- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.501
Supersin canim hedefine ulaştınSenadın bildirimi
Senad (58.4/57.5/0.9/1.54)
Okul açılacak diye gaza basmış olabilirim
İnşallah üç günde de bir 600 gram veririm de 56.9 başlarım okula
Gunaydin kuzum bende tartildim 54.4 çıktım 52 ye inicemgünaydın kızlaarrr hayırlı cumalarr
tartıldım 54.5 çıktım
sabah regl oldum dünkü 55in sebebi belli oldu
Gunaydin canimGunaydın cumamız mubarek ola
yine mi benden zayıfsınGunaydin kuzum bende tartildim 54.4 çıktım 52 ye inicembu hafta biraz dinleniyim haftaya spora da başlıcam
Çok mutluyum valla kuzum sayenizdeSupersin canim hedefine ulaştın
valla 500 600 gidiyo her hafta kilolarYinee bir cuma dahaa
Listeyi goremedimmm
Yazarim gorunce
-600
76.400
Senadın bildirimi
Senad (58.4/57.5/0.9/1.54)
Okul açılacak diye gaza basmış olabilirim
İnşallah üç günde de bir 600 gram veririm de 56.9 başlarım okula
Evet 100 grcikyine mi benden zayıfsınbnmde haftaya hedefim 53.5 bakalım sence olar mı
Olursun kuzum sen iki haftaya mezun ederiz seniÇok mutluyum valla kuzum sayenizde55.6 olayım da mezuniyet dilekçemi de vereyim inşallah
hadi bakalımEvet 100 grcikolar bence devam it diyete bende 53.5 olacam hadi bakalim
Ayyy cok az kaldi kizzhadi bakalımsanırım bu sefer ben yenicem cünkü sonraki pazartesi nikahım var elbiseden göbeğin belli olmaması lazım
vallahh cok az kaldıAyyy cok az kaldi kizzdugune 53.0 olsan yeter bence gayet guzel olar
Ona bakmam lazım kuzum bak iyi hatırlattınvalla 500 600 gidiyo her hafta kilolar
cok cok tebrik ediyorum seni kuzum
yaz basına da kac kg dın toplamda ne kadar verdin
Ay inşallahOlursun kuzum sen iki haftaya mezun ederiz seni
soran olursa su kadar kilo verdim yaz boyunca dersinOna bakmam lazım kuzum bak iyi hatırlattınama sınav haftası bir ara bayağı çoktu sanırım zaten sonra da kimse görmemişti beni
Ay inşallah
Soran olursa önce kaç gösteriyorum diye soracağımsoran olursa su kadar kilo verdim yaz boyunca dersin
ay saç kestirmek cok riskli bi işSoran olursa önce kaç gösteriyorum diye soracağımHerhalde 5 vermişimdir bu yaz en az ama sanki oturunca kilo daha çok fark ediyor mu ne bugün de saçlarımı kestireceğim biraz korkmuyor değilim inşallah güzel olur
günaydın beybiliboyyygünaydınnnn
Soran olursa önce kaç gösteriyorum diye soracağımHerhalde 5 vermişimdir bu yaz en az ama sanki oturunca kilo daha çok fark ediyor mu ne bugün de saçlarımı kestireceğim biraz korkmuyor değilim inşallah güzel olur
ay saç kestirmek cok riskli bi iş
günaydın beybiliboyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?