Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ben hiccc pimpirikli degilimdir yani hatta rahat anne oldu lakabim cidden o derece ama asla boyle yapamazdim yani yaparsam uyuyamazdim.. Ki yemek olaylarinda herseyinde hizli gecis yaptim banada ozamna buyuk lokma degilmi su bogazina kacar bu kacar diyolardi gozetimimde oldugu icin sallaamzdim ama asla uyuyup oyle bisey yapamazdim bikere kusmugunu yutup geri kacti nefessiz kalip cok kotu olmustu allah korusun. Gecende kuzenimin oglu kusarken olmus sanirm mosmor olmus annesi parmagini sokmus nefesi acilmis. Ayyhh boyle seyden cok korkarm.

Keşke bende oyle yapabılsem ama bnmkı emzıkte emmedı oyalancgı bısey yok her uyandgnda bnı arıyor
Evet ozaman emzik cok ise yariyo ben ozaman arastirmistim sormustum zaten doktorlarda 6aydan sonra 12 5 arasi vermeyin diyo. Ben cok uykuya duskunlukten degilde uykusu duzenli olsun diye oyle yapistim. Sansini dene 1 2 gece belki olur

Evet yat yat rahat ol muzık fln dınle kendını mutlu edecek şeyler duşun tutunsun bebiş.yaptım cnm kostebek pasta
Offf bayılırım köstebek pastaya bende yapayım pazartesinden sonra hazır mı alıyorsun paketlerde unu satılıyor ya...

Haahahhahaah guzel planlar valla yap kiz
Bir hamile kalayım yandı herkes iğnelerin acısı fena çıkacak allah eşime sabır versin şimdiden

Ben bugün Regl olmadım
Acaba ?

Kiz ben marka verilirmi dr. Markasi varya anladin sen onunkinden yapiyorum cok seviyolar cok guzel oluyo. Basit aslinda keki kolaydir ama ben onu paket seklinde aliyorm herseyi hazir icinde
Ohh kiss dur kiz teyzm gelcek haftaya misfrm var onlara yaparm

Bosssverr acisini cikarirsinnnnnn

Bende ondan yapıyorum kek pişiremem normalde hep çiğ kalıyor içi nedense ama o markayı pişirebiliyorum off nasıl canım istedi cokta lazım değil bir şey değil gerçi parte şimdi ben nasıl beslensem bir yazı okudum almam gereken kalori ne ise onu almam gerek diyo az alırsam şans düşüyormuş bu normal gebelikte geçerliymiş sence ?

Ruyanmi cikiyo yoksa hamilelikmi
Yeşil çayın etkisi degilse gebelikten başka sebebim olamaz çünkü hiç Sekmez günü gününe olurum yarında olmazsam pazartesi soluğu saglık ocağında alırım valla ama ben zayıflamak istiyorum çocuk istemiyorum yaaaa

Keki kek kalıbında yapıyosun yuvarlak fırında kalıpta pişmiyo içi çig kalıyo diger fırında güzel oluyo ve pişene kadar hiç kapagını açmıycaksın o zamanda hem kabarıgı sönüyor hemde içi çig kalıyo ben 2kabartma tozu kullanıyorum keke ve keklerim süper oluyo

Avm ye gittik spor ayakkabı aldım keten togumu aldım ekmegim bitmişti tam bugday ekmegi aldım ara ögün olarak hünnap ve taze uzun olan fındıklardan aldım eşim diyo ki sen diyete gireli bizim acil ihtiyaç ve masrafımız arttı sen diyeti bırak bence çocukta istemiyorsun zayıflamana gerek kalmadı
Acıdım adama yaa

Yok artık masallah ben senın gıbı rahat olsam bısuru doğururum

Yok kız herşeyını kendım yaptım kremasını bıle hazır çok bşy ypmm bı pudıng:)

Evet ozaman emzik cok ise yariyo ben ozaman arastirmistim sormustum zaten doktorlarda 6aydan sonra 12 5 arasi vermeyin diyo. Ben cok uykuya duskunlukten degilde uykusu duzenli olsun diye oyle yapistim. Sansini dene 1 2 gece belki olur
Kendı kendıne uyumsı lzm tabıkı düzensiz olunca kotu oluyor.emzık hiç sanmıyorhm alırmı acaba su versem uyanınca bıkaçkere verdm hemenuykusu açılıyor

Yani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canm

Yani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canm

Olursun belki bakalimm ama olmazsan hemen test al bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…