Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bnmki git diyoda bnm totom yemiyo bn diyorum ki kadın erkek karısık olana ikimiz beraber gidelim diyorm seni mi kollıcam spor mu yapcam diyo

sende 53 ol bitirelim bu yarışı hadı
Hee ben haftaya 53 olarim bence ama diger hafta esim aksamlari erken cikiyo isten o zaman geziyoh ve tehlikeli oluyi

Hee ben haftaya 53 olarim bence ama diger hafta esim aksamlari erken cikiyo isten o zaman geziyoh ve tehlikeli oluyi
akşam gezmeleri neyse ki son turlar kış geliyo

evet yakın olduğu icin giderim diye düsünüyorum

çok güzel kuuzuum bence nikah şapkaları varya onlardan al çok hoşuma gidiyo benim kapanmasaydım kesin yapcaktım
yok bn salık istiyorm böyle kibar bişeyler

oturuyorum bende ofiste sıkılıyorum

yaaa inanmiyorum hiç görmedim çok üzüldüm bebeğim Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin
Amin canim cok uzuldum ama hayirlisi boyleymis diyorum o kadar üzücü ki Rabbim kimseye yasatmasin minicik bile olsa o senin icine gelince bebegin oluyo ve kaybi cok uzuyo Allah'im hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Hee kiş geliyo bide kizim okula baslicak sadece haftasonlari gezecuh gayri pazartesi baslar heralde artik gelmistir anaokul öğretmeni ama cok iyi oldu bu hafta götürüp getiremezdim zaten

he benim şapkam kabaydı yani

Amin canim cok uzuldum ama hayirlisi boyleymis diyorum o kadar üzücü ki Rabbim kimseye yasatmasin minicik bile olsa o senin icine gelince bebegin oluyo ve kaybi cok uzuyo Allah'im hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

dediğin gibi hayırlısı böyleymiş inşallah biraz zaman geçsin Allah sağlıklı bi bebiş daha nasip eder sana üzme kendini

dediğin gibi hayırlısı böyleymiş inşallah biraz zaman geçsin Allah sağlıklı bi bebiş daha nasip eder sana üzme kendini
Evet canim basta hayirli ve saglikli olmasi onemli bi daha kismet olur inşallah biraz zaman gecsin oyle dusunucem artik

***14. TAKİM 536. ETAP***
denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/ / /%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)

Hee kiş geliyo bide kizim okula baslicak sadece haftasonlari gezecuh gayri pazartesi baslar heralde artik gelmistir anaokul öğretmeni ama cok iyi oldu bu hafta götürüp getiremezdim zaten
bende bi evleneydm geceleri kokorec ymeye cıkaydık kocamlann
niye o kadar geç e kalmş ki öğretmen atancak mı yoksa hasta fln mıymş

he ona topuz lazım gelir kapalılar içinde var kuzu al tak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…