- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.481
sürekli okuyorum gözüm keserse 41 meryem suresi okuyacam tamamlamak zor oluyor hele 500 yasinden sonrao bende de oluyo sonra ac geziyorm
ekmaahh yoosaa pasta yiyinnnn
ay hadi hayırlısı bol bol dua et kuzum bende etcm senin için
amin inşallahhh
gerci bebiş sağlıklı olsnda 15 te olsa verirsin sen sonra onları
Tşk ederim canım benimSuper tebrikler kuzu
kız benden ne istedinde sildin listedenSchonerDuft >>>
lilipit >>>77>76
@Blacksee55 >>>69.3>69
Gulumse24 >93.0>90.>
Nilar >>>64.8->64
kız benden ne istedinde sildin listeden
Hahaha harbı pasta yıcektım ekmek yok dıye dun gece yaptımya eşimin gelmesını beklıom yemek ıçın
hayırlı cumalar beybisiiiiHayırlı cumalar kızlar kilo veren herkese tebrikler
izindeyken zayıflayan kızSenad'ın bildirimi
Senad (58.6/58.4/0.2/0.34)
Teyzemlere gitmeseydim herhalde bu hafta 57 görürdüm ama olsundu o iki gün yaktı beni ama dün 59.3 gördükten sonra buna şükür diyorum tabi
500yasin misürekli okuyorum gözüm keserse 41 meryem suresi okuyacam tamamlamak zor oluyor hele 500 yasinden sonra
inşallah 54 oldugun günleride görürüz
Sen benim idolümsün çizdim seni
Yarın kına var sıkıyorsa kilo alayımaz ye tm mı
hayırlı cumalar beybisiiii
izindeyken zayıflayan kız
500yasin minasıl ne zamna
olur oluuurrr bakYarın kına var sıkıyorsa kilo alayımzaten okullar da açılacak lens alacağım gözlüklerim vardı onları atacağım kimseye de söylemedim milleti iyice şoka sokacağım okul açılana kadar hedef 57 gerçi çok az kalmış 1.4 kilo 10 gün olur mu ki
Eşime kalsa 75bile olamam ama onuda utandırıcam kuzum ilgilen benimle sev beniinşallah 54 oldugun günleride görürüz
şu düğün belası gitsin başımdan ilgilencem ben seninle
eşin halt etmiş dal gibi olcaksın 1 sene sonundaEşime kalsa 75bile olamam ama onuda utandırıcam kuzum ilgilen benimle sev beni
Kız süt detoksunu dün yaptım ben de bende o kadar işe yaramadı hiç de bir şey yememiştim halbuki sadece 900 gram gitti ama iyi yine yaolur oluuurrr bakponcikbirgelincik süt detks u yla 1.5 kg verdi ona bi sor dene sende almadı da geri hem
kimin kınası o ne giyceksn
Eskisinden daha hafif ve daha mutluyum valla isteyen istedigini söylesin bu kilolar gidecekeşin halt etmiş dal gibi olcaksın 1 sene sonunda
dur sen 80 lere düş spora da başlarızsonra çifter çifter gider kilolar
Ins 8 leri gorcen cnm az kaldiTşk ederim canım benim
yakın ama uzakKız süt detoksunu dün yaptım ben de bende o kadar işe yaramadı hiç de bir şey yememiştim halbuki sadece 900 gram gitti ama iyi yine yakına uzak bir akrabanın ama çok da uzak değil sanırım bana uzak ama güzelce salınacağım yine de hazır fırsat bulmuşum
Süt detoksumu o da ne ki bende yapimmmmolur oluuurrr bakponcikbirgelincik süt detks u yla 1.5 kg verdi ona bi sor dene sende almadı da geri hem
Süt detoksumu o da ne ki bende yapimmmmolur oluuurrr bakponcikbirgelincik süt detks u yla 1.5 kg verdi ona bi sor dene sende almadı da geri hem
Eskisinden daha hafif ve daha mutluyum valla isteyen istedigini söylesin bu kilolar gidecek
valla bende yapcaktmda poncik tarif atmış sütün içine yeşil cay fln karısınca vazgectmSüt detoksumu o da ne ki bende yapimmmm
Nolurkinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?