak istemedim ne kadar bilirsem o kadar olumlu düşünüyorum .. döllenme için neler yenmeli biliyor musun çatlamadan sonra ikili spor var ondan sonra ne yapmak gerekli .... kısmetten ötwe yol gitmiyor ki kuzum hyırlıs böyleymiş kaç ay takip yapıldı

Kelin ilacı olsa başına sürer sen o ikili çalışmayı SekerPancarii na sor bacım ben bilmem bence hergün deneme yap iki günde bir yapma çatlama arada kaçıyor ben kaçırdım galiba ama yinede kısmet bence yapacagım varsa oluyo ama sitrestendir uzak dur derim

hemşire söylüyor zaten .. döllenme de 6 dk içinde oluyormuş 2 3 dk içinde sprem tüplere giriyormuş 6 dk sonra yavaş yavaş tüpten rahime iniyormuş dün araştırdım biraz... stres şuan yok bendeki genelde iş stresi oluyor

sen öğren sonra bana öğret

aşermeler mi başladın
Ayy cok heycanli inşallah sende bu ay hamis olursun beraber ilerlemek nasip olurrr
Yok kiz baslamadi normal istah ayni 2 haftaya baslar tatlidan tiksinmiştim diger hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…