- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.641
Ay ben hiccc pimpirikli degilimdir yani hatta rahat anne oldu lakabim cidden o derece ama asla boyle yapamazdim yani yaparsam uyuyamazdim.. Ki yemek olaylarinda herseyinde hizli gecis yaptim banada ozamna buyuk lokma degilmi su bogazina kacar bu kacar diyolardi gozetimimde oldugu icin sallaamzdim ama asla uyuyup oyle bisey yapamazdimKızım 20gğn emzirdim sonra sütüm aniden kesildi mama vermeye başladım gece mama yapıyodum agzına veriyodum yan yatırıyodum biberonun altınıda destekliyodum biberon azalırsa agırlıgını aşaya bastırıp düşmesin diye ben yatıyodum uyanıyodum biberon bitmiş agzından atmış memeyi hiç sıkıntı Çekmedim bigün bogacaksın sen bu kızı diyorlardı
Öyle pimpirikli bi anne degilimdir ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorlar
Ruyanmi cikiyo yoksa hamilelikmiBen bugün Regl olmadım
Evet ozaman emzik cok ise yariyo ben ozaman arastirmistim sormustum zaten doktorlarda 6aydan sonra 12 5 arasi vermeyin diyo. Ben cok uykuya duskunlukten degilde uykusu duzenli olsun diye oyle yapistim. Sansini dene 1 2 gece belki olurKeşke bende oyle yapabılsem ama bnmkı emzıkte emmedı oyalancgı bısey yok her uyandgnda bnı arıyor
Offf bayılırım köstebek pastaya bende yapayım pazartesinden sonra hazır mı alıyorsun paketlerde unu satılıyor ya...Evet yat yat rahat ol muzık fln dınle kendını mutlu edecek şeyler duşun tutunsun bebiş.yaptım cnm kostebek pasta
Bir hamile kalayım yandı herkes iğnelerin acısı fena çıkacak allah eşime sabır versin şimdidenHaahahhahaah guzel planlar valla yap kiz
Acaba ?Ben bugün Regl olmadım
Kiz ben marka verilirmi dr. Markasi varya anladin sen onunkinden yapiyorum cok seviyolar cok guzel oluyo. Basit aslinda keki kolaydir ama ben onu paket seklinde aliyorm herseyi hazir icindeOfff bayılırım köstebek pastaya bende yapayım pazartesinden sonra hazır mı alıyorsun paketlerde unu satılıyor ya...
Bir hamile kalayım yandı herkes iğnelerin acısı fena çıkacak allah eşime sabır versin şimdiden
Acaba ?
Bende ondan yapıyorum kek pişiremem normalde hep çiğ kalıyor içi nedense ama o markayı pişirebiliyorum off nasıl canım istedi cokta lazım değil bir şey değil gerçiKiz ben marka verilirmi dr. Markasi varya anladin sen onunkinden yapiyorum cok seviyolar cok guzel oluyo. Basit aslinda keki kolaydir ama ben onu paket seklinde aliyorm herseyi hazir icinde
Ohh kiss dur kiz teyzm gelcek haftaya misfrm var onlara yaparm
Bosssverr acisini cikarirsinnnnnn
Yeşil çayın etkisi degilse gebelikten başka sebebim olamaz çünkü hiç Sekmez günü gününe olurum yarında olmazsam pazartesi soluğu saglık ocağında alırım valla ama ben zayıflamak istiyorum çocuk istemiyorum yaaaaRuyanmi cikiyo yoksa hamilelikmi
Keki kek kalıbında yapıyosun yuvarlak fırında kalıpta pişmiyo içi çig kalıyo diger fırında güzel oluyo ve pişene kadar hiç kapagını açmıycaksın o zamanda hem kabarıgı sönüyor hemde içi çig kalıyo ben 2kabartma tozu kullanıyorum keke ve keklerim süper oluyoBende ondan yapıyorum kek pişiremem normalde hep çiğ kalıyor içi nedense ama o markayı pişirebiliyorum off nasıl canım istedi cokta lazım değil bir şey değil gerçiparte şimdi ben nasıl beslensem bir yazı okudum almam gereken kalori ne ise onu almam gerek diyo az alırsam şans düşüyormuş bu normal gebelikte geçerliymiş sence ?
Yok artık masallah ben senın gıbı rahat olsam bısuru doğururumKızım 20gğn emzirdim sonra sütüm aniden kesildi mama vermeye başladım gece mama yapıyodum agzına veriyodum yan yatırıyodum biberonun altınıda destekliyodum biberon azalırsa agırlıgını aşaya bastırıp düşmesin diye ben yatıyodum uyanıyodum biberon bitmiş agzından atmış memeyi hiç sıkıntı Çekmedim bigün bogacaksın sen bu kızı diyorlardı
Öyle pimpirikli bi anne degilimdir ne kadar sakınırsan o kadar zarar görüyorlar
Yok kız herşeyını kendım yaptım kremasını bıle hazır çok bşy ypmm bı pudıng:)Offf bayılırım köstebek pastaya bende yapayım pazartesinden sonra hazır mı alıyorsun paketlerde unu satılıyor ya...
Bir hamile kalayım yandı herkes iğnelerin acısı fena çıkacak allah eşime sabır versin şimdiden
Acaba ?
Ben şimdiki çocukları görünce doğurmaktan sogudum bacımYok artık masallah ben senın gıbı rahat olsam bısuru doğururum
Kendı kendıne uyumsı lzm tabıkı düzensiz olunca kotu oluyor.emzık hiç sanmıyorhm alırmı acaba su versem uyanınca bıkaçkere verdm hemenuykusu açılıyorEvet ozaman emzik cok ise yariyo ben ozaman arastirmistim sormustum zaten doktorlarda 6aydan sonra 12 5 arasi vermeyin diyo. Ben cok uykuya duskunlukten degilde uykusu duzenli olsun diye oyle yapistim. Sansini dene 1 2 gece belki olur
Yani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canmBende ondan yapıyorum kek pişiremem normalde hep çiğ kalıyor içi nedense ama o markayı pişirebiliyorum off nasıl canım istedi cokta lazım değil bir şey değil gerçiparte şimdi ben nasıl beslensem bir yazı okudum almam gereken kalori ne ise onu almam gerek diyo az alırsam şans düşüyormuş bu normal gebelikte geçerliymiş sence ?
Yani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canmBende ondan yapıyorum kek pişiremem normalde hep çiğ kalıyor içi nedense ama o markayı pişirebiliyorum off nasıl canım istedi cokta lazım değil bir şey değil gerçiparte şimdi ben nasıl beslensem bir yazı okudum almam gereken kalori ne ise onu almam gerek diyo az alırsam şans düşüyormuş bu normal gebelikte geçerliymiş sence ?
Olursun belki bakalimm ama olmazsan hemen test al bakalmYeşil çayın etkisi degilse gebelikten başka sebebim olamaz çünkü hiç Sekmez günü gününe olurum yarında olmazsam pazartesi soluğu saglık ocağında alırım valla ama ben zayıflamak istiyorum çocuk istemiyorum yaaaa
Olursun belki bakalimm ama olmazsan hemen test al bakalmYeşil çayın etkisi degilse gebelikten başka sebebim olamaz çünkü hiç Sekmez günü gününe olurum yarında olmazsam pazartesi soluğu saglık ocağında alırım valla ama ben zayıflamak istiyorum çocuk istemiyorum yaaaa
Ben çocuğu yedirmek için kırk takla atıyırm snn gıbı onune koysam yersen ye yemezsen yemeBen şimdiki çocukları görünce doğurmaktan sogudum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?