Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tmm kuzum sagol ben öyle düşünmedim yalnış oldu zannettim fırça yemeyelimde
Hakkını helal et

Tmm kuzum sagol ben öyle düşünmedim yalnış oldu zannettim fırça yemeyelimde
Hakkını helal et

halletmişsiniz ben gelene kadar hftada 1kg cok iyi

ayda 4 kg eder bu da yılda 48kg eder az da snlara dogru sıkı tutarsan seneye yaz 42kg oluyosun hesabıma göre kuzum
Agzın bal yesin cansın sen can
Eliptik bile aldım kim tutar beni artık bu hafta öyle oldu kuzum daha çok verip hedefime çabuk varınca inş eşim çocuk olsun çok istiyo gitmiş eliptik almış ya bu kadar hevesli oldugunu bilmiyordum adam içinde yaşıyormuş meger dün döküldü içindekileri inş Rabbim nasip eder isteyen herkeze içindede bana cumalar hürmetine yarabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin bitane ortak çocuğumuz olsun diyo tek problem kilo dedi doktor bakalım artık önce verecek sonra alacak tekrar verecek yani bize emeklilik yok burdan

Olsun kılo bu alınır verılır hem emzırırken daha çabuk verırsın inş gonlunuze gore olur

son cümleye kadar dedim oovv ne güzel saglıklı besleniyo demek biz ikimizde yemeyi cok seviyoruz ama nişanlıma kilo aldın de anında verir yemeyi bırakıyo cünkü bn amaaann aldmsa aldım diyorum

Ayy ne güzel istiyomşş bak destkte oluyo sana hayırlısıyla inşallahhhh

Yaşamak için yiyenlerdenim kendi adıma valla
bn galiba yemek için yaşayanlardanm

son cümleye kadar dedim oovv ne güzel saglıklı besleniyo demek biz ikimizde yemeyi cok seviyoruz ama nişanlıma kilo aldın de anında verir yemeyi bırakıyo cünkü bn amaaann aldmsa aldım diyorum
180 boyu 75 kılo zayıf duruyor ama:)) ben hamurişi fln yapsam ıyı yerde yapmıyorm şikayette etmıyor kılo almamdan hoşlanmaz

Bu eliptik bisikleti kim icad ettiyse allah razı olsun nasıl ter attırıyor yaa hiç bu kadar terlememiştim 15dk da beni benden alıyor valla

Alemsin kuzu yaa

180 boyu 75 kılo zayıf duruyor ama:)) ben hamurişi fln yapsam ıyı yerde yapmıyorm şikayette etmıyor kılo almamdan hoşlanmaz
iyiymiş kilosuu bazıları öyle kiloya takıntılı oluyo
Bu eliptik bisikleti kim icad ettiyse allah razı olsun nasıl ter attırıyor yaa hiç bu kadar terlememiştim 15dk da beni benden alıyor valla
yaaa etkili miii erkeklerde kullanabilir mi kuzucuk saglam mı

Kizlar tebrik ediyrm sizi
Gulumse valla birer ikiser iyi zayifladin
Ekimde sekizlerden devam edersinn
bende tebrik ediyoreum hepinizi yine herkesler kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…