Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o bende de oluyo sonra ac geziyorm
ekmaahh yoosaa pasta yiyinnnn

ay hadi hayırlısı bol bol dua et kuzum bende etcm senin için

amin inşallahhh
gerci bebiş sağlıklı olsnda 15 te olsa verirsin sen sonra onları
sürekli okuyorum gözüm keserse 41 meryem suresi okuyacam tamamlamak zor oluyor hele 500 yasinden sonra

Hahaha harbı pasta yıcektım ekmek yok dıye dun gece yaptımya eşimin gelmesını beklıom yemek ıçın
az ye tm mı
Hayırlı cumalar kızlar kilo veren herkese tebrikler
hayırlı cumalar beybisiiii

Senad'ın bildirimi
Senad (58.6/58.4/0.2/0.34)
Teyzemlere gitmeseydim herhalde bu hafta 57 görürdüm ama olsundu o iki gün yaktı beni ama dün 59.3 gördükten sonra buna şükür diyorum tabi
izindeyken zayıflayan kız

sürekli okuyorum gözüm keserse 41 meryem suresi okuyacam tamamlamak zor oluyor hele 500 yasinden sonra
500yasin mi nasıl ne zamna

az ye tm mı

hayırlı cumalar beybisiiii

izindeyken zayıflayan kız

500yasin mi nasıl ne zamna
Yarın kına var sıkıyorsa kilo alayım zaten okullar da açılacak lens alacağım gözlüklerim vardı onları atacağım kimseye de söylemedim milleti iyice şoka sokacağım okul açılana kadar hedef 57 gerçi çok az kalmış 1.4 kilo 10 gün olur mu ki

olur oluuurrr bak poncikbirgelincik süt detks u yla 1.5 kg verdi ona bi sor dene sende almadı da geri hem
kimin kınası o ne giyceksn

olur oluuurrr bak poncikbirgelincik süt detks u yla 1.5 kg verdi ona bi sor dene sende almadı da geri hem
kimin kınası o ne giyceksn
Kız süt detoksunu dün yaptım ben de bende o kadar işe yaramadı hiç de bir şey yememiştim halbuki sadece 900 gram gitti ama iyi yine ya kına uzak bir akrabanın ama çok da uzak değil sanırım bana uzak ama güzelce salınacağım yine de hazır fırsat bulmuşum

yakın ama uzak 900gr da cok iyi bence haftaya da bign farklı bi detoks yaptın mı okula hazırsın spor ne alemde yapıyo musun

Eskisinden daha hafif ve daha mutluyum valla isteyen istedigini söylesin bu kilolar gidecek

evet kesinlikle 1kg bile cok cok farkettiriyo en basiti merdivenler eziyet olmaktan cıkıyo
gidecek o kilolar ve sen eşinin karsısına geçip hani veremezdim diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…