- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.541
Canim benimkiler gecen hafta konusu acildi. Biz birsey almayiz dediler kendiliginden. Allaha bin sukur. Bende cok korkarim. Yok evi alsa esyasini alsa alsin takilar onun olsun. Ama o ne oype ya cok korkunc. Hem bi igne almamis hemde takilari istiyor :S eee ne ise yaradi o adam. Dugunumede cagirmam yani olmaz olsun eksik kalsin
Diyorlar illa alcan öyle demekAma foto cektirmezler diye dusunuyorum. Cunku onlar giydiriyo tamam bu dedigin halde foto cektirmiyolarisi bitince provada cekebiliyosun. Yani burda boyle baska yerleri bilmiyorum :)
Neymiss
Hahahahahahahahe bizimde aynı giy cıkar sonra millete anlatmaya calış şurdan oya geliyo surdan dantel cıkıyo nasıl sence diye
Evet foto cektirmiyo hic bir sansn yokDiyorlar illa alcan öyle demek
kandırılmış issediyorum yazanHANGİ KONU ?
ona daha var kuzum büyük eşyalar bi gelsindehe ok canım çeyiz ne zaman olcak tarih belli mi
kesinlikleee bak bizimkilerde yapmadı ama alcaz fln demiyolar hiç e napcak o insanlar neyle ödencek o kadar borcCanim benimkiler gecen hafta konusu acildi. Biz birsey almayiz dediler kendiliginden. Allaha bin sukur. Bende cok korkarim. Yok evi alsa esyasini alsa alsin takilar onun olsun. Ama o ne oype ya cok korkunc. Hem bi igne almamis hemde takilari istiyor :S eee ne ise yaradi o adam. Dugunumede cagirmam yani olmaz olsun eksik kalsin
kandırılmış hissediyorum diye bi konu kp takılarn altınları paraları fln istemişNeymiss
Bakimmmmkandırılmış issediyorum yazan
ona daha var kuzum büyük eşyalar bi gelsinde
kesinlikleee bak bizimkilerde yapmadı ama alcaz fln demiyolar hiç e napcak o insanlar neyle ödencek o kadar borc
kandırılmış hissediyorum diye bi konu kp takılarn altınları paraları fln istemiş
Cok uzuldum valla yazik Allah yardımcıları olsun. Bizde dedik kendimiz yapalım takılar bize kalsınkesinlikleee bak bizimkilerde yapmadı ama alcaz fln demiyolar hiç e napcak o insanlar neyle ödencek o kadar borc
Cnm bebisler iyiyd gidiyor daHu hulilipit nasılsın canım bebiş nasıl oldu
Cnm bebisler iyiyd gidiyor da
Moralim bozuk cok
Kp kanser idi
Kemoterapi kanserli bolume etki etmis ama baska yerde kemige kanser sicramis
Esim balkonda agliyordu
Basim agriyor
Uzuntuden
Miden bulaniyor
Aaaaa cok üzüldümCnm bebisler iyiyd gidiyor da
Moralim bozuk cok
Kp kanser idi
Esim balkonda agliyordu
Basim agriyor
Uzuntuden
Miden bulaniyor
Canimm hamilemisin ayyyy suan cok sevindim allah saglikla kucagina almayi masip etsin canimmm5 haftalıkken duyuluyo diye biliyorum canım 4+5 deyim suan haftaici duyulur sanirim
Ayy kotuu olmus yaCnm bebisler iyiyd gidiyor da
Moralim bozuk cok
Kp kanser idi
Esim balkonda agliyordu
Basim agriyor
Uzuntuden
Miden bulaniyor
Yaaaaa seen yokken neler oldu nelerrCanimm hamilemisin ayyyy suan cok sevindim allah saglikla kucagina almayi masip etsin canimmm
Kemoterapi maalesef iyilestirirken zarar veriyor drlar diyor umut var mi ... allah yardımcısı olsun kb nın çok geçmiş olsun canımCnm bebisler iyiyd gidiyor da
Moralim bozuk cok
Kp kanser idi
Esim balkonda agliyordu
Basim agriyor
Uzuntuden
Miden bulaniyor
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm şifa bekleyen hastalarımıza içindede senin kayın pederine şifa versin kuzumCnm bebisler iyiyd gidiyor da
Moralim bozuk cok
Kp kanser idi
Esim balkonda agliyordu
Basim agriyor
Uzuntuden
Miden bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?