- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.441
bayağı düşükmüş canım ... var mı çok ağrınSagol canim hayirlisi boyleymis dedigin gibi hep hayirlisini istedimzaten ilk degerimde 5 haftaya gore cok düşükmüş 63 dü alttan ultrasonla bakti her yerine temizlenmis icin biseye gerek yok dedi ilaclari ve igneyi birakabilirsin dedi agrin olursa agri kesici alabilirsin dedi
Evet canim Rabbim hayirli zamanda yine nasip eder inşallah suan icin düşünmüyorum hayirlisi olsun inşallahaynen bebegim hep hayırlısını isticeksn biz kötü bişey olcak diye pek kolay hayırlısı diyemiyoruz ama sen rabbimden en hayırlısını istemişsin ne güzel
daha gencsin inşallah minicik bebişlerin olur en hayırlı zamanda
Aynen canım kismet onemli olan saglikli sihhatli olmasi Rabbim en hayirlisini bilendir kismetRabbım en ıyısını bılır inşallah ıstedığın zaman yıne olur canım. Vucut eger bır problem varsa önlem alıyor duşuk yaparak hayırlısı ya kısmet..
Evet canim minik parcalar düşmüştü zaten ama ben kan pıhtısıdır diye düşünmüştüm o ara coktu agrim ama suan sadece belim agriyobayağı düşükmüş canım ... var mı çok ağrın
Eliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dediArtık çok geç eşim akşam dan gitmiş a 101 ayırt etmiş parayı vermiş az öncede getirdi kurdu valla neyse nasipte bu varmış kuzum bende seninkinden istiyodum ama ikinci el siteye baktım ondan hiç yoktu ve bu aldıgımdan vardı ve fiyatları daha yüksektir birde ben oturarak yapmıycam ayakta yapıcam şimdilik hoşuma gitti inş sıkılmam seninkinden nette bakmıştım ece atmacada görmüştüm şu 40kilo veren kadının videosunda ama nette 1000küsürdü fiyatları bu bana yeter kuzum ya koşu bandı da var eşimin hevesini kırmam daha adam düşünmüş almış ne diyim
Çok memnun kaldım kuzum yarım saat kullandım koşu bandında hiç bacaklarım terlemiyodu ilk defa vicudum terledi 5dk da yüzümden terler boşalmaya başladı eliptik le 5dk koşu bandında 30dakikaya bedel inan banaEliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dedi
Neeeee dusmusmuEvet canim bir sürü kan pıhtısı gibi parca düşmüştü düşüğe yormamistim ama kismet degilmis
Eşim akşamdan almış gitmiş kasiyere parasını vermiş 1tane ayır bana demiş haberim yoktu benim istiyordum ama alacagın bilmiyordum çok sevindim yürüyüşe gitmim diye aldı kesinEliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dedi
Kuzumm hayirlisi boyleymisss rabbim bidaha nasip eder insallahAynen canım kismet onemli olan saglikli sihhatli olmasi Rabbim en hayirlisini bilendir kismet
Evet canim minik parcalar düşmüştü zaten ama ben kan pıhtısıdır diye düşünmüştüm o ara coktu agrim ama suan sadece belim agriyo
Iyi,tatlim bol bol dinlendik yürüyüs disarda yemek ve bol bol gezme haftayada bikac yer var gidip görmek istedigimiz isvicre prag ve fransa var programda:)Inşallah kuzum....
Tatil nasıl gidiyor
Kapya biber getirdi eşim bende fırında közledim kuzum onları sadece soyup dograyıp difrize mi atayım başka bi işlem gerekiyomu sen nasıl yaptın ben kavanoz kullanmak istemiyorum geçen sene hep attılar kavanızlarım emeklerim hep çöpe gitti o yüzden dondurucuya atıcamEliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dedi
Kapya biber getirdi eşim bende fırında közledim kuzum onları sadece soyup dograyıp difrize mi atayım başka bi işlem gerekiyomu sen nasıl yaptın ben kavanoz kullanmak istemiyorum geçen sene hep attılar kavanızlarım emeklerim hep çöpe gitti o yüzden dondurucuya atıcamEliptik guzel mi canim esime dedim de bakicak kaldiysa yarin bi bakarim dedi
Neeeee dusmusmu
Evet canimKuzumm hayirlisi boyleymisss rabbim bidaha nasip eder insallah
Evet canim kozleyip soy dogra posetlere pay et dondurucuya at ben boyle yaptimKapya biber getirdi eşim bende fırında közledim kuzum onları sadece soyup dograyıp difrize mi atayım başka bi işlem gerekiyomu sen nasıl yaptın ben kavanoz kullanmak istemiyorum geçen sene hep attılar kavanızlarım emeklerim hep çöpe gitti o yüzden dondurucuya atıcam
Çok memnun kaldım kuzum yarım saat kullandım koşu bandında hiç bacaklarım terlemiyodu ilk defa vicudum terledi 5dk da yüzümden terler boşalmaya başladı eliptik le 5dk koşu bandında 30dakikaya bedel inan bana
Hayirli olsun canim kesin kalmamıştır ama yine de bi bakariz yarin bizdeEşim akşamdan almış gitmiş kasiyere parasını vermiş 1tane ayır bana demiş haberim yoktu benim istiyordum ama alacagın bilmiyordum çok sevindim yürüyüşe gitmim diye aldı kesin
Akşamları çıkmamı istemiyodu
çok üzüldümHastaneden geliyorum kizlar bebek düşmüş içimde hic bisey kalmamiş
bizim orada vardı sabah acaba hala duruyor mudur kiHayirli olsun canim kesin kalmamıştır ama yine de bi bakariz yarin bizde
Bende oyle sakinlestiriyorum kendimi canim hayirlisi buymusçok üzüldümama hayırlısı buymuş demekki vardır rabbimin bir bildiği
Bizde de kalmamıştır sanmiyorum boyle guzel seyler gelince hemen kapiyolar fiyati da iyiymis inşallah kalmıştır ben alirim belkibizim orada vardı sabah acaba hala duruyor mudur kigerçi bende para pek kalmadı bir pantolon beğendim onun parasını harcayamam anam da almaz en iyisi ben unutayım
harbiden o niye hiç aklıma gelmedi hiç taksitle bir şey almadığım için herhaldeBizde de kalmamıştır sanmiyorum boyle guzel seyler gelince hemen kapiyolar fiyati da iyiymis inşallah kalmıştır ben alirim belkitaksitle alinmiyo mu ki oyle baksan kuzum
Aynen super olur bence kaldiysa tabiharbiden o niye hiç aklıma gelmedi hiç taksitle bir şey almadığım için herhaldeinşallah bitmemiştir kuzum sizin oradaki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?