- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.441
şaak yapıyorsunDogru diyon cocuh acıkır surekli yicem 30 kilo alsam iyi
Büyüklükleri kaç mm yumoşların söyledi mi bende klomen kullanırken gidiyodum yumurta ölçümüne ama nasip olmadı İyiki de olmamış nasip degilmişiki tarafta birer yumurta var pazartesi aşılama olck yarın çatlama iğnesi vurulcam büyük güne 15 gün var ama15 gün geçmek bilmeyecek
İnşallah 10 kiloyla doguma giderem sagliklicana10da anlaşalım hadi30 ney gııızzzz çatlaklarına çatlak mı eklicen
biliirimbende yiriimm
Aynen canım ne kadar yedigin degil bence ne yedigin onemli saglikli seyler yiyerek geciricem inşallahSen ne kadar az kilo alırsan bebiş o kadar çok kilo alıyorum kendine degil bebiş kilo alsın vermek zor kuzum dikkat et emeğine yazık etme bence süt olsun diye yiyolarki bence su bile süt yapıyo çevremde çok kişi var böyle düşünen şimdi bana imreniyorum ne güzel zayıflıyorsun diye dogumda ki kiloya yakın kilo dalar sürekli yemek modundalar süt olsun diye
Doğru diyin bak bi karatayci olaraktantereyağı koy sana serbest artık
sormadım büyülükleri hoşuna gitti sol yuurtalığımı göremedi D arkada çünkü onunla cebelleştiBüyüklükleri kaç mm yumoşların söyledi mi bende klomen kullanırken gidiyodum yumurta ölçümüne ama nasip olmadı İyiki de olmamış nasip degilmiş
spor ile verebilirsin 3 kiloyuDün koşu bandımı yagladım bakımını yaptım spor ayakkabılarım da tamam bugünden itibaren koşu bandında yürüyüşe başlıyorum Regl de olucam haftaya cumaya hedefim 3kilo inş Allah
Cok guzel bi haberrriki tarafta birer yumurta var pazartesi aşılama olck yarın çatlama iğnesi vurulcam büyük güne 15 gün var ama15 gün geçmek bilmeyecek
çaya da atmayı unutmaDoğru diyin bak bi karatayci olaraktan
Saka tabi kiz saglikli beslenmeye devam 3. Ayimda da pilatese baslicamşaak yapıyorsun
30 kilo ne demek ... spor yapmadan duramazsın sen zati almazsın 30 kilo
Bide pide olaydi iyiydiçaya da atmayı unutma
Supersin canimmmmDün koşu bandımı yagladım bakımını yaptım spor ayakkabılarım da tamam bugünden itibaren koşu bandında yürüyüşe başlıyorum Regl de olucam haftaya cumaya hedefim 3kilo inş Allah
ayy nasıl geçecek bilmiyorum yarından ikili spor başlıyorCok guzel bi haberrr15 gunu zor ederik artik ama ossun
Kelin ilacı olsa başına sürer sen o ikili çalışmayısormadım büyülükleri hoşuna gitti sol yuurtalığımı göremedi D arkada çünkü onunla cebelleştietkisinde de kalmak istemedim ne kadar bilirsem o kadar olumlu düşünüyorum .. döllenme için neler yenmeli biliyor musun çatlamadan sonra ikili spor var ondan sonra ne yapmak gerekli .... kısmetten ötwe yol gitmiyor ki kuzum hyırlıs böyleymiş kaç ay takip yapıldı
sen öğren sonra bana öğretSaka tabi kiz saglikli beslenmeye devam 3. Ayimda da pilatese baslicam
aşermeler mi başladınBide pide olaydi iyiydi
hemşire söylüyor zaten .. döllenme de 6 dk içinde oluyormuş 2 3 dk içinde sprem tüplere giriyormuş 6 dk sonra yavaş yavaş tüpten rahime iniyormuş dün araştırdım biraz... stres şuan yok bendeki genelde iş stresi oluyorKelin ilacı olsa başına sürer sen o ikili çalışmayıSekerPancarii na sor bacım ben bilmem bence hergün deneme yap iki günde bir yapma çatlama arada kaçıyor ben kaçırdım galiba ama yinede kısmet bence yapacagım varsa oluyo ama sitrestendir uzak dur derim
İkili spor ne olaayy nasıl geçecek bilmiyorum yarından ikili spor başlıyoryarından itibaren sayarım 7. 8 gün başlarım test yapmaya sanırım kahkihkohhh
Ayy cok heycanli inşallah sende bu ay hamis olursun beraber ilerlemek nasip olurrrsen öğren sonra bana öğret
aşermeler mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?