- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.581
he git bak bakim belki güzeldir salon sonucta yakınmştabizim yeni evin orda beledıyenın salonu varmış bayanlarada varmış 60 tl falanmış gidip bakıcam
Hee ben haftaya 53 olarim bencebnmki git diyoda bnm totom yemiyobn diyorum ki kadın erkek karısık olana ikimiz beraber gidelim diyorm seni mi kollıcam spor mu yapcam diyo
sende 53 ol bitirelim bu yarışı hadı
evet yakın olduğu icin giderim diye düsünüyorumhe git bak bakim belki güzeldir salon sonucta yakınmşta
nikah için nasıl
Biraz temizlik yapiyom kuzu ben sen napiyonkızlar napıyosunuz
bebeğimHee ben haftaya 53 olarim benceama diger hafta esim aksamlari erken cikiyo isten o zaman geziyoh ve tehlikeli oluyi
Sen duymadin mibebeğimbebisine noldu ay ınanmıyorm kaç saattir bakmadım ımzayı kaldırmıssın
oturuyorum bende ofiste sıkılıyorumBiraz temizlik yapiyom kuzu ben sen napiyon
Sen duymadin midün doktora gittim düşmüş bebegim hic bisi kalmamis icimde
akşam gezmeleriHee ben haftaya 53 olarim benceama diger hafta esim aksamlari erken cikiyo isten o zaman geziyoh ve tehlikeli oluyi
yok bn salık istiyorm böyle kibar bişeylerevet yakın olduğu icin giderim diye düsünüyorum
çok güzel kuuzuum bence nikah şapkaları varya onlardan al çok hoşuma gidiyo benim kapanmasaydım kesin yapcaktım
Amin canimoturuyorum bende ofiste sıkılıyorum
yaaa inanmiyorum hiç görmedimçok üzüldüm bebeğim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin
üzülmek yok artıkAmin canimcok uzuldum ama hayirlisi boyleymis diyorum o kadar üzücü ki Rabbim kimseye yasatmasin minicik bile olsa o senin icine gelince bebegin oluyo ve kaybi cok uzuyo Allah'im hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Hee kiş geliyo bide kizim okula baslicak sadece haftasonlari gezecuh gayriakşam gezmelerineyse ki son turlar kış geliyo
yok bn salık istiyorm böyle kibar bişeyler
he benim şapkam kabaydı yaniakşam gezmelerineyse ki son turlar kış geliyo
yok bn salık istiyorm böyle kibar bişeyler
Amin canimcok uzuldum ama hayirlisi boyleymis diyorum o kadar üzücü ki Rabbim kimseye yasatmasin minicik bile olsa o senin icine gelince bebegin oluyo ve kaybi cok uzuyo Allah'im hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canim basta hayirli ve saglikli olmasi onemli bi daha kismet olur inşallahhe benim şapkam kabaydı yani
dediğin gibi hayırlısı böyleymiş inşallah biraz zaman geçsin Allah sağlıklı bi bebiş daha nasip eder sana üzme kendini
pancar ile konuştum kuzum listeden ayrılıyorum
Evet canim basta hayirli ve saglikli olmasi onemli bi daha kismet olur inşallahbiraz zaman gecsin oyle dusunucem artik
Hallettim kuzumpancar ile konuştum kuzum listeden ayrılıyorum
inşallah kuzum
bende bi evleneydm geceleri kokorec ymeye cıkaydık kocamlannHee kiş geliyo bide kizim okula baslicak sadece haftasonlari gezecuh gayripazartesi baslar heralde artik gelmistir anaokul öğretmeni ama cok iyi oldu bu hafta götürüp getiremezdim zaten
he ona topuz lazım gelirhe benim şapkam kabaydı yani
dediğin gibi hayırlısı böyleymiş inşallah biraz zaman geçsin Allah sağlıklı bi bebiş daha nasip eder sana üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?