Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teyzemde kanser kemo aliyor ama fayda etmedi
Tekrar dr degerlendirecek
Insan caresiz kalinca ve can derdine dusunce deniyor galiba herseyi
35 cook genc yaa
Kanser okadar yaygin ki
Insan korkuyor

Teyzemde kanser kemo aliyor ama fayda etmedi
Tekrar dr degerlendirecek
Insan caresiz kalinca ve can derdine dusunce deniyor galiba herseyi
35 cook genc yaa
Kanser okadar yaygin ki
Insan korkuyor
Evet canim ne yazıkki oyle benim enisteme nerelerden ilac getirttiler meyveler geldi degisik degisik. Adam cocuklarim icin savasicam dedi. Olmeden 3 gun once kizina denedim ama olmadi demis hala aklima gelince ağlıyorum komsumuzun 9 yasinda oglu cok nadir gorulen bi bagirsak kanserine yakalandi. Annesi 40 yasinda dogurmus. Terapilerle olmus cocuk. Okula baslamadan 3 ay once hic okula gidemedi. Namaz kilarken enistemede onada dua ederdim hic unutmuyorum ( ikiside rahmetli oldu. Buyuk kucuk tanimiyor bu kanser

Kilona göre sen birincisin ben senden sonrayım ben onun için demedim ikinizde hamur işi yemişsiniz onun için dedim al birini vur ötekine diye kek börek kuzum
Canim cuma gunu ya ondan yedim valla. Birde kahvalti yapmamistim. Iyide kilo vermisim. Bisiicik olmaz dedim

Bugun öğleden sonra arkadaşımın nıkahı uzak bıyerde kızımı anneme bırakcaktım felaket grıp olmuş nasıl gidicez bakalm

Kızlar size rüyamı anlatayım rüyamda sancılanıyorum halsizlik falan gözlerim kararıyor gidiyorum üzerime mavi önlük giydirip sedyeye yatırıyolar doktor kalbimin altına yakı bandı yapıştırıyor diyo ki karaciğerde yaglanma var o sancı yapıyo diyorum evet hocam vardı ama ben önemsemedim diger doktor diyo ki hocam keşke hastaya önce gebelik testi yapsaydık sonra yakı bandını taksaydınız ben hamile ola bileceginden şüpheliyim diyorum yarın benim Regl günüm zatin doktor diyo ki git acilde kan ver test yapsınlar sonuca göre gün al amaliyat yapalım seni acile gitmeye çalışıyorum bi türlü kapıyı bulamıyorum sonra buldum adımla soy adımla beni içeri çagırdı lar uyandım böyle gördüm kızlar hayırdır inş sizce bi anlamı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…