- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.481
Pırasaaaaaa en bi sevdigimSabah
Peynırlı salçalı tost
Bıraz kavırma
Az reçel
Domates salatalk bıber
Oğle
Bır tabak taze fasulye
Salatalık bır kase yoğurt
Ara
Sutlu kahve
Akşam
Fasulye
Ikı kaşık pırasa
Gözümüz doymuyoBenim dondurucuda yer kalmadı gibi ama biraz daha melemen ve kapya koycam bakalım sıgdıra bilirsem birazda domates yemeklik tamamdır
Valla kuzu canım çıktı anneme yatıyorum dedikten sonra 1 saat daha is yaptirdiKolay gelsın kadınlara boş durmak yok
Bnm yegendede var o kendimden buyuklere bile kardes diyoyok kizzz teyzosum geldi kovarmiyimkizimla kuzenm 3 gun arayla dogdular benim kiz biraz bilmis buyukluk tasliyo halbuki o kucuk oda yani guccuk kuzenimde dokunsan agliyo oyuncak savasi cok komiklerr ikisi ayni boyleler
Incir kurunu uyguladim faydasini hissetim olduda 5-6 ay regl azaldiydi icee ama bu inciri fsh vs degerleri duzeltsin die kullandım simdi iki ay testere disli aslan pençesi kurunu uguluyacagim kaliteli yumoslar olsun die ben bu kurlere cok inanıyorum tedavide kulkadigimiz ilaclar yapay vucuda bol hormon veriyorlar hem sisiyoruz hem kaliteli yumos varmus gibi yaniltiyor bizim gibi durumda olanlar yani herkesin bunyede farkli tepkiler verebilir bu durumu yaşamadan kendi sagligima vakit ayirmaliyim ki hic vakit yok inannhadi bakalım ... ne kürü uyguluyorsun
Fena simdikilerGözümüz doymuyo
Valla kuzu canım çıktı anneme yatıyorum dedikten sonra 1 saat daha is yaptirdi
Bnm yegendede var o kendimden buyuklere bile kardes diyo
Valla karman corman birsey olduBu nasil menu beybi
Bileksi tatlises :)
Canim tadi nasil hani ikisi bana cok zit geliyo iyimiydi birde yesil cayi hazirmiydi yoksa kendinmi yaptinBugün menü yok süt detoksu yaptım
Yeşil çaylı süt
Ama acayip wc çıkartıyor haftada bir yapıcam favorim oldu yokta tutuyo açlık hissetmedim hiç sabah bakalım durum ne
Ay yok cnm yaGozukmuyorsun pek cnm nasıl gıdıyor iyileştınızmı
Nasıl hazırladın incir kürünü .... bu ay olmazsa bende yaparım birşeyler.... diğer kür ne içinIncir kurunu uyguladim faydasini hissetim olduda 5-6 ay regl azaldiydi icee ama bu inciri fsh vs degerleri duzeltsin die kullandım simdi iki ay testere disli aslan pençesi kurunu uguluyacagim kaliteli yumoslar olsun die ben bu kurlere cok inanıyorum tedavide kulkadigimiz ilaclar yapay vucuda bol hormon veriyorlar hem sisiyoruz hem kaliteli yumos varmus gibi yaniltiyor bizim gibi durumda olanlar yani herkesin bunyede farkli tepkiler verebilir bu durumu yaşamadan kendi sagligima vakit ayirmaliyim ki hic vakit yok inann( usandimm ama cabalicagimm..
Ibrahim Saraçoğlunun tavsiye ettigi kurleri uyguluyorum yutuptan bir izle mesala senin sorun neyse onun icin hangi kur die o cikar o zaman daha iyi anlarsin.. aklina takilanlari yaz hep cikiyorNasıl hazırladın incir kürünü .... bu ay olmazsa bende yaparım birşeyler.... diğer kür ne için
Hazır sallama çay kuzu nefesimi tuttum içtim dinden bugüne detoksu etkisi - 500 bunada şükür toplamda bu hafta 1 kilo gitti oda geç adet oldugum için oldu bu hafta hiç memnun degilim hemde hiçCanim tadi nasil hani ikisi bana cok zit geliyo iyimiydi birde yesil cayi hazirmiydi yoksa kendinmi yaptin
Hazır sallama çay kuzu nefesimi tuttum içtim dinden bugüne detoksu etkisi - 500 bunada şükür toplamda bu hafta 1 kilo gitti oda geç adet oldugum için oldu bu hafta hiç memnun degilim hemde hiçCanim tadi nasil hani ikisi bana cok zit geliyo iyimiydi birde yesil cayi hazirmiydi yoksa kendinmi yaptin
Ekim 2 test günü ama önümüzdeki cuma belki test yaparım.... 1 dr yumurta kalitesiz demişti ben sürekli yiyorum şimdi mevsimi zaten taze tazeIbrahim Saraçoğlunun tavsiye ettigi kurleri uyguluyorum yutuptan bir izle mesala senin sorun neyse onun icin hangi kur die o cikar o zaman daha iyi anlarsin.. aklina takilanlari yaz hep cikiyor
Mesala incirin okadar faydasi varmiski vitamin deposu mübarek :))
İnşallah bunlara gerek kalmadan hamis olursun sonucu ogrenmene ne kadar kaldı dikkat et cok sık dus alma alirsanda ilik al muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?