Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yuruyus yapmanami izin vermiyo

Gecmis olsun
Neden gittin
Kizin iyimi

Blaaaackk bu nasil menu ya
Canim valla evime donmek istiyorum. Karsimda hep kebablar sarmalar falan filan hep yagli seyler var. Hergun baska bi akrabadayim. Ondan bi sabahim iyi geciyo gerisi boyle oluyo kizlar. Suan önümde patates kizartmasi cekirdekler cipsler falan var yani. Kuzenim burger söyleyelim aciktiysan dio Gulumse24 lilipit

Istee zayiflamak isterken insan azim ediyim derken hirsa burununce sonuc kotu oluyo
Benim kuzenimde onun gibi asiri zayif. Butun gun uzum yiyor ve corba. Ve bunlari yerkende fazla kacirdim diyip spor yapiyo. Yok gobegi cokmus falan filan. Yuzu cokmus. Minicik burnu bile kocaman duruyor yuzunden. Armut kadar kafasi kaldi hala spor falan yapio hastalik resmen

Gecmis olsun
Neden gittin
Kizin iyimi
Kadın doguma gittim kuzum kendim için kızım iyi Regl olmadım için gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik ola bilir dedi kist vardı sag tarafta oda gebelikten ola bilir dedi ama sonuç negatif sonuca göre söktürücü veririm dedi bende sabah sogan suyu ve maydanoz suyu içicem inş açılır adetim ve kist erir

Bahane kabul edilmiyor

Okadari kotu ya benim kardesimde zayif ama tam yani bence cok iyi fizigi 160 47 48 tam duruyo. Ama abur cubur cok sevrr kacirirsa hemen ay cok yedim dikkat etmeliyim der. Ama benim gibi oturusta ok... gibi yemez. Az oz

Oyle ama sadece detokslara bagli kalamazsin dusun ki korumaya gectin detoks yapmadan da dengeyi kurman lazim. Aslinda senin kilon fazla fazla gitmesi gerekiyo menulerine daha dkkatli bakicam

Saat geç olmuştu tek başıma yürüyüşe çıkmama izin vermedi koşu bandında yürü dedi onada benim canım istemedi bugünde sporsuz bitti
Ee kisin napicaksin? Evde bant varsa 1 saat yuruyebilirdin. Yuruyus bandina zararli diyenler var dizler icin. Ben eliptik kondisyon aldim 10dk dan basladim ter icinde kaliyorm insallah biegun 30 40 dklara cikarixam yavas yavas

Hindi fume görmeyince bi gariplik oldugunu anlamistim

Guzel canım afıyet olsun geçmiş olsun tekrardan

Guzel cnm makarna bıraz fazla akşam bırde afıyet olsn

Sabah
Omlet
Uc dılım peynır
Az reçel
Domates salatlk bıber
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Ogle
Lahana yemeği
Bır tabk kıymalı sehrıye çorbası
Akşam
Salata
Hamsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…