- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.501
Sorma ya spor karnem berbatyakın ama uzak900gr da cok iyi bence haftaya da bign farklı bi detoks yaptın mı okula hazırsın spor ne alemde yapıyo musun
Tartıdaki 70gözüne gözüne sokucamevet kesinlikle 1kg bile cok cok farkettiriyo en basiti merdivenler eziyet olmaktan cıkıyo
gidecek o kilolar ve sen eşinin karsısına geçip hani veremezdim diceksin
Şimdi kuzum 1.5 litre süt onu kaynatıyorsun biraz soğuduktan sonra iki yemek kaşığı yeşil çay 20 dk demlendiriyorsun sonra süzüp bütün gün boyunca iki saatte bir birer bardak içiyorsun bu kadar başka yemek YokSüt detoksumu o da ne ki bende yapimmmm
Nolurkinee
Bu yeşil çayı kim çıkardıysa gidip gelip rahmet okuyom ne kadar gözelllllvalla bende yapcaktmda poncik tarif atmış sütün içine yeşil cay fln karısınca vazgectm
Kaç gün yapacaz bunu 1günmüŞimdi kuzum 1.5 litre süt onu kaynatıyorsun biraz soğuduktan sonra iki yemek kaşığı yeşil çay 20 dk demlendiriyorsun sonra süzüp bütün gün boyunca iki saatte bir birer bardak içiyorsun bu kadar başka yemek Yok
Bir gün bir gün aynenKaç gün yapacaz bunu 1günmü
ayran aşı vardı o güzel bak yapabilirsin bende mi denesem acabaSorma ya spor karnem berbatbaşladığım spor maksimum 3 gün sürüyor biliyorum onun ilacını aslında bir spor salonuna gitsem para veriyorum boşa gitmesin diye yapacağım da ona para dökemeyeceğim okula başlayınca otomatik yürüyüşe başlamış olacağım Zaten diğer hafta ne detoksu yapsam ki acaba hurma diyeti mi olsa o da çok şekerli geliyi bana yoğurtlu bir şey yapıyordu bir ara burda kızlar o neydi acaba o da olur bir şey yapayım da 57 olayım ee sen ne alemdesin gelinlik işini falan naptın kuzum
gercek oldugunda gör sen bide zevkiniTartıdaki 70gözüne gözüne sokucam
Şimdiden hayali bile güzel
Bu yeşil çayı kim çıkardıysa gidip gelip rahmet okuyom ne kadar gözelllll
Bide sütle olursa heç düşünemiyom
Başlamadan biter bu detoks
Heh oydu benim dediğim yoğurtlu şeyayran aşı vardı o güzel bak yapabilirsin bende mi denesem acaba
gelinlik duruyo daha kuzum bakcaz ev işleri bitsinde hele bivalla bitsede gitsek modundayım
Kişi başı 1 yasin demiştim 500 yasin toplamak kısmet olursa dedim ama malesef toplayamadım 500 yasin eksik kaldıaz ye tm mı
hayırlı cumalar beybisiiii
izindeyken zayıflayan kız
500yasin minasıl ne zamna
Annem derdiki kızlar evlenmeyi bişey sanmış gittiği gece usanmış kuzum sen bence bekarlıgın tadını çıkar ben o günleri mumla arıyorum vallaHeh oydu benim dediğim yoğurtlu şeyevlenmek zor zanaat az kaldı kuzum çoğu şeyi hallettiniz valla tebrikler şimdiden güzel sabır ben de gelinlik denemek istiyorum ya parmağıma sahte bir yüzük takıp girsem mi gelinlikçilere acaba acayip merak ediyorum nasıl durur falan diye hevese bakar mısın
Kaç eksik var kuzum hallederiz inş sen söyle bakimKişi başı 1 yasin demiştim 500 yasin toplamak kısmet olursa dedim ama malesef toplayamadım 500 yasin eksik kaldı
Neresi güzelgercek oldugunda gör sen bide zevkini
ya tek gayet güzel ama sütle hayal bile edemiyorum nasıl bişi olur
Kişi başı 1 okuyabiliyor kuzum öyle niyet etmiştim acaba ben kendim 500e tamamlasam olur mu ?Kaç eksik var kuzum hallederiz inş sen söyle bakim
bende kendimi tebrik ediyorum bu konuda herseyle ugrasmak aynı anda düşünmek zor işHeh oydu benim dediğim yoğurtlu şeyevlenmek zor zanaat az kaldı kuzum çoğu şeyi hallettiniz valla tebrikler şimdiden güzel sabır ben de gelinlik denemek istiyorum ya parmağıma sahte bir yüzük takıp girsem mi gelinlikçilere acaba acayip merak ediyorum nasıl durur falan diye hevese bakar mısın
41yasin de olur 41kişi bulmak kolay 500yasin niyet ettiysen kendin oku kuzum 41yasibi dagıt 2tane ben alim birini eşim birini ben okurum dagıt ordamı söylerim kaçtan dagıttıgımıda sende çevrene söyle 41tamamlaKişi başı 1 okuyabiliyor kuzum öyle niyet etmiştim acaba ben kendim 500e tamamlasam olur mu ?
ne kadar eksik var bn anneme ablama okuturum 3 olur bendnKişi başı 1 yasin demiştim 500 yasin toplamak kısmet olursa dedim ama malesef toplayamadım 500 yasin eksik kaldı
ahaha cok haklıymış annenAnnem derdiki kızlar evlenmeyi bişey sanmış gittiği gece usanmış kuzum sen bence bekarlıgın tadını çıkar ben o günleri mumla arıyorum valla
Evlilik er yada geç olur ama bekarlığa geri dönemezsin
,Neresi güzel
Faydalı şeyler hep kötü zatin ama zararlı şeyler hep çok gözelllllllne kadar eksik var bn anneme ablama okuturum 3 olur bendn
ahaha cok haklıymış annencidden şimdiki aklım olcak daha ertelerdm
,
güzel be tadsız bişi işte
canım neler istiyo nelerrrrFaydalı şeyler hep kötü zatin ama zararlı şeyler hep çok gözelllllll
Yaşasın yemek yemek
Evlenmeye şu anda çok özendiğini Yok da gelinlikler çok güzeller onlara bakarken heves etmiyor değilim denesem diyeAnnem derdiki kızlar evlenmeyi bişey sanmış gittiği gece usanmış kuzum sen bence bekarlıgın tadını çıkar ben o günleri mumla arıyorum valla
Evlilik er yada geç olur ama bekarlığa geri dönemezsin
Haha teyzeme diyeyim en iyisi annem uğraşmaz da onu kandırırım belkibende kendimi tebrik ediyorum bu konuda herseyle ugrasmak aynı anda düşünmek zor iş
git dene kuzu tak yüzüğünü ama yanında bi büyük lazım yada bi erkek tek sanmıyorm denettirmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?