Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay çok ilginçmiş bilemedim ki

Hayır olsun

Gunaydınn bende bugun çok erkencıyım yaw gozumden uyku akıyor
Erkencii6 30 dan berı ayaktayım
Ikı gecedırde kurdugum alarmın saatını degıstırıp gerı yatıyrm yorgunluktan
Mesela gece 01:30 sularına 3 tane alarm kurdum, oglumu emzırecektım. Emzırdım sanıp 3 kusurlere alarm kurmusum
Hıc bırsey hatırlamıyorum
Bı ara uyandi emzırdım ama ne zamandı bılmıyrm hepsı hayal
Cok yorgunum
Temızlık yapıcam bugun

Ya sen niye emzirmek için alarm kuruyorsun çocuk acısa zatin uyanır aglar o zamanda çocuklar uyku tedirginim oluyorlar sürekli uyandırıp emzirirken aç olan zatin uyanır bırak çocukta rahat etsin sende rahat et bn biberon agzına dayayıp uyuyordum biberon bitince karnı acıkınca aglıyodu tekrar mamayı verip yatıyordum uyku düzeninde çok güzeldi hiç çocuk büyütmemiş gibiyim kızım çok rahattı şimdiki çocuklar bana çok yaramaz geliyo

Cnm ılk oglum durmadan uyanırdı
Bu ya uyanmıyor ya da elını emıyor uyanıp
Gıkı çıkmıyor
Alarm kurmadım 6 saat aç kaldı
Dr 4 saatı gecırme dedı
Daha kucuk cok

Tatlim ne oldu? Ben kacirmisim sayfa sorunlu okuyamiyorumda herswyi
Kp kanserdı cnm kemoterapi goruyordu almanyada
Kanserlı bolge temızlenmıs ama baska yerde kanserlı hücreler varmıs ve kemıge sıcramıs
Dr yapcak bısey yok demıs
Ne olacagı bellı degıl
20 gun sonra tekrar gıdecek
Esım falan cok uzuldu agladı
Tabı bende

Kız ben çok uykucuyum dayanamıyorm az uyuyunca.9dan once kalkmak erken bana gore:)) gecede pek rahat uyuyamıyorm emzırmekten

Canim cook üzüldüm allah acil sifasini versin insallah cok cok gecmis olsun

Bende gık desne emzrdım gece şimdi sureklı uyanıyor alışkanlıktan işte yanlş yapıyoruz sonra çocuklar durmuyor. Bu ara çok muzdaribım bu uyanmasından 6 aydan sonra gece beslenmesıne ıhtıyacı yokmuş nerde bende o cesaret

Cnm ılk oglum durmadan uyanırdı
Bu ya uyanmıyor ya da elını emıyor uyanıp
Gıkı çıkmıyor
Alarm kurmadım 6 saat aç kaldı
Dr 4 saatı gecırme dedı
Daha kucuk cok
Ben 40 ından sonra alrm kurmuyordum zaten acıkınca vızırdanıyordu yada ben uyanıyordm.bıkere uyanamamştm oda aglamadı sabah kalktm çok vıcdan yapmştm sankı nolcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…