Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bayağı düşükmüş canım ... var mı çok ağrın

Evet canim Rabbim hayirli zamanda yine nasip eder inşallah suan icin düşünmüyorum hayirlisi olsun inşallah

Rabbım en ıyısını bılır inşallah ıstedığın zaman yıne olur canım. Vucut eger bır problem varsa önlem alıyor duşuk yaparak hayırlısı ya kısmet..
Aynen canım kismet onemli olan saglikli sihhatli olmasi Rabbim en hayirlisini bilendir kismet
bayağı düşükmüş canım ... var mı çok ağrın
Evet canim minik parcalar düşmüştü zaten ama ben kan pıhtısıdır diye düşünmüştüm o ara coktu agrim ama suan sadece belim agriyo

Eliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dedi

Çok memnun kaldım kuzum yarım saat kullandım koşu bandında hiç bacaklarım terlemiyodu ilk defa vicudum terledi 5dk da yüzümden terler boşalmaya başladı eliptik le 5dk koşu bandında 30dakikaya bedel inan bana

Eşim akşamdan almış gitmiş kasiyere parasını vermiş 1tane ayır bana demiş haberim yoktu benim istiyordum ama alacagın bilmiyordum çok sevindim yürüyüşe gitmim diye aldı kesin
Akşamları çıkmamı istemiyodu

Kuzumm hayirlisi boyleymisss rabbim bidaha nasip eder insallah

Kapya biber getirdi eşim bende fırında közledim kuzum onları sadece soyup dograyıp difrize mi atayım başka bi işlem gerekiyomu sen nasıl yaptın ben kavanoz kullanmak istemiyorum geçen sene hep attılar kavanızlarım emeklerim hep çöpe gitti o yüzden dondurucuya atıcam

Kapya biber getirdi eşim bende fırında közledim kuzum onları sadece soyup dograyıp difrize mi atayım başka bi işlem gerekiyomu sen nasıl yaptın ben kavanoz kullanmak istemiyorum geçen sene hep attılar kavanızlarım emeklerim hep çöpe gitti o yüzden dondurucuya atıcam

Evet canim kozleyip soy dogra posetlere pay et dondurucuya at ben boyle yaptim

Hayirli olsun canim kesin kalmamıştır ama yine de bi bakariz yarin bizde

bizim orada vardı sabah acaba hala duruyor mudur ki gerçi bende para pek kalmadı bir pantolon beğendim onun parasını harcayamam anam da almaz en iyisi ben unutayım
Bizde de kalmamıştır sanmiyorum boyle guzel seyler gelince hemen kapiyolar fiyati da iyiymis inşallah kalmıştır ben alirim belki taksitle alinmiyo mu ki oyle baksan kuzum

Bizde de kalmamıştır sanmiyorum boyle guzel seyler gelince hemen kapiyolar fiyati da iyiymis inşallah kalmıştır ben alirim belki taksitle alinmiyo mu ki oyle baksan kuzum
harbiden o niye hiç aklıma gelmedi hiç taksitle bir şey almadığım için herhalde inşallah bitmemiştir kuzum sizin oradaki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…