Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 40 ından sonra alrm kurmuyordum zaten acıkınca vızırdanıyordu yada ben uyanıyordm.bıkere uyanamamştm oda aglamadı sabah kalktm çok vıcdan yapmştm sankı nolcak:)
Bende cok vicdan yaptim cnm uyuyakalinca
Ya bu bebisin sesi cikmiyor
Alarmdan once uyanirsa sapirti duyuyorum baktim ki acikmis

İlk oglumda sadece sarilikken alarm kuruyordum
Zaten uyumazdi ki uzun uzun

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek,

Ara ogun 10:45

10 tane badem
1 tane kuru incir

Oglen 12:15

Dolu bi tabak patates kavurmasi
Dereotlu salata
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:00
1 armut

Aksam 18:15
1 tabak sulu kofte
1 dılım ekmek
Çoban salata

Ara ogun 21:00

2 kuru incir planliyrm

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim

Cuma kilo:77
Güncel kilo: 77
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 7900
Ana hedefe kalan:4ooo

Hedefe son 4 kilo kalmış...
Afiyet olsun tatlım

Evet az kaldı ama artik daha zor gidiyor
Cok sukur her haftayi eksi ile kapattim :)
Bu arada ben diyrm sana yorma kendini diye
Rahat durmuyorsun
Evet maşallah güzel verdin son kilolar da gider biraz zorlar ama gider.....
3 tüp tedavimde kendimi hiç yormadım yemek önüme geldi annemde kaldım kv kaldım olmadı şimdi o kadar stres yapmak istemiyorum kendime ... zaten 15 gün boyunca iş yapmicam amaa pozitifi görürsem gak dicim su guk dicim yemek ayağıma gelecek

Kasimda uc olacak cnm
Maşallah

15 günlük boşlama sürecine girdim kuzum özellikle önümüzdeki 1 hafta boyunca ayaklarımı havaya dikip uzanmak olacak uyuduğum yer temiz oldu en azından.. pasta yaptın mı dün
Evet yat yat rahat ol muzık fln dınle kendını mutlu edecek şeyler duşun tutunsun bebiş.yaptım cnm kostebek pasta

O nasil oluyo kiz biberonu agzina dayayip nasil uyuyodun anlamadim

Evet bende ilk bebekken uyurken emziriyodum ama oda uyumayi tercih ediyodu sonra agladikca veriyodum. Ama 6aydan sonra ben emzirmedim gece 12 sabah 5 arasi meme vermedim cok rahat ettim. Sadece dis zamanlari hastayken istiyodu nadirdi yani. Bence cok faydali

haha içersen iç içmezsen uyu :))) benımkı benmle yatıyor ufff zor iş beşiğe koyuyorm ağlıyor

Haahahhahaah guzel planlar valla yap kiz

Keşke bende oyle yapabılsem ama bnmkı emzıkte emmedı oyalancgı bısey yok her uyandgnda bnı arıyor

O nasil oluyo kiz biberonu agzina dayayip nasil uyuyodun anlamadim
Kızım 20gğn emzirdim sonra sütüm aniden kesildi mama vermeye başladım gece mama yapıyodum agzına veriyodum yan yatırıyodum biberonun altınıda destekliyodum biberon azalırsa agırlıgını aşaya bastırıp düşmesin diye ben yatıyodum uyanıyodum biberon bitmiş agzından atmış memeyi hiç sıkıntı Çekmedim bigün bogacaksın sen bu kızı diyorlardı
Öyle pimpirikli bi anne degilimdir ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…