Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

41yasin de olur 41kişi bulmak kolay 500yasin niyet ettiysen kendin oku kuzum 41yasibi dagıt 2tane ben alim birini eşim birini ben okurum dagıt ordamı söylerim kaçtan dagıttıgımıda sende çevrene söyle 41tamamla
500 e ekleyim o zaman kuzum eksik kalanı ben okurum ya da zamanla tamamlanır nasip allah razı olsun tatlım

ne kadar eksik var bn anneme ablama okuturum 3 olur bendn

ahaha cok haklıymış annen cidden şimdiki aklım olcak daha ertelerdm

,
güzel be tadsız bişi işte
Yasin mi 200 bile olmadı kuzum facede dua gruplarım var ordan dağıtacağım ama biraz şu sıcaklar geçsin bunalıyor insan okurken sen okumuştun sanki kuzum bana hatırında mı ? Ama anne ve ablana söylersen çok mutlu olurum allah razı olsun canım

Evlenmeye şu anda çok özendiğini Yok da gelinlikler çok güzeller onlara bakarken heves etmiyor değilim denesem diye

Haha teyzeme diyeyim en iyisi annem uğraşmaz da onu kandırırım belki
teyze candır teyze kadar samimi bi varlık daha tanımıyorum ben

ben söyliyim cevremdekilere bakaym okudum mu hiç hatırlamıyorum kuzuum ben ya

Evlenmeye şu anda çok özendiğini Yok da gelinlikler çok güzeller onlara bakarken heves etmiyor değilim denesem diye

Haha teyzeme diyeyim en iyisi annem uğraşmaz da onu kandırırım belki
Ama foto cektirmezler diye dusunuyorum. Cunku onlar giydiriyo tamam bu dedigin halde foto cektirmiyolar isi bitince provada cekebiliyosun. Yani burda boyle baska yerleri bilmiyorum :)

Ama foto cektirmezler diye dusunuyorum. Cunku onlar giydiriyo tamam bu dedigin halde foto cektirmiyolar isi bitince provada cekebiliyosun. Yani burda boyle baska yerleri bilmiyorum :)
he bizimde aynı giy cıkar sonra millete anlatmaya calış şurdan oya geliyo surdan dantel cıkıyo nasıl sence diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…