- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.581
Amin cnm cok sagolAh o durumu kayinpedermden biliyorm hala etkisindeyimmm allah korusun insallah sifasini bulur. Aminnn
Teyzemde kanser kemo aliyor ama fayda etmediAmiiiiiinnnnn lilimmm enistemde almanyada tedavi gordu ama kurtaramadik. Heryerine sicramisti. Çok acilar cekerek son nefesini verdi eniştemkizlar en iyisi kemoya baslamamak. Rusyada kadinlar cilt kanseri olunca elletmiyorlarmis. Birsey olmuyormus. Istanbulda bi bayan tedavi oldu vefat etti 35 yasinda
Sen esine destek olmalisin seni cok iyi anliyorum ayni kotu surecleri bizde yasadik. Keskee hic olmasa ama ...Amin cnm cok sagolbeynim uyustu resmen uzuntuden
Kafam govdeme agir geliyor
KeskeSen esine destek olmalisin seni cok iyi anliyorum ayni kotu surecleri bizde yasadik. Keskee hic olmasa ama ...
Kilona göre sen birincisin ben senden sonrayım ben onun için demedim ikinizde hamur işi yemişsiniz onun için dedim al birini vur ötekine diye kek börek kuzumNoldu giiii gezmekten yiyemediydimmmhem ben senden sonra ikinci cok kilo verendim galiba
Evet canim ne yazıkki oyleTeyzemde kanser kemo aliyor ama fayda etmedi
Tekrar dr degerlendirecek
Insan caresiz kalinca ve can derdine dusunce deniyor galiba herseyi
35 cook genc yaa
Kanser okadar yaygin ki
Insan korkuyor
Canim cuma gunu ya ondan yedim valla. Birde kahvalti yapmamistim. Iyide kilo vermisim. Bisiicik olmaz dedimKilona göre sen birincisin ben senden sonrayım ben onun için demedim ikinizde hamur işi yemişsiniz onun için dedim al birini vur ötekine diye kek börek kuzum
Akşam yemedım kız 4 gıbıydı buyur devamı varr az şekerlı yaptımHemde kostebek pasta hemde aksamolsada yesek canimmm
GünaydınGunaydin kizlarr
3 kilo cok fazla bir hedef degil miSchonerDuft >>>
lilipit >>>77>76
@Blacksee55 >>>69.3>69
Gulumse24 >93.0>90.>
Nilar >>>64.8->64
Saol canimmm darisi sanaCanimm hamilemisin ayyyy suan cok sevindim allah saglikla kucagina almayi masip etsin canimmm
Sıkı bir spora başladım kuzum Regl olcam onunda etkisi var vereceğime inanıyorum3 kilo cok fazla bir hedef degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?