- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.521
500 e ekleyim o zaman kuzum eksik kalanı ben okurum ya da zamanla tamamlanır nasip allah razı olsun tatlım41yasin de olur 41kişi bulmak kolay 500yasin niyet ettiysen kendin oku kuzum 41yasibi dagıt 2tane ben alim birini eşim birini ben okurum dagıt ordamı söylerim kaçtan dagıttıgımıda sende çevrene söyle 41tamamla
Yasin mi 200 bile olmadı kuzumne kadar eksik var bn anneme ablama okuturum 3 olur bendn
ahaha cok haklıymış annencidden şimdiki aklım olcak daha ertelerdm
,
güzel be tadsız bişi işte
Aşılamaya kadar 41okuyalım bence sen beklemede 500 tamamla kuzum ne kadar okursak kardır500 e ekleyim o zaman kuzum eksik kalanı ben okurum ya da zamanla tamamlanır nasip allah razı olsun tatlım
teyze candır teyze kadar samimi bi varlık daha tanımıyorum benEvlenmeye şu anda çok özendiğini Yok da gelinlikler çok güzeller onlara bakarken heves etmiyor değilim denesem diye
Haha teyzeme diyeyim en iyisi annem uğraşmaz da onu kandırırım belki
ben söyliyim cevremdekilere bakaym okudum mu hiç hatırlamıyorum kuzuum ben yaYasin mi 200 bile olmadı kuzumfacede dua gruplarım var ordan dağıtacağım ama biraz şu sıcaklar geçsin bunalıyor insan okurken sen okumuştun sanki kuzum bana hatırında mı ? Ama anne ve ablana söylersen çok mutlu olurum allah razı olsun canım
Listeye bakayım evde liste yanlızteyze candır teyze kadar samimi bi varlık daha tanımıyorum ben
ben söyliyim cevremdekilere bakaym okudum mu hiç hatırlamıyorum kuzuum ben ya
tm bebeğimm sen bak bana söyle ona göre okurumListeye bakayım evde liste yanlız
Özele yazayımAşılamaya kadar 41okuyalım bence sen beklemede 500 tamamla kuzum ne kadar okursak kardır
Sağol kuzumtm bebeğimm sen bak bana söyle ona göre okurum
Sagol lilimmmmNisan yaramis
Tebrikler
ben online oldum mu da kimse olmuyor bdvye takılıyorum arada mobilyalar ne oldu kuzuben giderim hepiniz üşüşürsünüz buraya
valla sabahtan beri burdaym kiloyu bildiren kactıııben online oldum mu da kimse olmuyor bdvye takılıyorum arada mobilyalar ne oldu kuzu
Ama foto cektirmezler diye dusunuyorum. Cunku onlar giydiriyo tamam bu dedigin halde foto cektirmiyolarEvlenmeye şu anda çok özendiğini Yok da gelinlikler çok güzeller onlara bakarken heves etmiyor değilim denesem diye
Haha teyzeme diyeyim en iyisi annem uğraşmaz da onu kandırırım belki
BENDE PEK YOKTUM BUGÜN ODAKLANAMIYORUM MALESEF BİR YEREvalla sabahtan beri burdaym kiloyu bildiren kactııı
eve geldi kuruldu kuzum koltuklarla beyaz esyalar kaldı
he bizimde aynı giy cıkar sonra millete anlatmaya calış şurdan oya geliyo surdan dantel cıkıyo nasıl sence diyeAma foto cektirmezler diye dusunuyorum. Cunku onlar giydiriyo tamam bu dedigin halde foto cektirmiyolarisi bitince provada cekebiliyosun. Yani burda boyle baska yerleri bilmiyorum :)
bitsin çeyiz serilsin video atcam ben size bütün eviBENDE PEK YOKTUM BUGÜN ODAKLANAMIYORUM MALESEF BİR YERE
RESİM BEKLİYORUM KUZUM SENDEN GÜLE GÜLE OTUR AĞIZ TADI İLE
HANGİ KONU ?
he ok canım çeyiz ne zaman olcak tarih belli mibitsin çeyiz serilsin video atcam ben size bütün evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?