- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.621
Yormasan Cnm bu aralar kendini bol bol dinlenmeye çalış benceBen geldim.. çamaşır makinesinin olduğu balkonu yıkayım dedim sonra pencerelere baktım cam balkon işine girdim temiz oldu ama karnıma sancılar giriyor pişman oldum
15 günlük boşlama sürecine girdim kuzum özellikle önümüzdeki 1 hafta boyunca ayaklarımı havaya dikip uzanmak olacak uyuduğum yer temiz oldu en azından.. pasta yaptın mı dünYormasan Cnm bu aralar kendini bol bol dinlenmeye çalış bence
Bende 2014 ten beri gece uyuyamiyrmKız ben çok uykucuyum dayanamıyorm az uyuyunca.9dan once kalkmak erken bana gore:)) gecede pek rahat uyuyamıyorm emzırmekten
Oyle gibi teyzesiYavrum çok akıllı sakin bir çocuk sanırım maşallah
Bende cok vicdan yaptim cnm uyuyakalincaBen 40 ından sonra alrm kurmuyordum zaten acıkınca vızırdanıyordu yada ben uyanıyordm.bıkere uyanamamştm oda aglamadı sabah kalktm çok vıcdan yapmştm sankı nolcak:)
Amin cnm cok sagolCanim cook üzüldüm allah acil sifasini versin insallahcok cok gecmis olsun
Hedefe son 4 kilo kalmış...İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek,
Ara ogun 10:45
10 tane badem
1 tane kuru incir
Oglen 12:15
Dolu bi tabak patates kavurmasi
Dereotlu salata
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:00
1 armut
Aksam 18:15
1 tabak sulu kofte
1 dılım ekmek
Çoban salata
Ara ogun 21:00
2 kuru incir planliyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Cuma kilo:77
Güncel kilo: 77
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 7900
Ana hedefe kalan:4ooo
Büyük kaç yaşındaydıOyle gibi teyzesi
Buyuk oglum ondan cok yoruyor beni
Evet az kaldı ama artik daha zor gidiyorHedefe son 4 kilo kalmış...
Afiyet olsun tatlım
Kasimda uc olacak cnmBüyük kaç yaşındaydı
Evet maşallah güzel verdin son kilolar da gider biraz zorlar ama gider.....Evet az kaldı ama artik daha zor gidiyor
Cok sukur her haftayi eksi ile kapattim :)
Bu arada ben diyrm sana yorma kendini diye
Rahat durmuyorsun
MaşallahKasimda uc olacak cnm
Evet yat yat rahat ol muzık fln dınle kendını mutlu edecek şeyler duşun tutunsun bebiş.yaptım cnm kostebek pasta15 günlük boşlama sürecine girdim kuzum özellikle önümüzdeki 1 hafta boyunca ayaklarımı havaya dikip uzanmak olacak uyuduğum yer temiz oldu en azından.. pasta yaptın mı dün
O nasil oluyo kiz biberonu agzina dayayip nasil uyuyodun anlamadimYa sen niye emzirmek için alarm kuruyorsun çocuk acısa zatin uyanır aglar o zamanda çocuklar uyku tedirginim oluyorlar sürekli uyandırıp emzirirken aç olan zatin uyanır bırak çocukta rahat etsin sende rahat et bn biberon agzına dayayıp uyuyordum biberon bitince karnı acıkınca aglıyodu tekrar mamayı verip yatıyordum uyku düzeninde çok güzeldi hiç çocuk büyütmemiş gibiyim kızım çok rahattı şimdiki çocuklar bana çok yaramaz geliyo
Evet bende ilk bebekken uyurken emziriyodum ama oda uyumayi tercih ediyodu sonra agladikca veriyodum. Ama 6aydan sonra ben emzirmedim gece 12 sabah 5 arasi meme vermedim cok rahat ettim. Sadece dis zamanlari hastayken istiyodu nadirdi yani. Bence cok faydaliBende gık desne emzrdım gece şimdi sureklı uyanıyor alışkanlıktan işte yanlş yapıyoruz sonra çocuklar durmuyor. Bu ara çok muzdaribım bu uyanmasından 6 aydan sonra gece beslenmesıne ıhtıyacı yokmuş nerde bende o cesaret
Haahahhahaah guzel planlar valla yap kizEvet maşallah güzel verdin son kilolar da gider biraz zorlar ama gider.....
3 tüp tedavimde kendimi hiç yormadım yemek önüme geldi annemde kaldım kv kaldım olmadı şimdi o kadar stres yapmak istemiyorum kendime ... zaten 15 gün boyunca iş yapmicam amaa pozitifi görürsem gak dicim su guk dicim yemek ayağıma gelecek
Maşallah
Keşke bende oyle yapabılsem ama bnmkı emzıkte emmedı oyalancgı bısey yok her uyandgnda bnı arıyorEvet bende ilk bebekken uyurken emziriyodum ama oda uyumayi tercih ediyodu sonra agladikca veriyodum. Ama 6aydan sonra ben emzirmedim gece 12 sabah 5 arasi meme vermedim cok rahat ettim. Sadece dis zamanlari hastayken istiyodu nadirdi yani. Bence cok faydali
Kızım 20gğn emzirdim sonra sütüm aniden kesildi mama vermeye başladım gece mama yapıyodum agzına veriyodum yan yatırıyodum biberonun altınıda destekliyodum biberon azalırsa agırlıgını aşaya bastırıp düşmesin diye ben yatıyodum uyanıyodum biberon bitmiş agzından atmış memeyi hiç sıkıntı Çekmedim bigün bogacaksın sen bu kızı diyorlardıO nasil oluyo kiz biberonu agzina dayayip nasil uyuyodun anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?