- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.141
Hiiic olmamis cok azzzKizlar menüm
Sabah
1 yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak cay
Öğlen
1 lahmacun
Bol yesil salata
Akşam
Yesil cay
2 seftali
Yuruyus yapmanami izin vermiyoRegl olmadım gebelik ola bilir diye kaç gündür spor yapmadım yeşil çayımı içemedim kabızlık hat safhada Regl olmadım şişkinlik ayrı bi dert bugün 4.gün sadece 400gr gitmiş cumadan beri canım çok sıkkın yürüyüşe gitmek istiyorum yalnızım eşim izin vermiyor evde koşu bandında yürümek istemiyorum mis gibi açık hava dururken ev üstüme üstüme geliyo
Gecmis olsunSabah kahvaltım
2kaşık patates salatası
1dilim peynir
1çatal çemen
Yarım domates
3tane sivri yeşil biber
Yarım dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
1kase yogurda chia tohumu ve keten tohumu kattım yedim
Öglen ve akşam beraber oldu hastanedeydim
1tabak taze fasulye
5kaşık makarna
4dilim karpuz
Istee zayiflamak isterken insan azim ediyim derken hirsa burununce sonuc kotu oluyoO hastalikli gibiydi zaten cok kotuydu birde kendini cok begeniyordu niye beni uyarmadiniz ne kadar sismanmisim dedi
Blaaaackk bu nasil menu yaKizlar menüm
Sabah
1 yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak cay
Öğlen
1 lahmacun
Bol yesil salata
Akşam
Yesil cay
2 seftali
Canim valla evime donmek istiyorum. Karsimda hep kebablar sarmalar falan filan hep yagli seyler var. Hergun baska bi akrabadayim. Ondan bi sabahim iyi geciyo gerisi boyle oluyo kizlar. Suan önümde patates kizartmasi cekirdekler cipsler falan var yani. Kuzenim burger söyleyelim aciktiysan dioBlaaaackk bu nasil menu ya
Benim kuzenimde onun gibi asiri zayif. Butun gun uzum yiyor ve corba. Ve bunlari yerkende fazla kacirdim diyip spor yapiyo. Yok gobegi cokmus falan filan. Yuzu cokmus. Minicik burnu bile kocaman duruyor yuzunden. Armut kadar kafasi kaldi hala spor falan yapio hastalik resmenIstee zayiflamak isterken insan azim ediyim derken hirsa burununce sonuc kotu oluyo
Bugün kan verdim beta hcg. 0.1çıktı kuzum gebelik yokSen niye test yapmiyorsun
Saat geç olmuştu tek başıma yürüyüşe çıkmama izin vermedi koşu bandında yürü dedi onada benim canım istemedi bugünde sporsuz bittiYuruyus yapmanami izin vermiyo
Kadın doguma gittim kuzum kendim için kızım iyi Regl olmadım için gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik ola bilir dedi kist vardı sag tarafta oda gebelikten ola bilir dedi ama sonuç negatif sonuca göre söktürücü veririm dedi bende sabah sogan suyu ve maydanoz suyu içicem inş açılır adetim ve kist erirGecmis olsun
Neden gittin
Kizin iyimi
Bahane kabul edilmiyorCanim valla evime donmek istiyorum. Karsimda hep kebablar sarmalar falan filan hep yagli seyler var. Hergun baska bi akrabadayim. Ondan bi sabahim iyi geciyo gerisi boyle oluyo kizlar. Suan önümde patates kizartmasi cekirdekler cipsler falan var yani. Kuzenim burger söyleyelim aciktiysan dioGulumse24 lilipit
Kaç gündür gebelik şüphesi ola bilir diye spordan geri kaldım adet şişliği üzerimde yeşil çay tüketemedim kabızlık çekiyorum dukan birasını bıraktım onun yüzünden sadece 400gr gitmiş cumadan beriNeden ki
Okadari kotu ya benim kardesimde zayif ama tam yani bence cok iyi fizigi 160 47 48 tam duruyo. Ama abur cubur cok sevrr kacirirsa hemen ay cok yedim dikkat etmeliyim der. Ama benim gibi oturusta ok... gibi yemez. Az ozBenim kuzenimde onun gibi asiri zayif. Butun gun uzum yiyor ve corba. Ve bunlari yerkende fazla kacirdim diyip spor yapiyo. Yok gobegi cokmus falan filan. Yuzu cokmus. Minicik burnu bile kocaman duruyor yuzunden. Armut kadar kafasi kaldi hala spor falan yapio hastalik resmen
Oyle ama sadece detokslara bagli kalamazsin dusun ki korumaya gectin detoks yapmadan da dengeyi kurman lazim. Aslinda senin kilon fazla fazla gitmesi gerekiyo menulerine daha dkkatli bakicamKaç gündür gebelik şüphesi ola bilir diye spordan geri kaldım adet şişliği üzerimde yeşil çay tüketemedim kabızlık çekiyorum dukan birasını bıraktım onun yüzünden sadece 400gr gitmiş cumadan beri
Ee kisin napicaksin? Evde bant varsa 1 saat yuruyebilirdin. Yuruyus bandina zararli diyenler var dizler icin. Ben eliptik kondisyon aldim 10dk dan basladim ter icinde kaliyorm insallah biegun 30 40 dklara cikarixam yavas yavasSaat geç olmuştu tek başıma yürüyüşe çıkmama izin vermedi koşu bandında yürü dedi onada benim canım istemedi bugünde sporsuz bitti
Hindi fume görmeyince bi gariplik oldugunu anlamistimCanim valla evime donmek istiyorum. Karsimda hep kebablar sarmalar falan filan hep yagli seyler var. Hergun baska bi akrabadayim. Ondan bi sabahim iyi geciyo gerisi boyle oluyo kizlar. Suan önümde patates kizartmasi cekirdekler cipsler falan var yani. Kuzenim burger söyleyelim aciktiysan dioGulumse24 lilipit
Guzel canım afıyet olsun geçmiş olsun tekrardanİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli
Ara ogun 10:30
10 tane badem
1 tane muz
Oglen 13:30
bi tabak taze fasulye
Dereotlu patates salatasi
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:00
Hastaydim uyuyordum yapamadim
Aksam 17:30
4 yk patates salatasi
8 zeytin
4 kup kasar
4 yesil zeytin
Böğürtlen reçeli
İki dilim ekmek
Ara ogun 21:00
Cocuklar hasta yiyebilirmiyim bilmiyrm
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Hastayım, cocuklarda hasta sacma beslendim
Haslama vardi bebege dokunur diye yiyemedim
Cuma kilo:77
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Bu hafta kilo kaybi: 600
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"
Guzel cnm makarna bıraz fazla akşam bırde afıyet olsnSabah kahvaltım
2kaşık patates salatası
1dilim peynir
1çatal çemen
Yarım domates
3tane sivri yeşil biber
Yarım dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
1kase yogurda chia tohumu ve keten tohumu kattım yedim
Öglen ve akşam beraber oldu hastanedeydim
1tabak taze fasulye
5kaşık makarna
4dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?