- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.541
Tmm kuzum sagol ben öyle düşünmedim yalnış oldu zannettim fırça yemeyelimdeOyle degil cnm
Senin verdigin 1000 gr ile onun verdigi 1000 yuzde olarak ayni etkiyi yapmaz
Senin kilona gore 1000 vermek daha az etkilidir
O yuzden senin yuzden daha kucuk olur
1000/93000*100 yapiyrz
Mesela bende 1000 verseydim senadin yuzdesinden kucuk olurdu
Onun kilosu az oldugundan oyle
Tmm kuzum sagol ben öyle düşünmedim yalnış oldu zannettim fırça yemeyelimdeOyle degil cnm
Senin verdigin 1000 gr ile onun verdigi 1000 yuzde olarak ayni etkiyi yapmaz
Senin kilona gore 1000 vermek daha az etkilidir
O yuzden senin yuzden daha kucuk olur
1000/93000*100 yapiyrz
Mesela bende 1000 verseydim senadin yuzdesinden kucuk olurdu
Onun kilosu az oldugundan oyle
yemek için mi yasıyoruz? yaşamak için mi yiyoruz?Evet yemesen gayet ıyı gıder yanı işte yemeye duşkun mılletız
Ben eşimle tanışana kadar yemek için yaşıyordm sonra yaşamak için yemeye başladım ekmk yemıyordu çok şaşırıyodm sonra bende yememeye başladm çokta onemlı deglmiş kılo alma sebebı bu ekmek yaw.pilav makarna ıyı yer ama :))yemek için mi yasıyoruz? yaşamak için mi yiyoruz?
Agzın bal yesin cansın sen canhalletmişsiniz ben gelene kadarhftada 1kg cok iyi
ayda 4 kg eder bu da yılda 48kg eder az da snlara dogru sıkı tutarsan seneye yaz 42kg oluyosun hesabıma göre kuzum
Yaşamak için yiyenlerdenim kendi adıma vallayemek için mi yasıyoruz? yaşamak için mi yiyoruz?
Olsun kılo bu alınır verılır hem emzırırken daha çabuk verırsın inş gonlunuze gore olurAgzın bal yesin cansın sen can
Eliptik bile aldım kim tutar beni artık bu hafta öyle oldu kuzum daha çok verip hedefime çabuk varınca inş eşim çocuk olsun çok istiyo gitmiş eliptik almış ya bu kadar hevesli oldugunu bilmiyordum adam içinde yaşıyormuş meger dün döküldü içindekileri inş Rabbim nasip eder isteyen herkeze içindede bana cumalar hürmetine yarabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin bitane ortak çocuğumuz olsun diyo tek problem kilo dedi doktor bakalım artık önce verecek sonra alacak tekrar verecek yani bize emeklilik yok burdan
Amin kuzum inş @denetim benOlsun kılo bu alınır verılır hem emzırırken daha çabuk verırsın inş gonlunuze gore olur
son cümleye kadar dedim oovv ne güzel saglıklı besleniyo demekBen eşimle tanışana kadar yemek için yaşıyordm sonra yaşamak için yemeye başladım ekmk yemıyordu çok şaşırıyodm sonra bende yememeye başladm çokta onemlı deglmiş kılo alma sebebı bu ekmek yaw.pilav makarna ıyı yer ama :))
Ayy ne güzel istiyomşş bak destkte oluyo sana hayırlısıyla inşallahhhhAgzın bal yesin cansın sen can
Eliptik bile aldım kim tutar beni artık bu hafta öyle oldu kuzum daha çok verip hedefime çabuk varınca inş eşim çocuk olsun çok istiyo gitmiş eliptik almış ya bu kadar hevesli oldugunu bilmiyordum adam içinde yaşıyormuş meger dün döküldü içindekileri inş Rabbim nasip eder isteyen herkeze içindede bana cumalar hürmetine yarabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin bitane ortak çocuğumuz olsun diyo tek problem kilo dedi doktor bakalım artık önce verecek sonra alacak tekrar verecek yani bize emeklilik yok burdan
bn galiba yemek için yaşayanlardanmYaşamak için yiyenlerdenim kendi adıma valla
Bu güne kadar yedik ve biz onların hepsinin tadını biliyoruz öyle düşün ve yemeeee ben öyle yapıyorumAyy ne güzel istiyomşş bak destkte oluyo sana hayırlısıyla inşallahhhh
bn galiba yemek için yaşayanlardanm
Bu güne kadar yedik ve biz onların hepsinin tadını biliyoruz öyle düşün ve yemeeee ben öyle yapıyorumAyy ne güzel istiyomşş bak destkte oluyo sana hayırlısıyla inşallahhhh
bn galiba yemek için yaşayanlardanm
şahsi fikrimde öyle ama nefsim aynı fikirde değilBu güne kadar yedik ve biz onların hepsinin tadını biliyoruz öyle düşün ve yemeeee ben öyle yapıyorum
180 boyu 75 kılo zayıf duruyor ama:)) ben hamurişi fln yapsam ıyı yerde yapmıyorm şikayette etmıyor kılo almamdan hoşlanmazson cümleye kadar dedim oovv ne güzel saglıklı besleniyo demekbiz ikimizde yemeyi cok seviyoruz ama nişanlıma kilo aldın de anında verir yemeyi bırakıyo cünkü bn amaaann aldmsa aldım diyorum
Alemsin kuzu yaa
iyiymiş kilosuu bazıları öyle kiloya takıntılı oluyo180 boyu 75 kılo zayıf duruyor ama:)) ben hamurişi fln yapsam ıyı yerde yapmıyorm şikayette etmıyor kılo almamdan hoşlanmaz
yaaa etkili miii erkeklerde kullanabilir mi kuzucuk saglam mıBu eliptik bisikleti kim icad ettiyse allah razı olsun nasıl ter attırıyor yaa hiç bu kadar terlememiştim 15dk da beni benden alıyor valla
bende tebrik ediyoreum hepinizi yine herkesler kilo vermişKizlar tebrik ediyrm sizi
Gulumse valla birer ikiser iyi zayifladin
Ekimde sekizlerden devam edersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?